Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Aslında bilmeyerek atılan adım demeyelim de şöyle,mesela bu 1520 benim 3.lumia cihazım(920-1020 ve 1520),eğer bilmeden almış olsaydım ilk 920 den sonra bir daha lumia almazdım.Ms gibi bir yazılım devi nokia gibi eski kurdu satın almış bu birliktelikten harika bir sistem gelir diye umut etmiştim ve hala daha buna inanıyorum.burada sıkıntı olan şey ms nin çok yavaş davranması ve bir şekilde kullanıcılarına umut verememesi.tabiki bizlerde de sabırsızlık var o ayrı mesele:)
Üzerinize alınmayın lütfen, Genel çoğunluğun davranışlarıyla ilgili düşüncelerimi söyledim.
Kendime de söyledim tabiki ..
Hem zaten derler ki "istisnalar kaideyi bozmaz" : ) )

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı

Aybars1979

Aybars1979

Üye
Arkadaşlar yalnız bazılarımız unutuyor android'in v3 ten sonra yani yaklaşık piyasaya çıktıktan 5 yıl sonra oyurduğunu benim diyen kaç android ci v1 v2 sürüm gördü kullandı? Birden bire gökten inmedi bu sistem bana göre android v4 ile oturmaya başladı ama bakınız nokia ve intell ortaklığı meego halen android 4 seviyesinde ve yıllardır güncelleme almadı Microsoft ve nokianın hatası meegoyu rafa kaldırmak oldu oturmuş bir sistemi geliştirmek yerine wp 7 ile sıfırdan yapıyı inşa etmeye çalıştılar bu basit birşey değil ios maçınız ilk iosları kullandı piyasada olanı değil sadece applenin geliştirici ekibinde yaklaşık 3yıl bu cihazlar kullanıldı geliştirildi ve ilk iphone piyasaya geldi ama wp7 arka planda çalışılıp gün yüzüne çıkarılmış bir sistem değil direk kullanıcı bazında log ve bildirimler ile ilerleyen bir sistem unutmayın daha öncede dediğim gibi wp 2017 den sonra engellenemez bir atağa kalkacak yazın bunu
2016 yıda unutalım yani?

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen
kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
5 gün kaldı biraz daha sabır
Arkadaşlar yalnız bazılarımız unutuyor android'in v3 ten sonra yani yaklaşık piyasaya çıktıktan 5 yıl sonra oyurduğunu benim diyen kaç android ci v1 v2 sürüm gördü kullandı? Birden bire gökten inmedi bu sistem bana göre android v4 ile oturmaya başladı ama bakınız nokia ve intell ortaklığı meego halen android 4 seviyesinde ve yıllardır güncelleme almadı Microsoft ve nokianın hatası meegoyu rafa kaldırmak oldu oturmuş bir sistemi geliştirmek yerine wp 7 ile sıfırdan yapıyı inşa etmeye çalıştılar bu basit birşey değil ios maçınız ilk iosları kullandı piyasada olanı değil sadece applenin geliştirici ekibinde yaklaşık 3yıl bu cihazlar kullanıldı geliştirildi ve ilk iphone piyasaya geldi ama wp7 arka planda çalışılıp gün yüzüne çıkarılmış bir sistem değil direk kullanıcı bazında log ve bildirimler ile ilerleyen bir sistem unutmayın daha öncede dediğim gibi wp 2017 den sonra engellenemez bir atağa kalkacak yazın bunu
Bu ve bunun gibi sözler 8.1 güncellemesi ile ilgilide söyleniyordu.Ve ondan sonra wp10 mobile içinde söylendi.Bakalım göreceğiz

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Arkadaşlar, sizdeki Windows Mobile 10 a ait 9 ncu yapıda Zil Sesi Yaratıcısı isimli uygulama çalışıyor mu?
Bugün, sabah ve akşama doğru iki ayrı güncelleme yayınlandı yine çalışmıyor..

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaşlar, sizdeki Windows Mobile 10 a ait 9 ncu yapıda Zil Sesi Yaratıcısı isimli uygulama çalışıyor mu?
Bugün, sabah ve akşama doğru iki ayrı güncelleme yayınlandı yine çalışmıyor..
Uygulamada sorun yok ama bu yapıda sorun var o yüzden çalışmıyor. Gabriel yeni yapıda düzelecek dedi.

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen
erhanercan

erhanercan

Üye
Göz atma ekranının yeri neresi bulamıyorum yahu

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Göz atma ekranının yeri neresi bulamıyorum yahu
Bu konunun ilk mesajından bağlantısına tıklayın, açılır.
--------------------------------------------------------
Yandex Windows 10 Mobile desteğiyle sadece Windows 10 için güncellendi.

• Beğen
Tepkiler: erhanercan
4MaGuS

4MaGuS

Üye
kimse bahsetmemiş ancak son gelen kamera güncellemesinden sonra ben resim çektiğimde resim sol üst köşede yuvarlak ve büyüyüp küçülen bir haraketli simge oluyor bir anlık önceden böyle bir şey yoktu sanarım

ishanemir

ishanemir

Üye
1520 tlf.da 10 da gün içimde 3 kere reset attı :( sıkıldım. 8.1 geri döndüm. ..aslında neden resetlemeler çoğaldı onu da anlamadım ..neyse sıkılana kadar 8.1 devam

Esendağlı

Esendağlı

Üye
1520 tlf.da 10 da gün içimde 3 kere reset attı :( sıkıldım. 8.1 geri döndüm. ..aslında neden resetlemeler çoğaldı onu da anlamadım ..neyse sıkılana kadar 8.1 devam
Güncelleme gelecek diye telefonumdaki(1520 8.1)bütün uygulamaları kaldırmıştım,baktım ki 6 ekimden sonraya kaldı can sıkıntısından bir sürü program yükledim telefonuma,,sanırım 130 tane falan,nasılsa 8.1 de sıkıntı çıkmıyor :)

yasirtaha

yasirtaha

Üye
güncelleme 6ekimden sonra mı gelecek arkadaşlar

yasirtaha

yasirtaha

Üye
Ama dünya varmış win 10 demek makineye bağlı hasta demek.
Kablolarla yaşamaya başlamıştık artık

sahanemir

sahanemir

Üye
8.1 bende kullanmak istiyorum ama ısınıyor ve çabuk pil sömürüyor 10 iyi şimdilik daha sıkıntı yok ufak tefek şeyler var ama düzelir.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
8.1 bende kullanmak istiyorum ama ısınıyor ve çabuk pil sömürüyor 10 iyi şimdilik daha sıkıntı yok ufak tefek şeyler var ama düzelir.
Final yayınlandığında w10m gerçekten güzel olacak,birde içi güzelce doldurulursa tadından yenmez :)

• Beğen
Tepkiler: sahanemir
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Final yayınlandığında w10m gerçekten güzel olacak,birde içi güzelce doldurulursa tadından yenmez :)
Birinci nesil (920, 820 vb) cihazlarda adam gibi çalışacak bir W10M (final) ancak yılbaşından sonra gelir sanırım.
920'ye verildiği sıralarda da ben 950XL'ye geçmiş olurum.

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen, mp2934, Esendağlı ve 1 kişi daha
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Xbox (Beta) (9.9.25033.00000 > 10.10.2000.00000 ) güncellendi.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
yuvanacuu

yuvanacuu

Üye
Rezalet kavramının işletim sisteminde şekil almış halidir wp savunanlarda neyi savunuyorlar anlamış değilim daha mağazadan güncelleme bulmuyor bulsa bile resetlediğim halde indirmiyor ha pardon bu beta bile değildi değil mi ondandır ms mobilden anlamıyor kardeşim bu kadar basit pc previewlerinde neden böyle şeyler yoktı çünkü ms pcden anlıyor mobilde rezalet bir tutumu ve sistemi var he bu arada sen söylemeden ben söylim kardeşim kimse zorla aldırmadı ama kimsede memnun kalmadı kalan varsa demektirki o eleman teknolojiden biraz geri kalmış pireyi deve sanıyor.

serinaga

serinaga

Üye
Arkadaşlar bu yapıda, hiç Bluetooth kulaklık deneyen oldu mu ? Bugün lazım oldu bir deneyeyim dedim, müzik dinliyorum ama iş konuşmaya gelince cortluyor, ses bozuluyor, karşı tarafla anlaşamıyorum, gerçi hiç kapatıp açmadım telefonu, malum başlangıç ekranı geç geliyor da ...
Neyse, hazır bu vakitteyken bir kapatıp açayım bari :)

Üst Alt