Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

bilalbilik

bilalbilik

Üye
Haberde bizi ilgilendiren hiçbir şey yok.
Yanlış yorumlayarak yanlış hayallere kapılmayın.
Nasıl bizimle ilgisi yok daha mağazada resmi Youtube uygulaması yok en azından o gelir diğer Google uygulamaları gelir

ishanemir

ishanemir

Üye
Arkadaşlar, geçen seferlerde de söylemiştim, ne zaman yeni bir yapının gelmesinin ayak sesleri duyulmaya başlayınca, benim tel kafayı yemeye başlıyor. 9. yapıyı kurdum kuralı ilk defa bugün ana ekran durduk yere kayboldu, gelmesi ise yarım saati buldu. Hep diyorum MS yeni yapıyı vermeden arka planda bir şeyler karıştırıyor, telefon mobil ve wifi manyağına dönüyor, hiç durmuyor mübarek, aşırı ısınma ve şarj çabuk bitiyor haliyle. Son iki yapıda benzer durumları takiben, telefon sapıtmaya başlayıp en fazla 3-4 gün içinde yeni yapı gelmişti. Bu duruma göre yeni yapı yolda görünüyor, bakın burayı çiziyorum ...
Bu görüş ve düşünce. Romatizmalı 1 kişinin Yağmur yağacağını bilmesi gibi olmuş :)

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Nasıl bizimle ilgisi yok daha mağazada resmi Youtube uygulaması yok en azından o gelir diğer Google uygulamaları gelir
Güzel kardeşim orada bahsedilen işbirliği mobil uygulamalar konusundaki işbirliği değil.

Tüketicilere daha yüksek kalitede videoları daha hızlı indirme/izleme imkanı sağlama konusundaki işbirliği.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Arkadaşlar, geçen seferlerde de söylemiştim, ne zaman yeni bir yapının gelmesinin ayak sesleri duyulmaya başlayınca, benim tel kafayı yemeye başlıyor. 9. yapıyı kurdum kuralı ilk defa bugün ana ekran durduk yere kayboldu, gelmesi ise yarım saati buldu. Hep diyorum MS yeni yapıyı vermeden arka planda bir şeyler karıştırıyor, telefon mobil ve wifi manyağına dönüyor, hiç durmuyor mübarek, aşırı ısınma ve şarj çabuk bitiyor haliyle. Son iki yapıda benzer durumları takiben, telefon sapıtmaya başlayıp en fazla 3-4 gün içinde yeni yapı gelmişti. Bu duruma göre yeni yapı yolda görünüyor, bakın burayı çiziyorum ...

Bu görüş ve düşünce. Romatizmalı 1 kişinin Yağmur yağacağını bilmesi gibi olmuş :)
Genelde bende de boyle oluyor.
Tam çökerken yeni yapının eli kulağında oluyor.

• Beğen
Tepkiler: serinaga
sahanemir

sahanemir

Üye
Bende ise farklı bir durum oluyor 8.1 şarz iyi değil ama son yapı gayet başarılı gidiyor 8.1 şarz sabah çıkarsam 2 ye kadar zor dayanıyor hele ki biraz oyun oynasam 10 dakika alev gibi oluyor cihaz yani ben mutluyum bu son sürümden daha da iyi olacak L930.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bende ise farklı bir durum oluyor 8.1 şarz iyi değil ama son yapı gayet başarılı gidiyor 8.1 şarz sabah çıkarsam 2 ye kadar zor dayanıyor hele ki biraz oyun oynasam 10 dakika alev gibi oluyor cihaz yani ben mutluyum bu son sürümden daha da iyi olacak L930.
Zaten sorun genellikle ilk nesil cihazlarda.
Testler ise hep sonraki yada yeni cihazlarda yapılıyor.
Anlaşılan k nesil cihazlarla sonra ilgilenecekler.
Final guncellemesini de yine en son olarak ilk nesil cihazlar alacak.
W10 Mobile TP şu anki haliyle ilk nesil cihazlarda derme çatma çalışıyor, çok ağır ve kararsız halde.

• Beğen
Tepkiler: sahanemir
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Fark ettiğim şey artık herkesin Microsoft tarafına son şans verdiği... Final güncellemesi istenileni vermezse yeni kullanıcı kazanmak şöyle dursun elindekileri de birer birer kaybedecek Microsoft....
Microsoft istediğimiz şekilde sahada olmaz ise;
Her ne olursa olsun Windows Phone kullanmaya devam edeceğim.
Sadece microsoft'a dair ümitlerimi yitirmiş olacağım.

skynet

Üye
Valla ben ilk hangi ülkeye gelirse final sürümü direk oraya göçerim sıkıntı yok :)

ThunderblastX

ThunderblastX

Üye
Ben Windows 10 u bekliyorum eğer tatmin etmezse işletim sistemi ve uygulama açısından para biriktirip iphone 6 alırım daha sonra diye düşünüyorum

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Telefonlarını değiştirme vakti gelenler değiştirsinler ve yeni nesil Windows Phone alsınlar.
Özellikle L 535, L 640 XL,L 640 alsınlar ya da sonra çıkacakları..
9 ncu yapıyı çıktığı günden bugüne L 535 ve L 640 XL de kullanıyorum, günlük kullanıma uygun ve nerdeyse nihai sürüm gibi.
Görünen o ki şimdilik Windows 10 Mobile ' nin en stabil ve en sorunsuz çalışacağı telefon modelleri bunlar ve sonradan üretilenler olacak.

• Beğen
Tepkiler: cadde19
suyunsesi

suyunsesi

Üye
10. yapı.
:zong:

sahanemir

sahanemir

Üye
Rom atmak gibi bilgileriniz var ise en son çıkan androidli cihazlara yönelebilirsiniz çare kalmamış,ise .ama bu sefer de eom manyağı oluyorsunuz nereden biliyorsun demeyin oradan geldim :) :)

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Rom atmak gibi bilgileriniz var ise en son çıkan androidli cihazlara yönelebilirsiniz çare kalmamış,ise .ama bu sefer de eom manyağı oluyorsunuz nereden biliyorsun demeyin oradan geldim :) :)
Bir windows phone kullanıcısı,
kesinlikle androidci olmaz..
Windows Phone kullanmak ayrıcalıktır.
Kızarız, sitem ederiz ama kolay kolay yerimizi değiştirmeyiz. : ) )

• Beğen
Tepkiler: ThunderblastX, kaygisiz43, mp2934 ve 5 diğerleri
enessrsy

enessrsy

Üye
Ben 8.1'e gidiyorum, kendinize iyi bakın. Final sürümünde görüşmek üzere :lamer:

• Beğen
Tepkiler: YasirTaHazal

stockton

Üye
Arkadaşlar genel kanı nedir? Bugün yarın yeni bir yapı bekleniyor mu?

Üst Alt