bilalbilik
Üye
Nasıl bizimle ilgisi yok daha mağazada resmi Youtube uygulaması yok en azından o gelir diğer Google uygulamaları gelirHaberde bizi ilgilendiren hiçbir şey yok.
Yanlış yorumlayarak yanlış hayallere kapılmayın.
Nasıl bizimle ilgisi yok daha mağazada resmi Youtube uygulaması yok en azından o gelir diğer Google uygulamaları gelirHaberde bizi ilgilendiren hiçbir şey yok.
Yanlış yorumlayarak yanlış hayallere kapılmayın.
Bu görüş ve düşünce. Romatizmalı 1 kişinin Yağmur yağacağını bilmesi gibi olmuşArkadaşlar, geçen seferlerde de söylemiştim, ne zaman yeni bir yapının gelmesinin ayak sesleri duyulmaya başlayınca, benim tel kafayı yemeye başlıyor. 9. yapıyı kurdum kuralı ilk defa bugün ana ekran durduk yere kayboldu, gelmesi ise yarım saati buldu. Hep diyorum MS yeni yapıyı vermeden arka planda bir şeyler karıştırıyor, telefon mobil ve wifi manyağına dönüyor, hiç durmuyor mübarek, aşırı ısınma ve şarj çabuk bitiyor haliyle. Son iki yapıda benzer durumları takiben, telefon sapıtmaya başlayıp en fazla 3-4 gün içinde yeni yapı gelmişti. Bu duruma göre yeni yapı yolda görünüyor, bakın burayı çiziyorum ...

Güzel kardeşim orada bahsedilen işbirliği mobil uygulamalar konusundaki işbirliği değil.Nasıl bizimle ilgisi yok daha mağazada resmi Youtube uygulaması yok en azından o gelir diğer Google uygulamaları gelir
Arkadaşlar, geçen seferlerde de söylemiştim, ne zaman yeni bir yapının gelmesinin ayak sesleri duyulmaya başlayınca, benim tel kafayı yemeye başlıyor. 9. yapıyı kurdum kuralı ilk defa bugün ana ekran durduk yere kayboldu, gelmesi ise yarım saati buldu. Hep diyorum MS yeni yapıyı vermeden arka planda bir şeyler karıştırıyor, telefon mobil ve wifi manyağına dönüyor, hiç durmuyor mübarek, aşırı ısınma ve şarj çabuk bitiyor haliyle. Son iki yapıda benzer durumları takiben, telefon sapıtmaya başlayıp en fazla 3-4 gün içinde yeni yapı gelmişti. Bu duruma göre yeni yapı yolda görünüyor, bakın burayı çiziyorum ...
Genelde bende de boyle oluyor.Bu görüş ve düşünce. Romatizmalı 1 kişinin Yağmur yağacağını bilmesi gibi olmuş![]()
Zaten sorun genellikle ilk nesil cihazlarda.Bende ise farklı bir durum oluyor 8.1 şarz iyi değil ama son yapı gayet başarılı gidiyor 8.1 şarz sabah çıkarsam 2 ye kadar zor dayanıyor hele ki biraz oyun oynasam 10 dakika alev gibi oluyor cihaz yani ben mutluyum bu son sürümden daha da iyi olacak L930.
Microsoft istediğimiz şekilde sahada olmaz ise;Fark ettiğim şey artık herkesin Microsoft tarafına son şans verdiği... Final güncellemesi istenileni vermezse yeni kullanıcı kazanmak şöyle dursun elindekileri de birer birer kaybedecek Microsoft....
Bir windows phone kullanıcısı,Rom atmak gibi bilgileriniz var ise en son çıkan androidli cihazlara yönelebilirsiniz çare kalmamış,ise .ama bu sefer de eom manyağı oluyorsunuz nereden biliyorsun demeyin oradan geldim![]()
![]()
Final sürümü gelince haber veririz. : ) )Ben 8.1'e gidiyorum, kendinize iyi bakın. Final sürümünde görüşmek üzere![]()
ben çoktan gittim bileBen 8.1'e gidiyorum, kendinize iyi bakın. Final sürümünde görüşmek üzere![]()
Attan inip eşeğe binmek gibi bir şey değil mi? : ) )ben çoktan gittim bile
Ama at da topal olmasaymış değil miAttan inip eşeğe binmek gibi bir şey değil mi? : ) )
Bu arada bende 8.1 e geri dönmüştüm