rainman3545
Üye
Programı başlatıp teli takınca görüyor ve tel seçmemi istiyor. Telefonun ismine tıklayınca bağlantı kurulamadı diyor.Benimkileri de hep zorlayınca gördü. Dediklerini yapınca da mı görmüyor?
Programı başlatıp teli takınca görüyor ve tel seçmemi istiyor. Telefonun ismine tıklayınca bağlantı kurulamadı diyor.Benimkileri de hep zorlayınca gördü. Dediklerini yapınca da mı görmüyor?
Hep telefonum algılanmadı kısmından yapıyorum. Yani titreyene kadar ses kısma+güç tuşuna basıyorum.Programı başlatıp teli takınca görüyor ve tel seçmemi istiyor. Telefonun ismine tıklayınca bağlantı kurulamadı diyor.
Ben de görmeme olayı hiç olmadı,güncelleme yaptıktan sonra da sorunsuz olarak kullandım.Umarım şu telefonu görmeme olayı düzelmiştir ...
Onu da denedim görmedi.Hep telefonum algılanmadı kısmından yapıyorum. Yani titreyene kadar ses kısma+güç tuşuna basıyorum.
Telefon o şekilde yeniden başlıyor ve telefon açılışında benimkini hep görüyor.Programı başlatıp teli takınca görüyor ve tel seçmemi istiyor. Telefonun ismine tıklayınca bağlantı kurulamadı diyor.
Onu da denedim görmedi.
bi değişiklik var mı ?Mağaza(2015.9.9.2 > 2015.9.25.1) güncellendi.
Microsoft Fotoğraflar(15.922.11072.0 > 15.928.19012.0) güncellendi.
Bakınıyorum şu an. Varsa üstteki mesajımı düzenlerim.bi değişiklik var mı ?
eyvallah,ben 8.1 e döndüğüm için o yüzden değişiklik var mı diye bakıyorumBakınıyorum şu an. Varsa üstteki mesajımı düzenlerim.
PCyi yeniden başlatınca sorun düzeldi teşekkürler.Telefon o şekilde yeniden başlıyor ve telefon açılışında benimkini hep görüyor.
Telefonunu yeniden başlatmayı denemişsindir diye tahmin ediyorum.Kamera cortladı arkadaşlar
Başıma gelmişti ve yeniden başlatınca düzelmişti.Telefonu yeniden başlatın.Kamera cortladı arkadaşlar [emoji3]
Güzel cortlamışKamera cortladı arkadaşlar

Geçici olarak durduruldu diyebiliyorum.Slm arkadaşlar maxicep in windows phone uygulaması neden çalışmıyor acaba bilgisi olan var mı
L 920 de 9 ncu yapının söylediğin kıstaslar dahilinde yüklenmesiyle stabil ve iyi olduğuna sevindim.Dün daha fazla dayanamayıp 8.1 den 9. yapıya geçtim. Denildiği gibi sanırım 8.1 den geçmenin faydası daha stabil ve sorunsuz olması. Gayet kullanışlı buldum. Nadir ana ekran düzenlemesi dışında takılma veya sorun gözlemlemiyorum. (L920).
10. yapı geldiğinde, arkadaşların yorumlarına bakarak ya yine 8.1 e döneceğim ya da direk güncelleyeceğim. 8.1 den gelmenin bir avantajı da yükseltilerek yapılan güncellemelerde çalışmayan programların 8.1 den geçişlerde çalışması. Buna örnek Mix Radio. Buna mükabil dez avantajı da 8.1 e dönünce her programı ve ayarı yeniden düzenlemek ve yüklemek gerekiyor.
Direk değil de 8.1 den geçişte, 7 - 8 ve 9. yapılar arasında benim L920 için en kullanışlısı ve stabili 9. yapı oldu.