Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

rainman3545

rainman3545

Üye
Benimkileri de hep zorlayınca gördü. Dediklerini yapınca da mı görmüyor?
Programı başlatıp teli takınca görüyor ve tel seçmemi istiyor. Telefonun ismine tıklayınca bağlantı kurulamadı diyor.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Programı başlatıp teli takınca görüyor ve tel seçmemi istiyor. Telefonun ismine tıklayınca bağlantı kurulamadı diyor.
Hep telefonum algılanmadı kısmından yapıyorum. Yani titreyene kadar ses kısma+güç tuşuna basıyorum.

erhanercan

erhanercan

Üye
Aynen bende de

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Onu da denedim görmedi.
Telefon o şekilde yeniden başlıyor ve telefon açılışında benimkini hep görüyor.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Mağaza(2015.9.9.2 > 2015.9.25.1) güncellendi.
Microsoft Fotoğraflar(15.922.11072.0 > 15.928.19012.0) güncellendi.

Fotoğraflarda önemli değişiklik gözlemlemedim. Sanki biraz yakınlaştırma iyileştirilmiş.

Mağazada ise beklenen özellik; listede herhangi bir uygulamaya girip geri çıktığımızda listede kaldığımız yerden devam ediyoruz. Artık listenin en üstüne çıkmıyor.
Uygulama açıklama kısmı uygulama simgesine göre arka plan rengi almaya başlamış.
Ayarlara "Satın alma oturum açma" seçeneği eklenmiş.

Outlook Posta ve Takvim(17.6224.42272.0 > 17.6224.42282.0) güncellendi.
Değişiklik gözlemlemedim.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: serinaga, ceza87 ve BLasTeaR
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Bazı arkadaşlar sistem dışından zil sesi eklenebildiğine dair çözümler veya yollarını yazmış.
Sanırım bu telefondan telefona değişiyor.
Kendi telefonumda tüm yolları denediğim halde olmadı.

• Beğen
Tepkiler: mami_61_29
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Dün daha fazla dayanamayıp 8.1 den 9. yapıya geçtim. Denildiği gibi sanırım 8.1 den geçmenin faydası daha stabil ve sorunsuz olması. Gayet kullanışlı buldum. Nadir ana ekran düzenlemesi dışında takılma veya sorun gözlemlemiyorum. (L920).

10. yapı geldiğinde, arkadaşların yorumlarına bakarak ya yine 8.1 e döneceğim ya da direk güncelleyeceğim. 8.1 den gelmenin bir avantajı da yükseltilerek yapılan güncellemelerde çalışmayan programların 8.1 den geçişlerde çalışması. Buna örnek Mix Radio. Buna mükabil dez avantajı da 8.1 e dönünce her programı ve ayarı yeniden düzenlemek ve yüklemek gerekiyor.

Direk değil de 8.1 den geçişte, 7 - 8 ve 9. yapılar arasında benim L920 için en kullanışlısı ve stabili 9. yapı oldu.

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen
enessrsy

enessrsy

Üye
Kamera cortladı arkadaşlar :biggrin:

• Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll ve GianniInfantino

skynet

Üye
Artık nelere sevinir olduk :)

• Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll
mami_61_29

mami_61_29

Üye
Slm arkadaşlar maxicep in windows phone uygulaması neden çalışmıyor acaba bilgisi olan var mı

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Slm arkadaşlar maxicep in windows phone uygulaması neden çalışmıyor acaba bilgisi olan var mı
Geçici olarak durduruldu diyebiliyorum.
Dün daha fazla dayanamayıp 8.1 den 9. yapıya geçtim. Denildiği gibi sanırım 8.1 den geçmenin faydası daha stabil ve sorunsuz olması. Gayet kullanışlı buldum. Nadir ana ekran düzenlemesi dışında takılma veya sorun gözlemlemiyorum. (L920).

10. yapı geldiğinde, arkadaşların yorumlarına bakarak ya yine 8.1 e döneceğim ya da direk güncelleyeceğim. 8.1 den gelmenin bir avantajı da yükseltilerek yapılan güncellemelerde çalışmayan programların 8.1 den geçişlerde çalışması. Buna örnek Mix Radio. Buna mükabil dez avantajı da 8.1 e dönünce her programı ve ayarı yeniden düzenlemek ve yüklemek gerekiyor.

Direk değil de 8.1 den geçişte, 7 - 8 ve 9. yapılar arasında benim L920 için en kullanışlısı ve stabili 9. yapı oldu.
L 920 de 9 ncu yapının söylediğin kıstaslar dahilinde yüklenmesiyle stabil ve iyi olduğuna sevindim.
Bir arkadaşıma yükleyecektik, çekingen kalmıştım.. Şimdi start verebiliriz.

• Beğen
Tepkiler: mami_61_29

Üst Alt