Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

suyunsesi

suyunsesi

Üye
ben 2. el lumia 925 aldım (ucuz etti işin özü) wm10 yükledim sorunsuz kullanıyordum. bugün aniden sim kartı görmez oldu telefon wm10dan olabilirmi daha önce böyle bir durumla karşılaşan oldumu? şuyan sıfırlıyorum ama teldemi sorun var acab diye çok korkuyorum.
Vaktinde benim L920 de sim okumuyordu, simi yeniledim düzeldi. O gün bugündür sim hatası yok.

serinaga

serinaga

Üye
Hakikaten ya, söyleyince aklıma geldi, bu Photos Add-Ins 9.yapıyı yüklediğimden beri her güncelleme kontrolü yaptığımda, güncelleniyor, tekrardan yüklüyor. Bir zararı var mı yok ama anlamadım ben de bu işi :(

sahanemir

sahanemir

Üye
Sim kart kesimlerinde sorun olasılığı yüksek. Oluyor bir arkadaşınızda varsa deneyin yok ise yeni bir sim alın garanti olsun.

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
W10 için şu ana kadar yayınlanan yapılarda bir uygulamayı güncellerken hala uygulamanın tamamını mı indiriyor ?

Aybars1979

Aybars1979

Üye
Vaktinde benim L920 de sim okumuyordu, simi yeniledim düzeldi. O gün bugündür sim hatası yok.
yok hocam arkadşın sim i taktım onuda görmüyor. bayram bayram iyi kazım yedim. telefonu sıfırladığımdan numarasınıda bulamıyorum adamın şimdi.

cadde19

cadde19

Üye
Abi yapı yapı yapı yapı nereye kadar çok merak ediyorum ya?
Acaba final ne zaman gelecek muamma?

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: ThunderblastX
BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
@Sensation MS Xaomi'ye win 10 romu yapıyordu ne oldu o iş?
Adamalar MS'den önce 830'a android yüklemişler :D

Bende mi denesem ki :hmmm 10. yapının geleceği falan yok.biraz aksiyon lazım :ehe :ehe

Murat Alper

Murat Alper

Üye
lumia 1520 android 5.02

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
@Sensation MS Xaomi'ye win 10 romu yapıyordu ne oldu o iş?
Adamalar MS'den önce 830'a android yüklemişler :D

Bende mi denesem ki :hmmm 10. yapının geleceği falan yok.biraz aksiyon lazım :ehe :ehe
Devam ediyor çalışmaları. Evet haberim var. Bu konuda bir şey diyemem :)

• Beğen
Tepkiler: BomberMAn TR01
zaakaan

zaakaan

Üye
Geri dönebiliyor muyuz Denim'e? Kamera uygulamarı vs sorun çıkarır mı? Bunlara cevap varsa Android'de denerim ben telefonda, WWE Immortals oyununu kendi cihazımdab mutlaka oynayacağım bir gün, ne pahasına olursa olsun be. :D

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Geri dönebiliyor muyuz Denim'e? Kamera uygulamarı vs sorun çıkarır mı? Bunlara cevap varsa Android'de denerim ben telefonda, WWE Immortals oyununu kendi cihazımdab mutlaka oynayacağım bir gün, ne pahasına olursa olsun be. :D
Kamerada, wi-fi de falan sorun yokmuş ama tekrar wp yapamayacaksak risk almam ben

• Beğen
Tepkiler: zaakaan

skynet

Üye
Abi geri dönüş sıkıntısı yoksa bende deneyebilirim dandroidi :D

• Beğen
Tepkiler: zaakaan
zaakaan

zaakaan

Üye
Kamerada, wi-fi de falan sorun yokmuş ama tekrar wp yapamayacaksak risk almam ben

Aynen baktım bende şimdi yorumlarda yazmışlar onu ama WP'ye dönme güvencesi yok, ya da en azından belirtilmemiş.

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Aynen baktım bende şimdi yorumlarda yazmışlar onu ama WP'ye dönme güvencesi yok, ya da en azından belirtilmemiş.
Hadi belirtmelerini falan geçtim yorumlarda da kimse sormamış wp ye nasıl döneriz? diye dönmek gibi bir düşünceleri yok demek ki :)

• Beğen
Tepkiler: ceza87 ve zaakaan

Üst Alt