mp2934
Üye
TeşekkürlerBağlantıyı tıklayınca ayarlarına giriyor olması lazım
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

TeşekkürlerBağlantıyı tıklayınca ayarlarına giriyor olması lazım
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Kimse K.bakmasın ama Ms bizi dumur edecek bir firma değil.bence ufak ufak sona doğru geliyoruz. Öyle bir his varki içimde yayınlayacakları Windows 10 hiçbir kullandığımız sürüme benzemiyecek bambaşka bir sistemle gelicekler hepimiz dumur olucaz. Demedi demeyin hepimimiz çok şaşırıcaz
Öncelikle hayırlı olsun,ben 9.yapıyı kullanıyorum bazen 8.1 e dönsem de W10m özletiyor kendini,yalnız bu sürümün bir tp olduğunu sorunları olabileceğini göz önünde bulundur.karar seninTekrardan merhaba arkadaşlar lumia 535 alıp aranıza katıldım şu anda 8.1 yuklu bu şekilde telefon bana nasıl söylesem biraz çiğ geliyor Windows 10 a yükseltsem mi sizce?

Şu anda bile nedenini anlamıyorum ama takılmalar oluyor ve mesela ekran karardığında guç açma kapa tusuna basıyorum telefon tepkisiz kalıyor hatta biraz önce bataryayı çıkarıp taktım sanırım kaybedeceğim bir şey yokÖncelikle hayırlı olsun,ben 9.yapıyı kullanıyorum bazen 8.1 e dönsem de W10m özletiyor kendini,yalnız bu sürümün bir tp olduğunu sorunları olabileceğini göz önünde bulundur.karar senin
edge üzerinden direkt olarak telefon araması yapılabilecek diye bilgi paylaşılmıştı,henüz aktif olmasa da nasıl oluyordu o mesajı bulamadım @Sensation

PC için şimdilik o. O da Insider sürümünde. Test edememedim henüz.Öncelikle hayırlı olsun,ben 9.yapıyı kullanıyorum bazen 8.1 e dönsem de W10m özletiyor kendini,yalnız bu sürümün bir tp olduğunu sorunları olabileceğini göz önünde bulundur.karar senin
edge üzerinden direkt olarak telefon araması yapılabilecek diye bilgi paylaşılmıştı,henüz aktif olmasa da nasıl oluyordu o mesajı bulamadım @Sensation
Kararlıyım diyosun DSorun hafıza kartindaymis çıkarttım düzeldi
Şu anda takılma vs kalmadı hafıza kartımda problem varmış ama yinede 10 yukleyeceğim
Daha önce android kullanmış adamım ben ne kadar takılma olabilirkiKararlıyım diyosun D
)Sana tavsiyen yüklememen eğer Msye ateş püsküreceksen(ki biz yeterince yaptık) yükleme. 8.1 oldukça stabil şuanda Windows 10 mobile çekilecek gibi değil(ama biz çekiyoruzDaha önce android kullanmış adamım ben ne kadar takılma olabilirki)
)Microsoft FotoğraflarMicrosoft Fotoğraflar(15.918.14122.0 > 15.922.11072.0) güncellendi.
O kadar da korkulacak ürkülecek bişiy yok,dönüşü var nasılsa,hatta w10 gayet iyi şuan bile.Sana tavsiyen yüklememen eğer Msye ateş püsküreceksen(ki biz yeterince yaptık) yükleme. 8.1 oldukça stabil şuanda Windows 10 mobile çekilecek gibi değil(ama biz çekiyoruz)
Var ama yeni geçmiş birisi için sıkıntı olabilirMicrosoft FotoğraflarLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
O kadar da korkulacak ürkülecek bişiy yok,dönüşü var nasılsa,hatta w10 gayet iyi şuan bile.

Bence kesinlikle böyle bir şey olmayacak. Hele ki tasarım açısından 0 fark bekliyorum. Öncelerde denildiği gibi ilk sürümlere hatalı olmayan işlevsel kodları ekleyip devam edeceklerdir ki mantıklısı da bu. Yeni bir tasarım yeni bir sistem beklemek hayal kırıklığı yaşatır sadece.bence ufak ufak sona doğru geliyoruz. Öyle bir his varki içimde yayınlayacakları Windows 10 hiçbir kullandığımız sürüme benzemiyecek bambaşka bir sistemle gelicekler hepimiz dumur olucaz. Demedi demeyin hepimimiz çok şaşırıcaz