Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Word(17.6131.10042.0 > 17.6131.10062.0), PowerPoint(17.6131.10042.0 > 17.6131.10062.0), Excel(17.6131.10042.0 > 17.6131.10062.0), Translator 10 Beta(9.10.3.0 > 9.10.4.0) güncellendi.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Esendağlı
braayn

braayn

Üye
bence ufak ufak sona doğru geliyoruz. Öyle bir his varki içimde yayınlayacakları Windows 10 hiçbir kullandığımız sürüme benzemiyecek bambaşka bir sistemle gelicekler hepimiz dumur olucaz. Demedi demeyin hepimimiz çok şaşırıcaz
Kimse K.bakmasın ama Ms bizi dumur edecek bir firma değil.

blackss

Üye
Tekrardan merhaba arkadaşlar lumia 535 alıp aranıza katıldım şu anda 8.1 yuklu bu şekilde telefon bana nasıl söylesem biraz çiğ geliyor Windows 10 a yükseltsem mi sizce?

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Tekrardan merhaba arkadaşlar lumia 535 alıp aranıza katıldım şu anda 8.1 yuklu bu şekilde telefon bana nasıl söylesem biraz çiğ geliyor Windows 10 a yükseltsem mi sizce?
Öncelikle hayırlı olsun,ben 9.yapıyı kullanıyorum bazen 8.1 e dönsem de W10m özletiyor kendini,yalnız bu sürümün bir tp olduğunu sorunları olabileceğini göz önünde bulundur.karar senin:)
edge üzerinden direkt olarak telefon araması yapılabilecek diye bilgi paylaşılmıştı,henüz aktif olmasa da nasıl oluyordu o mesajı bulamadım @Sensation

• Beğen
Tepkiler: blackss

blackss

Üye
Öncelikle hayırlı olsun,ben 9.yapıyı kullanıyorum bazen 8.1 e dönsem de W10m özletiyor kendini,yalnız bu sürümün bir tp olduğunu sorunları olabileceğini göz önünde bulundur.karar senin:)
edge üzerinden direkt olarak telefon araması yapılabilecek diye bilgi paylaşılmıştı,henüz aktif olmasa da nasıl oluyordu o mesajı bulamadım @Sensation
Şu anda bile nedenini anlamıyorum ama takılmalar oluyor ve mesela ekran karardığında guç açma kapa tusuna basıyorum telefon tepkisiz kalıyor hatta biraz önce bataryayı çıkarıp taktım sanırım kaybedeceğim bir şey yok :)

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
PC için şimdilik o. O da Insider sürümünde. Test edememedim henüz.

blackss

Üye
Dakika 1 gol 1 oldu Windows insederi kurdum fast seçeneğini seçtim telefon yeniden başlattı dokunmatik çalışmıyor şu anda birde telefon ucak modunda ne yapmam gerekiyor lütfen yardımcı olun soft reset nasıl atiliyordu?
Reset atıp duruyor kendi kendine

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Tuşlarla hard reset at bence,sanırım bir reset döngüsüne girdi.

blackss

Üye
Sorun hafıza kartindaymis çıkarttım düzeldi
Şu anda takılma vs kalmadı hafıza kartımda problem varmış ama yinede 10 yukleyeceğim

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Excel Preview güncellendi Excel Preview

Son düzenleme:
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Microsoft Fotoğraflar(15.918.14122.0 > 15.922.11072.0) güncellendi.

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Daha önce android kullanmış adamım ben ne kadar takılma olabilirki :))
Sana tavsiyen yüklememen eğer Msye ateş püsküreceksen(ki biz yeterince yaptık) yükleme. 8.1 oldukça stabil şuanda Windows 10 mobile çekilecek gibi değil(ama biz çekiyoruz :) )

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Microsoft Fotoğraflar(15.918.14122.0 > 15.922.11072.0) güncellendi.
Microsoft Fotoğraflar
Sana tavsiyen yüklememen eğer Msye ateş püsküreceksen(ki biz yeterince yaptık) yükleme. 8.1 oldukça stabil şuanda Windows 10 mobile çekilecek gibi değil(ama biz çekiyoruz :) )
O kadar da korkulacak ürkülecek bişiy yok,dönüşü var nasılsa,hatta w10 gayet iyi şuan bile.

• Beğen
Tepkiler: serinaga ve Sensation
OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Microsoft Fotoğraflar

O kadar da korkulacak ürkülecek bişiy yok,dönüşü var nasılsa,hatta w10 gayet iyi şuan bile.
Var ama yeni geçmiş birisi için sıkıntı olabilir :)

BaySerkan

BaySerkan

Üye
WindowsPhone ailesinin Kurban bayramını kutlarım..
(biz İnsiderlarda bir bakıma Kurbanız aslında :ehe)

• Beğen
Tepkiler: ceza87, Mr.Sun, serinaga ve 6 diğerleri
sahanemir

sahanemir

Üye
eşimde 1020 var ona yukledim tp yi sorun yok ama göz atma olmayacak deniyordu fakat var.

enessrsy

enessrsy

Üye
bence ufak ufak sona doğru geliyoruz. Öyle bir his varki içimde yayınlayacakları Windows 10 hiçbir kullandığımız sürüme benzemiyecek bambaşka bir sistemle gelicekler hepimiz dumur olucaz. Demedi demeyin hepimimiz çok şaşırıcaz
Bence kesinlikle böyle bir şey olmayacak. Hele ki tasarım açısından 0 fark bekliyorum. Öncelerde denildiği gibi ilk sürümlere hatalı olmayan işlevsel kodları ekleyip devam edeceklerdir ki mantıklısı da bu. Yeni bir tasarım yeni bir sistem beklemek hayal kırıklığı yaşatır sadece.

• Beğen
Tepkiler: samet0311

Üst Alt