Arkadaşlar sizlerde de bu şekilde mi yoksa paylaşımları görebiliyor musunuz.Herkese günaydın,benim KİŞİLER bölümündeki YENİLİKLER kısmında 'şu anda paylaşılacak haber yok'yazıyor ve ne kadar uğraşsam da herhangi bir paylaşımı göstermiyor.
L 620 için bunu söylüyorsanız eğer, Microsoft mucize yapmış.çok ilginç bir şekilde hiç bir problem yok bende
Atılanlar var ama klasörü yokBende wp resimleri var![]()
Acaba, ful yedeklemeyi sıfırlamadan hemen önce onedrive'a yapsanız,Telefon sürekli ısınıyor. Müzik dinlerken, 2 dakika kurcalayınca filan. Çok ısınma değil ama genellikle ılık. Haliyle şarja etkisi var. Şarj çok kötü şimdilik. Sıfırlamayı düşünüyorum fakat sıfırladıktan sonra bunlardan hangileri Mağaza ile inebiliyor? Birkaçı lazım oluyor.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız[/QUOTE
hepsi mağazadan indiriliyor sadece bazı uygulamalar diğerleri kurulmadan inmeye biliyor. örneğin bende whatsapp bile tüm güncellemelerden sonra indirebildim.Telefon sürekli ısınıyor. Müzik dinlerken, 2 dakika kurcalayınca filan. Çok ısınma değil ama genellikle ılık. Haliyle şarja etkisi var. Şarj çok kötü şimdilik. Sıfırlamayı düşünüyorum fakat sıfırladıktan sonra bunlardan hangileri Mağaza ile inebiliyor? Birkaçı lazım oluyor.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu konuyla ilgili bir yerlerde ayar var,Herkese günaydın,benim KİŞİLER bölümündeki YENİLİKLER kısmında 'şu anda paylaşılacak haber yok'yazıyor ve ne kadar uğraşsam da herhangi bir paylaşımı göstermiyor..
Sorun derken günlük kullanıma etkisi bakımından şey etmiştimSorunsuz olsaydı zaten final sürüm olurduçok az sorun yaşayanda var benim gibi fazla sorun yaşayan da var.benim yaşadığım sorun başlangıç ekranının çok geç gelmesi idi yukarıdaki mesajlarıma bakabilirsin.

Hayır aktarmaz. Uygulama yedekleri dahil değil.Acaba, ful yedeklemeyi onedrive'a yapsanız, sıfırlama yaparken yükleme esnasında ONEDRIVE'deki yedekleri sistemle ilgili uygulama yedeklerini aktarır mı?
Yeni yapıyı yüklediğiniz model 735 mi 820 mi ?Hayır aktarmaz. Uygulama yedekleri dahil değil.
735Yeni yapıyı yüklediğiniz model 735 mi 820 mi ?
Windows 10 Mobile TP sürümlerini en rahat alması gereken modellerden birisi.
valla bende gayet muntazam çalışıyor hatta facebook tan daha akıcı olarak çalışıyor. siz facebook ta oturum açtınız diilmi öncelikle?Arkadaşlar sizlerde de bu şekilde mi yoksa paylaşımları görebiliyor musunuz.
yok benim l 520 de 8. yapıya göre şuan çok çok iyi durumda. tabi bir iki güne ne olur bilemem. genelde ilk başlarda süper diyoruz sonradan cıvıtmaya başlıyor sistem.9.yapı herkese sıkıntılı geldi anlaşılan bende de bir sürü sorun var ilk olarak bazı uygulamaları istenildiği gibi çalışmıyor ve hiç karşılaşılmayan sorunlar çıkabiliyor birde bundan daha önemli ben hiç bir uygulama ekran yön kilidi ile yan moda çeviremedim bazı uygulamarın kendi özelliği direk yan oluyorda onun dışında ayarlar olsun mesajlar olsun hiç bir ekranda ekran yana dönmüyor anladım, ayrıca ana ekrana uygulama ekliyemiyorum yeni bir uygulama indirmek baya sorunlu bazen inmiyor bu yapıyı iyice batırmışlar 8. yapı baya iyiydi
Tabi ki oturum açtım...cihazı sıfırladım düzeldivalla bende gayet muntazam çalışıyor hatta facebook tan daha akıcı olarak çalışıyor. siz facebook ta oturum açtınız diilmi öncelikle?

Kardeşim sağolasın yapıyorum şuan sana bide şey sorcam bende 2 tane windows phone var biri 620 biri 1020 dün 620 ye attım mağaza yok ama 1020 de var nasıl düzeltirim bu işi?Telefonu yeniden başlatın olmaz ise, şarkıları yedekleyin silin tekrar telefona atın belki düzelir. Şuan bende sorun yok.