Hocam bende uygulama yok denecek kadar azSaat tam 09.45 de telefonu kapatıp açtım,bakalım ekranın gelmesi ne kadar zaman alacak bu sefer sure tutacağım
Sende yaklaşık olarak kaç program yüklü acaba bende 130 adet program yüklü birde ben ana ekranda bütün bu Programların kısayollarını klasör oluşturarak içine atıyorum.

kardeş groove müzikte benim telefondaki şarkıları çalmıyorGroove Müzik & Filmler ve Tv güncelleme geldi.
Telefonu yeniden başlatın olmaz ise, şarkıları yedekleyin silin tekrar telefona atın belki düzelir. Şuan bende sorun yok.kardeş groove müzikte benim telefondaki şarkıları çalmıyor
Sorunsuz olsaydı zaten final sürüm olurdu9. Yapının son durumu nedir? Sorunlar var mı 1520 de
çok az sorun yaşayanda var benim gibi fazla sorun yaşayan da var.benim yaşadığım sorun başlangıç ekranının çok geç gelmesi idi yukarıdaki mesajlarıma bakabilirsin.Ses ve ekran dışında diğerleri bende güncelleme hatası verdi bende depolamadan onları sildimTelefon sürekli ısınıyor. Müzik dinlerken, 2 dakika kurcalayınca filan. Çok ısınma değil ama genellikle ılık. Haliyle şarja etkisi var. Şarj çok kötü şimdilik. Sıfırlamayı düşünüyorum fakat sıfırladıktan sonra bunlardan hangileri Mağaza ile inebiliyor? Birkaçı lazım oluyor.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ama sıfırladıktan sonra göz atma ve dokunu ayarlayabiliyorsun onda sıkıntı yok.Kurulumdan sonra güncellendiği gibi kayboluyor o yüzden güncellemeden göz atmayı açman gerekBu Yapıda Ayarlarda Göz Atma ekran ayarlarını bulamadım nedense

Dokun ve Ekran çalışsın bana yeterSes ve ekran dışında diğerleri bende güncelleme hatası verdi bende depolamadan onları sildimAma sıfırladıktan sonra göz atma ve dokunu ayarlayabiliyorsun onda sıkıntı yok.

Ayarlar>diğer eklenenler>göz atma ekranı...bende bu şekilde be aktif durumda.Bu Yapıda Ayarlarda Göz Atma ekran ayarlarını bulamadım nedense
Ekranda sıkıntı yok ama dokun dediğim gibi güncelleme hatası veriyor bende çift tıkla uyandırmayı açıp alt menü tuşlarının titreşimini de kapattıktan sonra depolamadan sildimDokun ve Ekran çalışsın bana yeter![]()

Onlar sıfırlasan bile sıkıntı çıkarmıyor bildiğim kadarıyla.Dokun ve Ekran çalışsın bana yeter![]()
Akşam sıfırlayayım. Hem 8.1 kalıntıları da gitsin.Ekranda sıkıntı yok ama dokun dediğim gibi güncelleme hatası veriyor bende çift tıkla uyandırmayı açıp alt menü tuşlarının titreşimini de kapattıktan sonra depolamadan sildim![]()
Abi sıfırlayınca düzeliyorsa bende sıfırlıyam bi sıfırlada bakalım ne olacak ,Akşam sıfırlayayım. Hem 8.1 kalıntıları da gitsin.