Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
çok ilginç bir şekilde hiç bir problem yok bende

• Beğen
Tepkiler: skynet

skynet

Üye
Saat tam 09.45 de telefonu kapatıp açtım,bakalım ekranın gelmesi ne kadar zaman alacak bu sefer sure tutacağım:)

Sende yaklaşık olarak kaç program yüklü acaba bende 130 adet program yüklü birde ben ana ekranda bütün bu Programların kısayollarını klasör oluşturarak içine atıyorum.
Hocam bende uygulama yok denecek kadar az :)
Ana ekranım bu şekilde:

9 tanede uygulama var :aman2:

• Beğen
Tepkiler: Dexter Morgan
EgeOgmen

EgeOgmen

Üye
Abi ben ilk önce 620 ye attım ama şimdi mağazayı bulamıyorum nasıl uygulama kuracağım bu telefona
Abi ben ilk önce 620 ye attım ama şimdi mağazayı bulamıyorum nasıl uygulama kuracağım bu telefona

SLH.55

SLH.55

Üye
Groove Müzik & Filmler ve Tv güncelleme geldi.

SLH.55

SLH.55

Üye
kardeş groove müzikte benim telefondaki şarkıları çalmıyor
Telefonu yeniden başlatın olmaz ise, şarkıları yedekleyin silin tekrar telefona atın belki düzelir. Şuan bende sorun yok.

kayahan35

kayahan35

Üye
9. Yapının son durumu nedir? Sorunlar var mı 1520 de

Esendağlı

Esendağlı

Üye
9. Yapının son durumu nedir? Sorunlar var mı 1520 de
Sorunsuz olsaydı zaten final sürüm olurdu:)çok az sorun yaşayanda var benim gibi fazla sorun yaşayan da var.benim yaşadığım sorun başlangıç ekranının çok geç gelmesi idi yukarıdaki mesajlarıma bakabilirsin.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Telefon sürekli ısınıyor. Müzik dinlerken, 2 dakika kurcalayınca filan. Çok ısınma değil ama genellikle ılık. Haliyle şarja etkisi var. Şarj çok kötü şimdilik. Sıfırlamayı düşünüyorum fakat sıfırladıktan sonra bunlardan hangileri Mağaza ile inebiliyor? Birkaçı lazım oluyor.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
9.yapıya geçemedim, 8.yapıda da yeni yapı indiriliyormuş gibi duruyor, yarım saat kurcalasam telefonu %20-25 şarj gidiyor. Kaç gündür eve de gidemedim, bugün gider gitmez 8.1e dönüp bırakcam.

skynet

Üye
Telefon sürekli ısınıyor. Müzik dinlerken, 2 dakika kurcalayınca filan. Çok ısınma değil ama genellikle ılık. Haliyle şarja etkisi var. Şarj çok kötü şimdilik. Sıfırlamayı düşünüyorum fakat sıfırladıktan sonra bunlardan hangileri Mağaza ile inebiliyor? Birkaçı lazım oluyor.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ses ve ekran dışında diğerleri bende güncelleme hatası verdi bende depolamadan onları sildim :) Ama sıfırladıktan sonra göz atma ve dokunu ayarlayabiliyorsun onda sıkıntı yok.

• Beğen
Tepkiler: Sensation
BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Bu Yapıda Ayarlarda Göz Atma ekran ayarlarını bulamadım nedense

skynet

Üye
  • Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ses ve ekran dışında diğerleri bende güncelleme hatası verdi bende depolamadan onları sildim :) Ama sıfırladıktan sonra göz atma ve dokunu ayarlayabiliyorsun onda sıkıntı yok.
Dokun ve Ekran çalışsın bana yeter :)

Esendağlı

Esendağlı

Üye
  • Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen
sahanemir

sahanemir

Üye
1003 kurdum kuralı format/reset dahil yeni güncelleme olmuyor hata veriyor ...8.1 e de dönemiyorum usb takın diyor :) takılı olduğu halde

skynet

Üye
Dokun ve Ekran çalışsın bana yeter :)
Ekranda sıkıntı yok ama dokun dediğim gibi güncelleme hatası veriyor bende çift tıkla uyandırmayı açıp alt menü tuşlarının titreşimini de kapattıktan sonra depolamadan sildim :)

• Beğen
Tepkiler: Sensation
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ekranda sıkıntı yok ama dokun dediğim gibi güncelleme hatası veriyor bende çift tıkla uyandırmayı açıp alt menü tuşlarının titreşimini de kapattıktan sonra depolamadan sildim :)
Akşam sıfırlayayım. Hem 8.1 kalıntıları da gitsin.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı ve skynet
OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Sensation ve bozkirdangelen

Üst Alt