papakudioflu
Emekli Yönetici
hava durumu değil Cortana o. İlk tasarımda bildirimler nasıl olacak diye soran birisi için bunu tasarlamış.Buda Rudy'nin konsepti mi yoksa uygulamasını mı yazacakama hava durumu hoş olmuş
![]()
hava durumu değil Cortana o. İlk tasarımda bildirimler nasıl olacak diye soran birisi için bunu tasarlamış.Buda Rudy'nin konsepti mi yoksa uygulamasını mı yazacakama hava durumu hoş olmuş
![]()
bu adam insider mıhava durumu değil Cortana o. İlk tasarımda bildirimler nasıl olacak diye soran birisi için bunu tasarlamış.
Kilit ekranına nasıl şifre koyacuk ?
4.sütun L625e gelirmi sizce?
Abi o zaman bir Apple klasiği yapalım ms içindeSon iki yapıdır yerleşik uygulamalardan silinme özelliğini kaldırdılar.
Bu arada WP8.1'e inerek sistemi yükselttiğim için şu an gayet iyi. Yine ara ara yükleniyor yazıları var ama eskisi kadar uzun süreli ve yoğun degil. (Henüz detaylı inceleyemedim)
Sadece fotoğraflar uygulaması çalışmıyor bende nedense.
Açılacak gibi oluyor geri atıyor.
Silinme özelliğini kaldırdıkları için silip yükleme de yapamıyorum.
Güncellenmesini bekleyeceğim artık.
Neden açılmıyor bilmiyorum.
9. Yapı ilk açıldıktan sonra mağazadan güncellemeler inerken bazılarında tekrar dene çıkmıştı.
Sanırım fotoğraflar da onlardan biriydi, belki veri kaybı falan olmustur indirme kesilince.
Güncelleme gelince düzelecektir muhtemelen.
Onun dışında 8. Yapıya göre daha iyi.

Hocam bende öyle bir sorun yok sadece açılışta simgeler biraz geç geliyor o kadarBirde cihazı her kapatıp açtığımda yaklaşık 15-20 dakika süren SURDURULUYOR yazısı çok can sıkıcı,hani düzelmişti.telefonu açıyorsun ama başlangıç ekranının gelmesi 20 dk.sürüyor,sen çok büyük bir yazılımcısın ms.
Saat tam 09.45 de telefonu kapatıp açtım,bakalım ekranın gelmesi ne kadar zaman alacak bu sefer sure tutacağımHocam bende öyle bir sorun yok sadece açılışta simgeler biraz geç geliyor o kadar

Sende yaklaşık olarak kaç program yüklü acaba bende 130 adet program yüklü birde ben ana ekranda bütün bu Programların kısayollarını klasör oluşturarak içine atıyorum.Hocam bende öyle bir sorun yok sadece açılışta simgeler biraz geç geliyor o kadar
Ben 920 ile ilgili bilgi alamadım,![]()
Şu anda tam 25 dk.oldu hala ana ekran yokSaat tam 09.45 de telefonu kapatıp açtım,bakalım ekranın gelmesi ne kadar zaman alacak bu sefer sure tutacağım
Sende yaklaşık olarak kaç program yüklü acaba bende 130 adet program yüklü birde ben ana ekranda bütün bu Programların kısayollarını klasör oluşturarak içine atıyorum.
Reset atma sorunu en sıkıntılı sorun. 7 nci yapıda vardı ve kullanıcıların en baş belası idi.İki günlük 9. yapı gözlemleerimi sizlere aktarmak istedim.öncelikle edge gayet güzel ama arka planda işlem yapıp sanki geç tepki veriyo gibi görünmesi büyük sıkıntı.
ikincisi kilit ekranında hala takılmalar mevcut.hızlıca kilit tuşuna iki defa basınca yada kilitliyken şarja takınca saat hiç gelmiyor.bazı uygulamaların yada oyunların ilk açılışında çok kısa beş on saniye kadar yükleniyor yazısı geliyor.
Bazen uygulama geçişlerinde efekt olarak çok minik takılma yada efekt hataları var.
Lumia camera açılışı hızlı ama diğer kamera uygulamaları açılırken uzun sürüyor.
Son olarak ta dün öylesine bi resetleyeyim dedim ama demez olaydım.nokia yazısından sonra Windows ikonu geliyo tekrar reset atıyor.tuş kombinasyonu ile sıfırlamak zorunda kaldım.zorunda kalmadıkça reset atmayın.
L830
HotSpot Shield çalışmıyor.uygulama açılıyor.connect deyince kapanıyor
Evet tam 45 dakika oldu ama hala ana ekran gelmediŞu anda tam 25 dk.oldu hala ana ekran yok
Benim cihazda ana ekranın gelmeme sorunu sanırım kısayoların ekranda klasorleme şeklinde olmasından dolayı olabilir.ana ekran geldiğinde klasörleri kaldıracağım bakalım o zaman ne olacak,burada sonucu yazacağım.Reset atma sorunu en sıkıntılı sorun. 7 nci yapıda vardı ve kullanıcıların en baş belası idi.
Nerdeyse gece rüyalarına girecek kadar.
Nokia yazısının gelip gitmesi, sürekli açılıyor gibi yapılıp açılmaması nı iyi ki buraya yazdın, ve lik kez de sizden duyuyorum.
Belki de sadece L 1020 lerle ilgili bir sorun, umarım öyledir.
8 nci yapıda mı kalmak, yoksa 9 ncu yapıya mı geçmek... işte bütün mesele bu
@Esendağlı ve @BomberMAn_01 ın mesajlarına göre Kırk katır mı? yoksa kırk Satır mı?
Seç seçebilirsen. Sonuç ta ikisi de sorunlu : (
Ana ekran tam 1 saat üzerine geldi ve bende ana ekrandaki klasorleri kaldırıp denedim o zaman kısa bir surede ana ekran geldiEvet tam 45 dakika oldu ama hala ana ekran gelmedi
Benim cihazda ana ekranın gelmeme sorunu sanırım kısayoların ekranda klasorleme şeklinde olmasından dolayı olabilir.ana ekran geldiğinde klasörleri kaldıracağım bakalım o zaman ne olacak,burada sonucu yazacağım.