Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Buda Rudy'nin konsepti mi yoksa uygulamasını mı yazacak :) ama hava durumu hoş olmuş :)
hava durumu değil Cortana o. İlk tasarımda bildirimler nasıl olacak diye soran birisi için bunu tasarlamış.

• Beğen
Tepkiler: capkino06

yasirtaha

yasirtaha

Üye
925te gayet iyi çalışıyor fakat takılmalar var edgeden resim yükleyip linkini atamıyorum hala operadan atıyorum.

mp2934

mp2934

Üye
2-3 gün bekleyip öyle yazıyorum batarya performansı 8. yapıya göre daha kötü oldu bende
Bu arada dil ve klavye paketleri çıktı mı cortananın çevirine Türkçe dili de eklenmiş

emz

emz

Üye
Son iki yapıdır yerleşik uygulamalardan silinme özelliğini kaldırdılar.

Bu arada WP8.1'e inerek sistemi yükselttiğim için şu an gayet iyi. Yine ara ara yükleniyor yazıları var ama eskisi kadar uzun süreli ve yoğun degil. (Henüz detaylı inceleyemedim)

Sadece fotoğraflar uygulaması çalışmıyor bende nedense.
Açılacak gibi oluyor geri atıyor.
Silinme özelliğini kaldırdıkları için silip yükleme de yapamıyorum.
Güncellenmesini bekleyeceğim artık.
Neden açılmıyor bilmiyorum.
9. Yapı ilk açıldıktan sonra mağazadan güncellemeler inerken bazılarında tekrar dene çıkmıştı.
Sanırım fotoğraflar da onlardan biriydi, belki veri kaybı falan olmustur indirme kesilince.
Güncelleme gelince düzelecektir muhtemelen.

Onun dışında 8. Yapıya göre daha iyi.
Abi o zaman bir Apple klasiği yapalım ms içinde :ehe
Bir önceki yapıdan %60 daha performanslı :D
Ve aynı zamanda %80 daha kullanıcı dostu:ehe

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Herkese günaydın,benim KİŞİLER bölümündeki YENİLİKLER kısmında 'şu anda paylaşılacak haber yok'yazıyor ve ne kadar uğraşsam da herhangi bir paylaşımı göstermiyor.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Ne zaman geleceği tam belli olmadı mı hala

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Birde cihazı her kapatıp açtığımda yaklaşık 15-20 dakika süren SURDURULUYOR yazısı çok can sıkıcı,hani düzelmişti.telefonu açıyorsun ama başlangıç ekranının gelmesi 20 dk.sürüyor,sen çok büyük bir yazılımcısın ms.

• Beğen
Tepkiler: emz

salihoglu1

Üye
Sözcü gazetesinde aşağı doğru kaydırırken sanki android tel gibi takılmalar oluyor,wp deki akıcılık gitmiş gibi,acaba bu sitede daha önce de böyleydi ben mi farketmedim bilmiyorum,telefon androidleşmeye mi başladı yoksa

skynet

Üye
Birde cihazı her kapatıp açtığımda yaklaşık 15-20 dakika süren SURDURULUYOR yazısı çok can sıkıcı,hani düzelmişti.telefonu açıyorsun ama başlangıç ekranının gelmesi 20 dk.sürüyor,sen çok büyük bir yazılımcısın ms.
Hocam bende öyle bir sorun yok sadece açılışta simgeler biraz geç geliyor o kadar

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Hocam bende öyle bir sorun yok sadece açılışta simgeler biraz geç geliyor o kadar
Saat tam 09.45 de telefonu kapatıp açtım,bakalım ekranın gelmesi ne kadar zaman alacak bu sefer sure tutacağım:)
Sende yaklaşık olarak kaç program yüklü acaba bende 130 adet program yüklü birde ben ana ekranda bütün bu Programların kısayollarını klasör oluşturarak içine atıyorum.

• Beğen
Tepkiler: emz
enessrsy

enessrsy

Üye
Ben 920 ile ilgili bilgi alamadım, :hmmm

Dostum iki gündür kullanıyorum 920'de; bir önceki yapıya göre hızlı. Ana ekran sorunu var fakat 8. yapıya göre yok denilebilir, kilit ekranının geç gelmesi 2 saniyeden 0,5 saniyeye düşmüş gibi düşün. Programların çalışmasında (swarm, 6tag vs.) problem yok. Benim pil sıkıntılı diye düşünüyorum bunu başka yaşayan var mı bilmiyorum ama gece yatarken %100'de çıkardım şarjdan interneti kapatıp yattım sabah %65 idi uyandığımda (08:30) Kullanım açısından kesinlikle 8'e göre daha iyi.

• Beğen
Tepkiler: ON9
BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
İki günlük 9. yapı gözlemleerimi sizlere aktarmak istedim.öncelikle edge gayet güzel ama arka planda işlem yapıp sanki geç tepki veriyo gibi görünmesi büyük sıkıntı.

ikincisi kilit ekranında hala takılmalar mevcut.hızlıca kilit tuşuna iki defa basınca yada kilitliyken şarja takınca saat hiç gelmiyor.bazı uygulamaların yada oyunların ilk açılışında çok kısa beş on saniye kadar yükleniyor yazısı geliyor.

Bazen uygulama geçişlerinde efekt olarak çok minik takılma yada efekt hataları var.

Lumia camera açılışı hızlı ama diğer kamera uygulamaları açılırken uzun sürüyor.

Son olarak ta dün öylesine bi resetleyeyim dedim ama demez olaydım.nokia yazısından sonra Windows ikonu geliyo tekrar reset atıyor.tuş kombinasyonu ile sıfırlamak zorunda kaldım.zorunda kalmadıkça reset atmayın.
L830
HotSpot Shield çalışmıyor.uygulama açılıyor.connect deyince kapanıyor

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Saat tam 09.45 de telefonu kapatıp açtım,bakalım ekranın gelmesi ne kadar zaman alacak bu sefer sure tutacağım:)

Sende yaklaşık olarak kaç program yüklü acaba bende 130 adet program yüklü birde ben ana ekranda bütün bu Programların kısayollarını klasör oluşturarak içine atıyorum.
Şu anda tam 25 dk.oldu hala ana ekran yok

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
İki günlük 9. yapı gözlemleerimi sizlere aktarmak istedim.öncelikle edge gayet güzel ama arka planda işlem yapıp sanki geç tepki veriyo gibi görünmesi büyük sıkıntı.

ikincisi kilit ekranında hala takılmalar mevcut.hızlıca kilit tuşuna iki defa basınca yada kilitliyken şarja takınca saat hiç gelmiyor.bazı uygulamaların yada oyunların ilk açılışında çok kısa beş on saniye kadar yükleniyor yazısı geliyor.

Bazen uygulama geçişlerinde efekt olarak çok minik takılma yada efekt hataları var.

Lumia camera açılışı hızlı ama diğer kamera uygulamaları açılırken uzun sürüyor.

Son olarak ta dün öylesine bi resetleyeyim dedim ama demez olaydım.nokia yazısından sonra Windows ikonu geliyo tekrar reset atıyor.tuş kombinasyonu ile sıfırlamak zorunda kaldım.zorunda kalmadıkça reset atmayın.
L830
HotSpot Shield çalışmıyor.uygulama açılıyor.connect deyince kapanıyor
Reset atma sorunu en sıkıntılı sorun. 7 nci yapıda vardı ve kullanıcıların en baş belası idi.
Nerdeyse gece rüyalarına girecek kadar.
Nokia yazısının gelip gitmesi, sürekli açılıyor gibi yapılıp açılmaması nı iyi ki buraya yazdın, ve lik kez de sizden duyuyorum.
Belki de sadece L 1020 lerle ilgili bir sorun, umarım öyledir.
8 nci yapıda mı kalmak, yoksa 9 ncu yapıya mı geçmek... işte bütün mesele bu
@Esendağlı ve @BomberMAn_01 ın mesajlarına göre Kırk katır mı? yoksa kırk Satır mı?
Seç seçebilirsen. Sonuç ta ikisi de sorunlu : (

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Şu anda tam 25 dk.oldu hala ana ekran yok
Evet tam 45 dakika oldu ama hala ana ekran gelmedi
Reset atma sorunu en sıkıntılı sorun. 7 nci yapıda vardı ve kullanıcıların en baş belası idi.
Nerdeyse gece rüyalarına girecek kadar.
Nokia yazısının gelip gitmesi, sürekli açılıyor gibi yapılıp açılmaması nı iyi ki buraya yazdın, ve lik kez de sizden duyuyorum.
Belki de sadece L 1020 lerle ilgili bir sorun, umarım öyledir.
8 nci yapıda mı kalmak, yoksa 9 ncu yapıya mı geçmek... işte bütün mesele bu
@Esendağlı ve @BomberMAn_01 ın mesajlarına göre Kırk katır mı? yoksa kırk Satır mı?
Seç seçebilirsen. Sonuç ta ikisi de sorunlu : (
Benim cihazda ana ekranın gelmeme sorunu sanırım kısayoların ekranda klasorleme şeklinde olmasından dolayı olabilir.ana ekran geldiğinde klasörleri kaldıracağım bakalım o zaman ne olacak,burada sonucu yazacağım.

Rainesto

Rainesto

Üye
Şarkı dinleyerek whatsappta swype kullanınca yeniden başlıyor fotoğraflar uygulaması tam rezalet ne ekran görüntüleri klasörü var ne whatsapp 8.1 deki fotoğraflar uygulamasını arar oldum

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Bende wp resimleri var :s

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Evet tam 45 dakika oldu ama hala ana ekran gelmedi

Benim cihazda ana ekranın gelmeme sorunu sanırım kısayoların ekranda klasorleme şeklinde olmasından dolayı olabilir.ana ekran geldiğinde klasörleri kaldıracağım bakalım o zaman ne olacak,burada sonucu yazacağım.
Ana ekran tam 1 saat üzerine geldi ve bende ana ekrandaki klasorleri kaldırıp denedim o zaman kısa bir surede ana ekran geldi

Üst Alt