Esendağlı
Üye
Maşallah diyelimde bozulmasınNasıl berbat yav ? Pil olsun performans olsun çok iyi bende
bu arada cihazınız ne ve nasıl bi güncelleme yolunu izlediniz.Maşallah diyelimde bozulmasınNasıl berbat yav ? Pil olsun performans olsun çok iyi bende
bu arada cihazınız ne ve nasıl bi güncelleme yolunu izlediniz.Bence gelecek deskop tan ziyade mobil sistemlerde.zaten son zamanlarda ms boyle stratejik hataları çok yapar oldu,xp varken ucube bir vista çıkardı herkesi deli etti,o hatasını win7 ile düzeltti derken kaşındı ve win8 gibi insanların alışkanlıklarının tam tersi olan bir sisteme gitti.şimdi ise w10 hadi oldu diyeceğiz bu seferde mobil kullanıcılarını resmen küstürmek için elinden geleni yapıyor.Microsoft için asıl önemli olan masaüstü işletim sistemi ancak bu forumda hala bunu anlamayanlar var![]()
evet küstürmek için elinden geleni yapıyor ancak mobil platform masaüstü gibi değil,alternatif çok hemde öyle eskisi gibi android de falan kasma yok,işlemci ve ramlar yüksek durumda,yani şu anda zaten az bir kullanıcı sayısı var wp de ve microsoft bu az olan kesim i de elinden kaçırmaya çalışıyor,sistem bir şekilde olur ancak mağaza daha önemli ..Bence gelecek deskop tan ziyade mobil sistemlerde.zaten son zamanlarda ms boyle stratejik hataları çok yapar oldu,xp varken ucube bir vista çıkardı herkesi deli etti,o hatasını win7 ile düzeltti derken kaşındı ve win8 gibi insanların alışkanlıklarının tam tersi olan bir sisteme gitti.şimdi ise w10 hadi oldu diyeceğiz bu seferde mobil kullanıcılarını resmen küstürmek için elinden geleni yapıyor.
Her şeye rağmen ben W10M nin geleceğini çok iyi görüyorum yalnız beni endişelendiren ms nin mobil sisteme çok duyarsız gibi davranıp ağırdan alması.Önümüzdeki ay ms nin etkinliği var,mevcut kullanıcılarında heyecan uyandıracak ne var elinde,tekrar hologramları mı gösterecek merak ediyorum.evet küstürmek için elinden geleni yapıyor ancak mobil platform masaüstü gibi değil,alternatif çok hemde öyle eskisi gibi android de falan kasma yok,işlemci ve ramlar yüksek durumda,yani şu anda zaten az bir kullanıcı sayısı var wp de ve microsoft bu az olan kesim i de elinden kaçırmaya çalışıyor,sistem bir şekilde olur ancak mağaza daha önemli ..
yanlış hatırlamıyosam eğer siz ve sizin gibi birçok kişi bu forumda aynı büyük beklentileri 8.1 güncellemesi içinde söylüyodu,ben o zaman da aynı düşüncedeydim ve bunlar doğru çıktı ve benim tahminlerim yine aynı,bence beklentileriniz düşük olsun,Microsoft için asıl önemli olan masaüstü işletim sistemi ve bu sefer 10 ile başarıyı yakaladıHer şeye rağmen ben W10M nin geleceğini çok iyi görüyorum yalnız beni endişelendiren ms nin mobil sisteme çok duyarsız gibi davranıp ağırdan alması.Önümüzdeki ay ms nin etkinliği var,mevcut kullanıcılarında heyecan uyandıracak ne var elinde,tekrar hologramları mı gösterecek merak ediyorum.
Umarım aynı başarıyı mobil sistem de de yakalar,bu benim temennim.ben Apple nin cihazlarına 3000-3500 tl veremem,androide de alışamıyorumyanlış hatırlamıyosam eğer siz ve sizin gibi birçok kişi bu forumda aynı büyük beklentileri 8.1 güncellemesi içinde söylüyodu,ben o zaman da aynı düşüncedeydim ve bunlar doğru çıktı ve benim tahminlerim yine aynı,bence beklentileriniz düşük olsun,Microsoft için asıl önemli olan masaüstü işletim sistemi ve bu sefer 10 ile başarıyı yakaladı

Bi kapatan bakem ne oluyorLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Şarj çok kötü değil hatta iyi gibi sabah 6:15 te şarjdan çektim