Sensation
Emekli Yönetici
Bir an çarklar bitmeyecek sandım.Nihayet çarklar bitti açılma aşamasına geçiyor
WP8.1'den geçince de çarklar aşaması oldukça uzun sürüyor. Tamamı dolduğu halde epeyce bekliyor.
Bir an çarklar bitmeyecek sandım.Nihayet çarklar bitti açılma aşamasına geçiyor
WP8.1'den geçince de çarklar aşaması oldukça uzun sürüyor. Tamamı dolduğu halde epeyce bekliyor.
Bir an çarklar bitmeyecek sandım.

Benimki de açıldı şimdiTelefon bomboş olmasına rağmen veri taşıma işlemi de her zamanki gibi epey bekletti. (24 aşama var)
Ve nihayet açıldı. Henüz yeni yüklendiği için telefonun kendisini toparlaması için biraz kendi haline bıraktım.
Bu arada mağazada 16 tane güncelleme yükleniyor şu an![]()
Arkadaşlar 8.1 kullanıyorum tp sürüme bu zamana kadar hiç geçmedim.. İnsider uygulamasına girdiğimde daha eski sürümleri yükle diyor tıkladığımda 2 slow 1 fast sürüm var.. Nasıl bir yol izlemeliyim?
Fast olanı seçmelisin 9. yapı için sonra telefon yeniden başlayacakArkadaşlar 8.1 kullanıyorum tp sürüme bu zamana kadar hiç geçmedim.. İnsider uygulamasına girdiğimde daha eski sürümleri yükle diyor tıkladığımda 2 slow 1 fast sürüm var.. Nasıl bir yol izlemeliyim?
(Ben de geçen yıl Lumia 925 üzerinde aldığım yedeği sıfırlayıp Lumia 930'a yüklemeyi düşünüyorum. Belki eski resimleri kurtarırım ümidiyle.W10 yedeğini 8.1'e yükledim başlangıç ekranı karıştıŞimdi 10'a geçince bakalım n'olacak. Çarklardayım.

yüklemeye hazırlanıyor gece 4-5'ten beri %0 rekor bende![]()
cihazınız güncel diyo lan telefon![]()
şu an durum nedir peki? 
Çok sorunsuz bir güncelleme oldu bu benim için,bu olayı 8.1 de olmama ve bütün programları kaldırıp cihazı rahatlatmama bağlıyorum ben.herkese kolay gelsin.