Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Tp sürümünü kullanmayalı baya oldu.8.1 den şimdi 9. yapıya geçecek olursam.Telefondaki dosyalar ve uygulamalar geri duracak mı?

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: kaygisiz43
BaySerkan

BaySerkan

Üye
tam 8.1 e dönsemmi diye düşünürken bu süpriz oldu bendede 2 güncelleme buldu indirmeye başladım bakalım..Sabah tam şok olacak burada :ehe:ehe

serinaga

serinaga

Üye
An itibariyle indirme bitti, yüklemeye hazırlıklar başladı ...

BaySerkan

BaySerkan

Üye
yavaş iniyor gene galiba..

serinaga

serinaga

Üye
ne kadar sürede indirdi senin ben fibernet kullanıyom ama tık yok arkadaş hala yüzde sıfır

Hemen hemen 1 saati buldu indirme işi, 10 Mbit kablonet var bende de ama, hıza bakmıyor sanırım, serverlar yüklenmiş gibi duruyor ...

.BlueTR

.BlueTR

Üye
Hazırlama aşamasında takıldı kaldı.
Sabaha şenlenir buralar bende telefonu şimdilik bırakıyorum kendi haline.

serinaga

serinaga

Üye
Yada Gabe amca bilerek yapıyor olabilir bu yavaş indirme işini, bıyık altından güldüğünü duyar gibiyim :kop2:

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
İndirme internet hızına bağlı değil maalesef. Özellikle yapılmış bir şey.

• Beğen
Tepkiler: serinaga
only scholar

only scholar

Üye
bir saat oldu hala yüzde sıfır en azından bir ilerleme olsa boşuna bekliyormuşum gibi geliyor

serinaga

serinaga

Üye
Ha gayret hazırlık aşamasında %7 :agla2:, bu ne arkadaş yahu, bitecekteeeee, sonra 10536 yüklenecek :ah, yatıp kendi haline mi bıraksam acaba ? Bu defa da heyecanı kaçırırım, devam ha gayret :biggrin:
bir saat oldu hala yüzde sıfır en azından bir ilerleme olsa boşuna bekliyormuşum gibi geliyor

Merak etme bekliyor bekliyor, sonra bir anda indiriveriyor ...

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Dalga geçer gibi %1 oldu :ehe Güncelleştirmeler indiriliyor kısmı da güncelleştirme indikten sonra ilerliyor. İndirme durdu çünkü.
5 dakika geçmeden yüklemeye hazırlanıyor kısmına geçti.

serinaga

serinaga

Üye
Dalga geçer gibi %1 oldu :ehe

Kesin Gabe istemiştir bunu, sağlam bir sınamadan geçiriyor adam bu saatte harbiden, allaaam sen aklıma mukayet ol, sabaha doğru saçmalamaya başlarsam, sorumlusu Gabe'dir (Yahu arkadaş ne ilave ettinizde bu kadar cebelleşiyor telefonlar :allalla: inan ki iki PC yüklemiştim bu kadar zamana) ...

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kesin Gabe istemiştir bunu, sağlam bir sınamadan geçiriyor adam bu saatte harbiden, allaaam sen aklıma mukayet ol, sabaha doğru saçmalamaya başlarsam, sorumlusu Gabe'dir (Yahu arkadaş ne ilave ettinizde bu kadar cebelleşiyor telefonlar :allalla: inan ki iki PC yüklemiştim bu kadar zamana) ...
2 güncelleme demek en az 3-4 saatin gitmesi demek cidden. Nerdeyse 2 saat oldu ilkini yükleyemedik.

serinaga

serinaga

Üye
2 güncelleme demek en az 3-4 saatin gitmesi demek cidden. Nerdeyse 2 saat oldu ilkini yükleyemedik.

Aynen vallahi, şimdi de yarım saattir %7 de çakıldı kaldı, bu gidişle 3-4 saate ilk güncellemeyi ancak bitireceğiz, daha çarklar gelecekteeeee ...

BaySerkan

BaySerkan

Üye
673.02 Mb mış güncelleme boyutu..

• Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll ve Sensation

Üst Alt