Evet hepsi durur.Tp sürümünü kullanmayalı baya oldu.8.1 den şimdi 9. yapıya geçecek olursam.Telefondaki dosyalar ve uygulamalar geri duracak mı?
ne kadar sürede indirdi senin ben fibernet kullanıyom ama tık yok arkadaş hala yüzde sıfırAn itibariyle indirme bitti, yüklemeye hazırlıklar başladı ...
ne kadar sürede indirdi senin ben fibernet kullanıyom ama tık yok arkadaş hala yüzde sıfır
, bu ne arkadaş yahu, bitecekteeeee, sonra 10536 yüklenecek
, yatıp kendi haline mi bıraksam acaba ? Bu defa da heyecanı kaçırırım, devam ha gayret 
bir saat oldu hala yüzde sıfır en azından bir ilerleme olsa boşuna bekliyormuşum gibi geliyor
Dalga geçer gibi %1 oldu![]()
inan ki iki PC yüklemiştim bu kadar zamana) ...2 güncelleme demek en az 3-4 saatin gitmesi demek cidden. Nerdeyse 2 saat oldu ilkini yükleyemedik.Kesin Gabe istemiştir bunu, sağlam bir sınamadan geçiriyor adam bu saatte harbiden, allaaam sen aklıma mukayet ol, sabaha doğru saçmalamaya başlarsam, sorumlusu Gabe'dir (Yahu arkadaş ne ilave ettinizde bu kadar cebelleşiyor telefonlarinan ki iki PC yüklemiştim bu kadar zamana) ...
2 güncelleme demek en az 3-4 saatin gitmesi demek cidden. Nerdeyse 2 saat oldu ilkini yükleyemedik.
Yükleme 2 kere başarısız oldu. İlla 8.1 dönecek gibiyim.Aynen vallahi, şimdi de yarım saattir %7 de çakıldı kaldı ...
Yükleme 2 kere başarısız oldu. İlla 8.1 dönecek gibiyim.
Hoppaaaa, bakalım bende ne olacak ?