Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Bu Ms ile olacak değil. Sene içinde değişeceğim telefonumu

• Beğen
Tepkiler: ArMaGeDdOn_87

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Bu Ms ile olacak değil. Sene içinde değişeceğim telefonumu
Bugün veya yarın gelecek yapıyı L 930'una yükleyince bu düşüncen anı olarak geride kalacak.
Şu anda yüklü haliyle, bir de internet paylaşımı ile sessiz saatleri düzeltsinler,
Biraz daha hız,
Kilit ekranındaki saat gecikmesini kaldırsınlar,
Fotoğraflar uygulamasını son hale getirsinler
Cortana yı dilimizde konuşabilecek derecede bülbül yapsınlar...
yeter....
Yeter der miyiz?

• Beğen
Tepkiler: sahanemir
yasirtaha

yasirtaha

Üye
Bugün veya yarın gelecek yapıyı L 930'una yükleyince bu düşüncen anı olarak geride kalacak.
Şu anda yüklü haliyle, bir de internet paylaşımı ile sessiz saatleri düzeltsinler,
Biraz daha hız,
Kilit ekranındaki saat gecikmesini kaldırsınlar,
Fotoğraflar uygulamasını son hale getirsinler
Cortana yı dilimizde konuşabilecek derecede bülbül yapsınlar...
yeter....
Yeter der miyiz?
Biz bunları üç senedir bekliyoruz zaten kardeş.Yeni gelen arkadaşlar benim Ali Kemal ile birlikte aldığım 920 yi alsa kullansaydı kafa yerdi belki.Şu 8.1 bile o halinden 10 kat daha fazla özellik taşıyor.Biz resmen hesap makinesi ile başladık bu yola bırakında biraz sitem edelim.

• Beğen
Tepkiler: ON9
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Biz bunları üç senedir bekliyoruz zaten kardeş.Yeni gelen arkadaşlar benim Ali Kemal ile birlikte aldığım 920 yi alsa kullansaydı kafa yerdi belki.Şu 8.1 bile o halinden 10 kat daha fazla özellik taşıyor.Biz resmen hesap makinesi ile başladık bu yola bırakında biraz sitem edelim.
Windows Phone 7.8 ile Lumia 900'üm hala daş gibi çalışıyor :ehe

• Beğen
Tepkiler: BomberMAn_01, sahanemir, YasirTaHazal ve 1 kişi daha
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Bende de L 920 var.
Bana göre 56 Chevrole gibi... : ) )
hatta 76 mustang gibi.. Çoğu telefona değişmem..
Ama siz sitem ediyorsanız edin. Canınız sağolsun da siteminiz de var olsun.
Şimdi bu L 920 yi Windows 10 Mobile ile modifiye edeceğim günleri bekliyorum : ) )

yasirtaha

yasirtaha

Üye
Benim ki maalesef bir kendini bilmez telefoncunun elinde heder oldu.Şimdi 925 le ikinci baharı yaşıyorum ama 920 mi unutamıyorum:(

braayn

braayn

Üye
Arkadaşlar henüz yolun başında olan microsoft a karşı sabırlı olmaz isek,
Hem hatalı iş yapmış oluruz, hem de karşı tarafa iş yapma fırsatı vermemiş oluruz.
Unutmayalım ki bu bir Teknik Preview sürümü.
Tekliflerimizi yapalım, eleştirilerimizi, önerilerimizi ortaya koyalım.
Buna göre şekillensin, sonuca gelinsin. İşte o zaman son sözümüzü söyleyelim, kızalım, bağıralım. ve yolumuz nereyse oraya gidelim.
Belki de şu anda microsoft ta bu konuyla ilgili bir değil birkaç ekip birden çalışıyor. ve bu ekiplerce ortaya konulan çalışma kısıtlı da olsa hatalı da olsa denemeye açılıyor.
Şayet bir kaç ekip çalışmasa bir yapı içindeki sorun sonraki yapıda düzelmiş olur,
bir yapı içindeki türkçeye çevrilmiş menü, sonraki yapıda ingilizce görünmez.
Bunun anlamı şu en güzeli, en iyiyi bulmaya çalışıyorlar. Tek bir ekibin ilerlemeye kapalı gözüyle işe bakmıyorlar.
Ayrıca, cep telefonunu kullanırken ekranda ğördüğünüz uygulamaların altında binlerce kod çalışıyor. Bunlardan bir tanesinin en küçük bir yerinde hatalı bir if-else şeklinde eksik bir komut olsa hiç olmadık yerde sorun çıkarabiliyor. Bu sorun da microsoft içi deneme aşamasında ortaya çıkmıyor, sahaya sürülünce çıkıyor. Çünkü işin içinde tek tek telefon, tek bir yapı yok.
Eski nokiadan kalma kodlar ve cep telefon modelleri de var, microsoft un sonradan ortaya sürdüğü modellerde var.
Birinin üzerinde fiziki menü olduğu gibi, diğerinin üzerinde sanal menü var. Tüm bunların içerisindeki farklı donanımlarda ayrı.
Meseleyi diğer şirketlerle karşılaştırmayalım. Onlar emekleye emekleye bu güne geldiler. Hatta kimileri de yarıştan çekildi.
Şimdi microsoft yılların tecrübeli kurtları arasında sahaya çıktı. O'nun sistemini ve modellerini seviyoruz ki onlar şu anda elimizde duruyor. Öyle ise bekleyelim ve o'na biraz fırsat verelim.
MS yılların YAZILIM firması yolun daha başında demek beni sadece güldürüyor.Bir önceki sitemde hatalı olan yer bir sonraki güncellemede düzeltilip daha sonra çıkacak yeni güncellemede bozuluyorsa eski soruna neden olan nokta kısa sürede tespit edilmelidir.Bende yaklaşık 3 yıldır Cisco ,Huawei ve Alcatel Router ve Sw konfiği yazıyorum. Hatalı bir kod sw veya Rouerin Cpu'sunu tavan yaptırabiliyor veya o root üzerinden geçecek olan multicast yayın farklı bir yoldan gidip drop olabiliyor ama geriye dönük kodlara baktığımda sorunu çözebiliyorum.Konuya ne kadar hakim ve işini ne kadar çok seviyor ve önemsiyorsan sorunlarıda kolayca halledebilirsin.Bir önceki yapıda TR'ymiş bir sonraki Yapıda ENG'ymiş gibi basit çeviri hataları dahi olmaması lazım.Her ne kadar TP de olsa basit hatalar olmamalı.Şuan sistem bitmiş stabilite bitmiş makyaj yapması lazım ki finale adam gibi bir sistem çıksın.

TP sürümünü kullanmayıp Allah'dan 8.1'de sizin tabirinizle hesap makinasında kalıp sadece 4 işlem yaparak hatatımı idame ettirebiliyorum.En azından orası burası kasıp beni sinirlendirmiyor.

Sağlıcakla kalın en sorunsuz TP li sürümler sizleri bekler inşallah

• Beğen
Tepkiler: kaygisiz43, OnurYurdakul, caner1010 ve 1 kişi daha
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
MS yılların YAZILIM firması yolun daha başında demek beni sadece güldürüyor.Bir önceki sitemde hatalı olan yer bir sonraki güncellemede düzeltilip daha sonra çıkacak yeni güncellemede bozuluyorsa eski soruna neden olan nokta kısa sürede tespit edilmelidir.Bende yaklaşık 3 yıldır Cisco ,Huawei ve Alcatel Router ve Sw konfiği yazıyorum. Hatalı bir kod sw veya Rouerin Cpu'sunu tavan yaptırabiliyor veya o root üzerinden geçecek olan multicast yayın farklı bir yoldan gidip drop olabiliyor ama geriye dönük kodlara baktığımda sorunu çözebiliyorum.Konuya ne kadar hakim ve işini ne kadar çok seviyor ve önemsiyorsan sorunlarıda kolayca halledebilirsin.Bir önceki yapıda TR'ymiş bir sonraki Yapıda ENG'ymiş gibi basit çeviri hataları dahi olmaması lazım.Her ne kadar TP de olsa basit hatalar olmamalı.Şuan sistem bitmiş stabilite bitmiş makyaj yapması lazım ki finale adam gibi bir sistem çıksın.

TP sürümünü kullanmayıp Allah'dan 8.1'de sizin tabirinizle hesap makinasında kalıp sadece 4 işlem yaparak hatatımı idame ettirebiliyorum.En azından orası burası kasıp beni sinirlendirmiyor.

Sağlıcakla kalın en sorunsuz TP li sürümler sizleri bekler inşallah
Dile getirdiğiniz bu kadar sıkıntıya, bu kadar probleme, bu kadar verdiği sinirlilik hallerine rağmen hala buradasınız ya.
Demek ki, senin de benim de gidecek yerimiz yok. : ) )
Bunun anlamı şu..
Diğer sistemler en sorunsuz haliyle(Sayki öyle olsun) yine de bizi kendine çekmiyor.
Bizi buradan koparmıyor.
O zaman kendi sistemimizin olabilecek kadar doğru şekilde bizleri mutlu etmesini bekleyeceğiz.
Boşu boşuna üzülmekten se, beklemeyi seçmek daha iyi değil mi?

Rainesto

Rainesto

Üye
16/24 %45 uzun sürdü sıkılmaya başladım

sahanemir

sahanemir

Üye
win 7 kullanırken de istediğim gibi düzenliyordum.şimdi pek yapamıyorum ama o da olacak .omnia ,am olduğu zamanlar vay be hiç unutmuyorum 30 gb kadar rom biriktirmiştim her gün 3&5 rom kurardım..bu da olur belki geliştiricilere bağlı,win kodları verirse ortalık öyle bir şenlenir ki inanamaz,sınız.

ArMaGeDdOn_87

Üye
Dile getirdiğiniz bu kadar sıkıntıya, bu kadar probleme, bu kadar verdiği sinirlilik hallerine rağmen hala buradasınız ya.
Bunun anlamı şu..
Diğer sistemler en sorunsuz haliyle(Sayki öyle olsun) yine de bizi kendine çekmiyor.
Bizi buradan koparmıyor.
O zaman kendi sistemimizin olabilecek kadar doğru şekilde bizleri mutlu etmesini bekleyeceğiz.
hocam siz programlama dillerinden anlıyomusunuz ?

Aybars1979

Aybars1979

Üye
Bunun anlamı şu..
Bizi buradan koparmıyor.
yok sanırım biz Stockholm sendromuna yakalandık ondan gidemiyoruz.

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Konu sizin hangi platformu tercih ettiğiniz/edeceğiniz değil, Windows 10 Mobile ilgili. Biraz bu yönde paylaşım yapmaya dikkat edersek iyi olur.

• Beğen
Tepkiler: skynet ve braayn
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
hocam siz programlama dillerinden anlıyomusunuz ?
Bu sorunuza karşı, Anlıyorum demeye dilim varmıyor.
O kadar büyük bir alan ki... Ben her şeyi biliyorum diyen hiç bir şeyi bilmiyordur. Ben hiç bir şeyi bilmiyorum diyen çok şey biliyordur.

braayn

braayn

Üye
Bunun anlamı şu..
Bizi buradan koparmıyor.
ben lumia 820 'den 1520'e geçtikten sonra kendime söz verdiğim için buradayım yoksa bu cihazı çoktan değiştirmiştim.Sözümde durduğum için yoksa Ms'tun kaşına gözüne hayran değiilim :). Elimdeki cihazın alacağı son güncellemeye kadar buradayım olurda telefon kırılı vs kullanılamaz hale gelirse ozaman işler değişir.Büküy konuşmamakla birlikte Wp'li bir cihaz daha almayacağım.Herkesin fikrine ve zevkine saygı duymak lazım.

• Beğen
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Şimdi telefonların şarjlarını kontrol edelim.
Yükleme stratejilerini belirleyelim : ) )
ve bekleyelim.

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Ya abi ben ne için feryat ediyorum Windows Phoneda kendimi rahat hissediyorum android kullanamadım denedim. s5 kullandım 1ay yok abi olmuyor androidde aradığım bir şeyi Windows kadar kolay bulamıyorum ios zaten hiç düşünmedim çünkü iphone bence sadece tasarımdan ibaret(6-6s hariç) en iyisi şuan ekran büyüklüğü tam istediğim gibi olduğu için L625 ile devam :D

• Beğen
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bugün yeni Yapı yık arkadaşlar. Dün gece saat 04'ten itibaren Windows 10 Mobile 10.0.10536.1004 sürümünü yükleyip test etmeye başlamışlar. Şimdiye kadar herhangi bir sorunla karşılaşılmamış. Bu durum devam ederse yarın akşam yeni Yapı fast Ring için yayınlanacakmış.

• Beğen
Tepkiler: OnurYurdakul, skynet, bozkirdangelen ve 1 kişi daha
yasirtaha

yasirtaha

Üye
24 saat daha bekle diyorsun yani Ali Kemal yaktın bizi gidip 24 saat uyuyasım var

• Beğen

Üst Alt