Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bilgi teyit edilmiş oldu :)
bu arada uygulama plug-in şimdilik sadece Lumia 830-930-1520 ve Lumia Icon destekliyor. Fakat sende neden Türkçe değil.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: OnurYurdakul
ON9

ON9

Üye
bu arada uygulama plug-in şimdilik sadece Lumia 830-930-1520 ve Lumia Icon destekliyor. Fakat sende neden Türkçe değil.

Boşuna kapatmamışlar Lumia fotoğraf uygulamalarını. Muhteşem görünüyor şimdilik. Gerçi kullanma ihtimalim yok en azından yakın bir tarihte.

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye

Telefonu ingilizce kullanıyorum ondn abi, Cortana ya Türkçe öğretmek istedim yemedi :) o kadar da akıllı değilmiş :sirit:

• Beğen
Tepkiler: BomberMAn_01 ve OnurYurdakul
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: zaakaan
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Test edildi, onaylandı. Lumia 735'te de yükleniyor ve çalışıyor :)

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Hayırlı olsun o zaman. :)
bende 920 ye mobil tarayıcıdan girip kurabildim ancak bir video çektim fotoğraflar uygulamasında bu özellik ile açıyorum karşıma çıkan 2 seçenekten birini tıkladığımda hata veriyor yeniden deneyin falan sizde çalıştı mı tam olarak

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Bu eklentilerin 512 mb ramli cihazlara bir engeli var mı ? Yada öyle bir söylenti ?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bende 920 ye mobil tarayıcıdan girip kurabildim ancak bir video çektim fotoğraflar uygulamasında bu özellik ile açıyorum karşıma çıkan 2 seçenekten birini tıkladığımda hata veriyor yeniden deneyin falan sizde çalıştı mı tam olarak
Bende sorunsuz çalışıyor.

Bu eklentilerin 512 mb ramli cihazlara bir engeli var mı ? Yada öyle bir söylenti ?
Bu konuda şimdilik detaylı bilgimiz yok.

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
925 te de durum aynı.

kamuraN021

kamuraN021

Üye
mağaza da bir uygulamaya bastığım da mağazadan atıyor Microsoft edge den her maxicepi açtığımda giriş yapmamı istiyor kişiler kutucuğunda kişi gözükmüyor

YkPkY

YkPkY

Üye
NokiaBeLLe

NokiaBeLLe

Üye
Windows 10 Mobile ne zaman tam sürüm olacak herhangi bir tarih verildi mi ?

sahanemir

sahanemir

Üye
bende yoktu kurdum güzel de çalışıyor teşekkürler..L930

Üst Alt