Dert etme çoğu kişi de aynıya bu fotoğraflar uygulaması bende güncellenmiyor. Güncelleme göstermiyor bile
bence güncellemeyi geri çektiler. İlk denetleyenler yakaladı biz kaçırdıkDert etme çoğu kişi de aynı
Olabilir, daha iyisiyle geri gelir yakında inşallah.bence güncellemeyi geri çektiler. İlk denetleyenler yakaladı biz kaçırdık
Benim cihaz 925 ama bende de bazı videolarda görünmüyor (bazılarında görünüyor) yani başka bir video deneyin belki olur1520.bende de olmuyor maalesef ..video açtığımda o plug,in görünmüyor

Al bakalım, QR kod okuyucun varsa resimdeki koda tut olmadı telefondan linke tıkla.arkadaşlar here drive ı sildim ama şimdi mağazada bulamıyorum ?Tekrar kuramıyorum
sendekide az sayılmaz pc güzele benziyor idare et işte ne olsun onu bulamıyanlar var
Aga adamın elindeki Yeşil L1520 (bendeki sarı) dahil şu masadaki tüm donanımlarına göz diktim he, sisteme bak ya
bide bendekine bakın
Al bakalım, QR kod okuyucun varsa resimdeki koda tut olmadı telefondan linke tıkla.
HERE Drive+Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

O nasıl bi pc ya bende arkada 2 fan var gürültüden başım şişiyor 9 tane fan kim nasıl ses yapar
Aga adamın elindeki Yeşil L1520 (bendeki sarı) dahil şu masadaki tüm donanımlarına göz diktim he, sisteme bak ya
bide bendekine bakın
Al bakalım, QR kod okuyucun varsa resimdeki koda tut olmadı telefondan linke tıkla.

Özel yağ var onlarla temizliyorlar benim pcde ışık yanmasa kapalı zannedersinO nasıl bi pc ya bende arkada 2 fan var gürültüden başım şişiyor 9 tane fan kim nasıl ses yapar![]()

sen bide benim pc yi gör açmak için ahşap spatula kullanıyorum. tahta spatulanın sapı ile anakartın üzerindeki on off düğmesini kullanıyorum açarken. kapatırken kolay zaten.
bide bendekine bakın
kendi kendimden alıntı yapayım geçen salı demiştim 15 eylül Salı gelecek diye,ama pazartesi gelirsede hayır demeyiz tabi zaten geciktiği kadar gecikti..haftaya SALI günü gelecek diyorum...
1520 7. yapıdayım. Görseldeki klavye ayarlama seçenekleri bulunmakta.Şu an cihazında klavye boyutu seçeneği olan var mı?
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Demekki bunda da ekran boyutu engeline takıldık. Keşke bizde küçük yapabilsek1520 7. yapıdayım. Görseldeki klavye ayarlama seçenekleri bulunmakta.