Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

remzi33

remzi33

Üye
ya bu fotoğraflar uygulaması bende güncellenmiyor. Güncelleme göstermiyor bile

skynet

Üye
aynen bende durum aynı anlamadım gitti

sahanemir

sahanemir

Üye
1520.bende de olmuyor maalesef ..video açtığımda o plug,in görünmüyor

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
1520.bende de olmuyor maalesef ..video açtığımda o plug,in görünmüyor
Benim cihaz 925 ama bende de bazı videolarda görünmüyor (bazılarında görünüyor) yani başka bir video deneyin belki olur :)

gkhntlbs

Üye
arkadaşlar here drive ı sildim ama şimdi mağazada bulamıyorum ?Tekrar kuramıyorum

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye

Aga adamın elindeki Yeşil L1520
(bendeki sarı) dahil şu masadaki tüm donanımlarına göz diktim he, sisteme bak ya :D

bide bendekine bakın :vur:züü:

arkadaşlar here drive ı sildim ama şimdi mağazada bulamıyorum ?Tekrar kuramıyorum
Al bakalım, QR kod okuyucun varsa resimdeki koda tut olmadı telefondan linke tıkla.

HERE Drive+

4MaGuS

4MaGuS

Üye

(bendeki sarı) dahil şu masadaki tüm donanımlarına göz diktim he, sisteme bak ya :D

Al bakalım, QR kod okuyucun varsa resimdeki koda tut olmadı telefondan linke tıkla.

HERE Drive+

sendekide az sayılmaz pc güzele benziyor idare et işte ne olsun onu bulamıyanlar var :)

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
.BlueTR

.BlueTR

Üye

HERE Drive+

O nasıl bi pc ya bende arkada 2 fan var gürültüden başım şişiyor 9 tane fan kim nasıl ses yapar :D

• Beğen

gkhntlbs

Üye
here drive artık kullanılmıyor diyor?

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
O nasıl bi pc ya bende arkada 2 fan var gürültüden başım şişiyor 9 tane fan kim nasıl ses yapar :D
Özel yağ var onlarla temizliyorlar benim pcde ışık yanmasa kapalı zannedersin :D

Aybars1979

Aybars1979

Üye

HERE Drive+

sen bide benim pc yi gör açmak için ahşap spatula kullanıyorum. tahta spatulanın sapı ile anakartın üzerindeki on off düğmesini kullanıyorum açarken. kapatırken kolay zaten.

• Beğen
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Hey Cortana diyeceksin PC açılacak. Öyle düğme falan uğraşmadan. Kim bilir ne zaman olur. Ama kesin olur.

BaySerkan

BaySerkan

Üye
haftaya SALI günü gelecek diyorum...
kendi kendimden alıntı yapayım geçen salı demiştim 15 eylül Salı gelecek diye,ama pazartesi gelirsede hayır demeyiz tabi zaten geciktiği kadar gecikti..

• Beğen
-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
bu 8. Yapıda göz atma ekranını Kapatamıyor muyduk yoksa ilgili ayar bende mi yok acaba ?

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Şu an cihazında klavye boyutu seçeneği olan var mı?
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR ve afwerker
afwerker

afwerker

Üye
Şu an cihazında klavye boyutu seçeneği olan var mı?
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
1520 7. yapıdayım. Görseldeki klavye ayarlama seçenekleri bulunmakta.

• Beğen
Tepkiler: Sensation
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Üst Alt