kimbilir_01
Üye
Bilgi teyit edilmiş olduLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Bilgi teyit edilmiş olduLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

bu arada uygulama plug-in şimdilik sadece Lumia 830-930-1520 ve Lumia Icon destekliyor. Fakat sende neden Türkçe değil.Bilgi teyit edilmiş oldu![]()
Boşuna kapatmamışlar Lumia fotoğraf uygulamalarını. Muhteşem görünüyor şimdilik. Gerçi kullanma ihtimalim yok en azından yakın bir tarihte.bu arada uygulama plug-in şimdilik sadece Lumia 830-930-1520 ve Lumia Icon destekliyor. Fakat sende neden Türkçe değil.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Telefonu ingilizce kullanıyorum ondn abi, Cortana ya Türkçe öğretmek istedim yemedibu arada uygulama plug-in şimdilik sadece Lumia 830-930-1520 ve Lumia Icon destekliyor. Fakat sende neden Türkçe değil.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
o kadar da akıllı değilmiş 
Test edildi, onaylandı. Lumia 735'te de yükleniyor ve çalışıyorbu arada uygulama plug-in şimdilik sadece Lumia 830-930-1520 ve Lumia Icon destekliyor. Fakat sende neden Türkçe değil.

Hayırlı olsun o zaman.Test edildi, onaylandı. Lumia 735'te de yükleniyor ve çalışıyor![]()

bende 920 ye mobil tarayıcıdan girip kurabildim ancak bir video çektim fotoğraflar uygulamasında bu özellik ile açıyorum karşıma çıkan 2 seçenekten birini tıkladığımda hata veriyor yeniden deneyin falan sizde çalıştı mı tam olarakHayırlı olsun o zaman.![]()
Bende sorunsuz çalışıyor.bende 920 ye mobil tarayıcıdan girip kurabildim ancak bir video çektim fotoğraflar uygulamasında bu özellik ile açıyorum karşıma çıkan 2 seçenekten birini tıkladığımda hata veriyor yeniden deneyin falan sizde çalıştı mı tam olarak
Bu konuda şimdilik detaylı bilgimiz yok.Bu eklentilerin 512 mb ramli cihazlara bir engeli var mı ? Yada öyle bir söylenti ?
925 te de durum aynı.bende 920 ye mobil tarayıcıdan girip kurabildim ancak bir video çektim fotoğraflar uygulamasında bu özellik ile açıyorum karşıma çıkan 2 seçenekten birini tıkladığımda hata veriyor yeniden deneyin falan sizde çalıştı mı tam olarak
Bendede aynı.Bu eklentilerin 512 mb ramli cihazlara bir engeli var mı ? Yada öyle bir söylenti ?
Bendede aynı.bende 920 ye mobil tarayıcıdan girip kurabildim ancak bir video çektim fotoğraflar uygulamasında bu özellik ile açıyorum karşıma çıkan 2 seçenekten birini tıkladığımda hata veriyor yeniden deneyin falan sizde çalıştı mı tam olarak
Hayır.Windows 10 Mobile ne zaman tam sürüm olacak herhangi bir tarih verildi mi ?
Hocam yarın gelme ihtimali var mı ?Hayır.
Pek yok. Genelde salıdan itibaren.Hocam yarın gelme ihtimali var mı ?
Neowin.com pazartesi veya salı yayınlanabilir diyor.Pek yok. Genelde salıdan itibaren.
Early next week demişti Gabe.Neowin.com pazartesi veya salı yayınlanabilir diyor.