Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Bende de yok fotoğraflar uygulaması için güncelleme

• Beğen
Tepkiler: Sensation

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yapı 10536
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: serinaga, sfgnrl, OnurYurdakul ve 1 kişi daha
KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Yapı 10536
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Yeni yapı baya stabil duruyor ama 930 da 2 GB ram olduğunu da unutmamak lazım inşallah bizim 1 GB ramli cihazlarda da bu kadar stabildir.

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Microsoft Fotoğraflar'ın son sürümü(15.902.19222.0 > 15.910.18472.0) ile "Klasörler" geri geldi. İşin ilginç yanı bende güncelleme görünmüyor.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bende güncellemiş bile direkt dosya yöneticisi tarzında olmuş resim seçerken (yüklerken falan) kolaylık olur.

ve şunlar şöyle olmuş.

Önceden ana ekran olarak ata dediğimizde crop ekranı gelmiyordu direkt kafasına göre koyuyordu onu da düzeltmişler

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: skynet
ON9

ON9

Üye
  • Beğen
Tepkiler: BLasTeaR, DenizhaNq ve Dexter Morgan

skynet

Üye
Eee bu fotoğraflar güncellemesi bize niye gelmedi :hmmm

sahanemir

sahanemir

Üye
Güncelleme geldi de çizgi öylece duruyor hareket yok

sahanemir

sahanemir

Üye
Hadi hayırlısı bakalım neler güncelleniyor

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Zoom yapma sorunu da büyük oranda düzeltilmiş @Sensation

• Beğen
Tepkiler: Sensation
YkPkY

YkPkY

Üye
Microsoft Fotoğraflar'ın son sürümü(15.902.19222.0 > 15.910.18472.0) ile "Klasörler" geri geldi. İşin ilginç yanı bende güncelleme görünmüyor.

Bendede yok

erhanercan

erhanercan

Üye
Veri tasarrufu yok galiba bulamadım tabak gibi Reklamlar çıkıyor. Edge de başlangıç sayfasını değiştiremiyoruz değil mi, bir de team viewer mağazada yok yükleyebilen oldu mu

gkhntlbs

Üye
sessiz saatler artık yanmıyor?
Arkadaşlar mağazaya girdiğinizde güncellemeye bastığınızda sürekli here drive ve outlok hep güncelleniyor sizdede oluyormu?

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sessiz saatler artık yanmıyor?
Arkadaşlar mağazaya girdiğinizde güncellemeye bastığınızda sürekli here drive ve outlok hep güncelleniyor sizdede oluyormu?
Bir kere bende de öyle sönmüştü, sonra tekrar başlıyor.
Öyle yapan uygulamaları Depolama'dan kaldırıp, sonra tekrar indirin, düzeliyor.

Murat Alper

Murat Alper

Üye
bugün gelmeyecek malesef ben bir pozumu vereyim :sirit: :ehe

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Gabriel Aul twitter'da yeni yapının derleme numarasının 10536.1004 olarak güncellendiğini ve şu anda bu sürümü kullandıklarını belirtti.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bu arada Microsoft'un bazı uygulamalara Windows 10 güncellemesi ile birlikte plug-in (eklenti) desteği geleceği söylentileri var. Bu eklentilerin de ilk olarak Fotoğraflar uygulaması için aktif edileceği belirtiliyor.

Kullanımdan kaldırılan Lumia uygulamalarının yerine kullanıcılar istedikleri özellik için gerekli eklentiyi indirip aktif edebilecekler. Bu sayede kaldırılan uygulamalardaki özellikler ve fazlası Windows 10 Fotoğraflar uygulamasına eklenebilecek.

Tabii bunlar şimdilik teyit edilen bilgiler değil.

@bulutsuzgece @Sensation

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR, suyunsesi, bulutsuzgece ve 7 diğerleri
zaakaan

zaakaan

Üye
Gelecek yapıda Google Servisleriyle ilgili gelişmeler olması ihtimali var mı acaba? Google Maps Patcher WWE Immortals oyununda işe yaramadı. Failed to sign in to Google Play Services gibi bir şeyler yazıyordu. Gelecek yapıyla/yapılarla düzelme olanağı vardır umuyorum. :)

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Bu arada Microsoft'un bazı uygulamalara Windows 10 güncellemesi ile birlikte plug-in (eklenti) desteği geleceği söylentileri var. Bu eklentilerin de ilk olarak Fotoğraflar uygulaması için aktif edileceği belirtiliyor.

Kullanımdan kaldırılan Lumia uygulamalarının yerine kullanıcılar istedikleri özellik için gerekli eklentiyi indirip aktif edebilecekler. Bu sayede kaldırılan uygulamalardaki özellikler ve fazlası Windows 10 Fotoğraflar uygulamasına eklenebilecek.

Tabii bunlar şimdilik teyit edilen bilgiler değil.

@bulutsuzgece @Sensation
Bende var gibi bu dediğin abi, lumia moments uygulaması uygulamalarda yada depolama vs hiçbiyerde yok ama video açtığımda içinden resim almam için ortya çıkıyor, son 2 gündür bu durumda 930 um,

Edit; şimdi baktım evet dediğin gelmiş abi resim ekliyorum delil olarak:)

Son düzenleme:
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bende var gibi bu dediğin abi, lumia moments uygulaması uygulamalarda yada depolama vs hiçbiyerde yok ama video açtığımda içinden resim almam için ortya çıkıyor, son 2 gündür bu durumda 930 um,

Edit; şimdi baktım evet dediğin gelmiş abi resim ekliyorum delil olarak:)

Üst Alt