Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Ali_KRKY

Üye
Ya hep şunu diyorsunuz bi yeri yaparken sağlam yerleri bozuyorsunuz. Kaçınız bi yazılım yazdıki bunu soyluyorsunuz yazılım alanında bir kodun yanlış yazılması butun sistemi etkiler ve buda demek oluyorki sağlam bolumlerde bozulabiliyormuş. Ote yandan ileriki surumleri yukleyememek gibi bi sorunu şimdiye kadar fark etmemeleri bence normal çünkü test aşamasında sistemdeki hataları test ederler güncelleme ilerleyişi konusu son ana kalması normal bence.

yuvanacuu

yuvanacuu

Üye
Sizin algı sorununuz olduğu kesin. Windows Insider programı, hangi platformda var. Direk güncelleme olarak telefonunuza daha Beta bile olmayan bir yazılım yüklüyorsunuz ve direk olarak Microsoft'un üst düzey yöneticilerinden bilgi alıyorsunuz.
Mesela Android de Beta yayınlanıyor. Hadi yükleyin de göreyim sizi.

Bir kere daha açıkça söylüyorum:

Windows Insider programı ile yayınlanan derlemeleri yüklemek tamamen kullanıcının sorumluluğundadır. Oluşacak hatalardan, arızalardan veya gecikmelerden Microsoft'u sorumlu tutamazsınız.

Bu maddeye evet dediğiniz için Windows Insider derlemelerini yükleyip test edebiliyorsunuz. Bu noktadan sonra hiçbirimizin firmayı karalamaya eleştirirken hakaret etmeye hakkı yok. Para verip satın aldığınız sadece bir telefon, şirketi satın almadınız. Zaten telefon kurulumu yapılırken kullanıcı sözleşmesinde de sadece cihazı satın aldığınız, yazılımı için ise "kullanım hakkınız" olduğu belirtiliyor.

Son olarak burası bir forum. Fikirlerinizi belirtebilir, tartışabiliriz, ama burası stres atma, firmalara veya şahıslara hakaret ederek kompleks bastırma yeri değil.

Kimseyi küçümsediğin falan yok. Fakat şuradaki mesajları okursanız gerçekten Windows Insider programının ne demek olduğunu anlayan kullanıcı sayısının çok az olduğunu görürsünüz.

İşin garibi bizim milletimizin büyük çoğunluğu bilmediği anlamadığı her konuda uzman gibi ahkam kesmeye bayılır.
Peki o zaman size şunu sorayım beta bile olmayan bir yazılım yüklüyorsunuz demişsiniz acaba beta ne zaman gelecek çünkü dediklerine göre yıl bitmeden final sürümü verilecek he eğer bu beta değilse nedir ve beta ne zaman gelecek ayrıca beta bile olmayan bir yazılım neden kullanıcılara açılıyor size bir şey söyleyeyim mi bence biz 7-8 aydır BETA kullanıyoruz kim ne derse desin.

yasirtaha

yasirtaha

Üye
Şu yazılım yazmasını bilenlerde bi yazılım yapsalarda görsek ne çok bilen varmış arkadaş o zaman bana şu gün güncelleme veriyorum diyecek o gün verecek bulmaca bilmece çözdürmeyecek

sahanemir

sahanemir

Üye
anlayamıyorum ,sizin bu gazınızı şirket milyonlarca insanı neden bekletsin,ki muhakkak bir sebebi vardır sabredin birşey olmaz nasılılsa gelecek sağlam gelsin de varsın bekleyelim..

• Beğen
Tepkiler: sfgnrl ve BLasTeaR
kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Yatın uyuyun bu günlük yeter bu ekşın :sirit:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Peki o zaman size şunu sorayım beta bile olmayan bir yazılım yüklüyorsunuz demişsiniz acaba beta ne zaman gelecek çünkü dediklerine göre yıl bitmeden final sürümü verilecek he eğer bu beta değilse nedir ve beta ne zaman gelecek ayrıca beta bile olmayan bir yazılım neden kullanıcılara açılıyor size bir şey söyleyeyim mi bence biz 7-8 aydır BETA kullanıyoruz kim ne derse desin.
öncelikle Windows 10 Mobile kullanıcılara açılmadı. Anlatmaya çalıştığım da bu zaten. Windows ınsider ile isteyen kullanıcılar geliştirme surecine dahil olabiliyor.

Beta: Hataları olan fakat son kullanıcının kullanmasında sorun olmayan yazılım paketlerine denir. Fakat Microsoft Windows 10 mobile derlemelerinde beta surum yayınlamıyor. Yayınlanan derleme paketleri de hataları olduğu bilinen, daha geniş kullanıcı gruplarındaki tepkimeleri test edilen sürümler. siz bugün yapı 10536 için beklerken Microsoft aynı anda belki onlarca farklı grupta onlarca farklı yapıyı test ediyor. Yani şu andakinden çok ileride yapılar zaten mevcuttur.

Adamlar şurada bir iki ay sonra yeni telefonları kararlı sürüm yüklü olarak tanıtacaklar, lansman yapmadan, tanıtım düzenlemeden en iyi halini 7 milyon kullanıcıya açacaklarını mı düşünüyorsunuz?

yasirtaha

yasirtaha

Üye
Bunlar gelecek seneye de yetiştiremez
Bu konunun 723. Sayfası bu mesaj da kaçıncı mesajsa bir yere not edelim Ali Kemal kardeşim
Bende seninle birlikte ta ilk gününden bu tarafa bu sistemi kullanıyorum aman tünelin ucu hala karanlık.
Biz diğer sistemlere yaklaşalım dedikçe onlar farkı arttırıyorlar bile.

• Beğen
Tepkiler: braayn
GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Sizin algı sorununuz olduğu kesin. Windows Insider programı, hangi platformda var. Direk güncelleme olarak telefonunuza daha Beta bile olmayan bir yazılım yüklüyorsunuz ve direk olarak Microsoft'un üst düzey yöneticilerinden bilgi alıyorsunuz.
Mesela Android de Beta yayınlanıyor. Hadi yükleyin de göreyim sizi.

Bir kere daha açıkça söylüyorum:

Windows Insider programı ile yayınlanan derlemeleri yüklemek tamamen kullanıcının sorumluluğundadır. Oluşacak hatalardan, arızalardan veya gecikmelerden Microsoft'u sorumlu tutamazsınız.

Bu maddeye evet dediğiniz için Windows Insider derlemelerini yükleyip test edebiliyorsunuz. Bu noktadan sonra hiçbirimizin firmayı karalamaya eleştirirken hakaret etmeye hakkı yok. Para verip satın aldığınız sadece bir telefon, şirketi satın almadınız. Zaten telefon kurulumu yapılırken kullanıcı sözleşmesinde de sadece cihazı satın aldığınız, yazılımı için ise "kullanım hakkınız" olduğu belirtiliyor.

Son olarak burası bir forum. Fikirlerinizi belirtebilir, tartışabiliriz, ama burası stres atma, firmalara veya şahıslara hakaret ederek kompleks bastırma yeri değil.

Kimseyi küçümsediğin falan yok. Fakat şuradaki mesajları okursanız gerçekten Windows Insider programının ne demek olduğunu anlayan kullanıcı sayısının çok az olduğunu görürsünüz.

İşin garibi bizim milletimizin büyük çoğunluğu bilmediği anlamadığı her konuda uzman gibi ahkam kesmeye bayılır.
Abi parti kur oy vereyim, o ne güzel bir dildir :)

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Ya kullanma diyeceğiz nokia candır diyeceksiniz. Gülü seven dikenine katlanır kardeşim. Aynı sistemi kullanıyoruz yapabileceğimiz yaptığımız şeyler belli bi kısım telefon bu konuşursun mesajlaşırsın olur biter derken diğerleri neden ben uzaya çıkmak istiyorum edasıyla yanıp tutuşuyor ?

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
öncelikle Windows 10 Mobile kullanıcılara açılmadı. Anlatmaya çalıştığım da bu zaten. Windows ınsider ile isteyen kullanıcılar geliştirme surecine dahil olabiliyor.

Beta: Hataları olan fakat son kullanıcının kullanmasında sorun olmayan yazılım paketlerine denir. Fakat Microsoft Windows 10 mobile derlemelerinde beta surum yayınlamıyor. Yayınlanan derleme paketleri de hataları olduğu bilinen, daha geniş kullanıcı gruplarındaki tepkimeleri test edilen sürümler. siz bugün yapı 10536 için beklerken Microsoft aynı anda belki onlarca farklı grupta onlarca farklı yapıyı test ediyor. Yani şu andakinden çok ileride yapılar zaten mevcuttur.

Adamlar şurada bir iki ay sonra yeni telefonları kararlı sürüm yüklü olarak tanıtacaklar, lansman yapmadan, tanıtım düzenlemeden en iyi halini 7 milyon kullanıcıya açacaklarını mı düşünüyorsunuz?
Abi mühim kısım o değil bu konuda kimse laf yapamaz zaten ama oylama yapıp gondercez diye tarih verip gondermemek biraz sıkıntı teşkil eder. Hadi diyelim son anda bir hata çıktı onada laf edemeyiz ama daha önceden var olup son anda fark edilen hata Msnin karizmasını çizer i.

braayn

braayn

Üye
Ya kullanma diyeceğiz nokia candır diyeceksiniz. Gülü seven dikenine katlanır kardeşim. Aynı sistemi kullanıyoruz yapabileceğimiz yaptığımız şeyler belli bi kısım telefon bu konuşursun mesajlaşırsın olur biter derken diğerleri neden ben uzaya çıkmak istiyorum edasıyla yanıp tutuşuyor ?
oğuzhan kardeşim nokiamı kaldı biz şuanda nokianın bize sunduğu malzeme kalitesini tartışmıyoruz sistemi tartışıyoruz.Nokianın malzeme kalitesi MS'nin yazılım konusundaki deneyimi olduğu için bu cihazları seçtik.Nokia nokialaığını yaptı zaten daha ne yapsın geriye yazılım devi olarak MS'tan birşeyler yapmasını bekliyoruz. :)

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
İşten yeni geldim de,, ohh ortalık bayağı karışmış, yine yeni Yapı yok demek.
Bekleyelim vardır bi bildikleri kötü söz söylemeye gerek yok o insanlar göz göre müşteri kaybetmek ister mi bu büyük yatırım için.
Biliyorum sabretmekten imanımız gevredi ama azıcık daha sabredin arkadaşlar. :)

• Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll ve sahanemir
braayn

braayn

Üye
Microsoft Research yeni uygulaması Fast Photo Organizer'i deneyen oldumu ?
Ben programın tam olarak ne işe yaradığını anlayamadım ve kaldi ki bu araştırma ekibi önce beta olarak yayınladıkları uygulamalrı full hale getirsinler sonra uygulama çıkarsınlar . :)

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Hani firmalar karşı rakip firmaları ti ye alacak reklamlar,gönderiler,yazılar paylaşıyorlar ya microsoft'un bu yaptığı ankette tam dalga ya alınacak bir durum,bizide üzen,sinirlendiren bir durum hayliyle

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Microsoft Research yeni uygulaması Fast Photo Organizer'i deneyen oldumu ?
Ben programın tam olarak ne işe yaradığını anlayamadım ve kaldi ki bu araştırma ekibi önce beta olarak yayınladıkları uygulamalrı fu ll hale getirsinler sonra uygulama çıkarsınlar . :)

İsminden de anlaşılabileceği gibi hızlı bir şekilde fotoğraflarınızı kontrol edebilir, düzenleyebilirsiniz.
Biraz fazla gereksiz gibi duruyor. :kıskıs:

braayn

braayn

Üye
İsminden de anlaşılabileceği gibi hızlı bir şekilde fotoğraflarınızı kontrol edebilir, düzenleyebilirsiniz.
Biraz fazla gereksiz gibi duruyor. :kıskıs:
keşke biraz fazla gereksiz olsa :) bu programa harcanan zamana yazık.

mp2934

mp2934

Üye
Bu haberin doğruluğu nedir?
Microsoft,popüler Echo Notification Lockscreen android uygulamasını yaratan Double Labs şirketini satın aldığını -bildirdi
Larson-Green satın alma işlemleri için şunları dile getirdi :

"
Double Labs şirketi ve Echo Lockscreen uygulaması artık Microsoft tarafından satın alınmıştır.Artık yeni kilit ekran uygulaması Windows 10 platformuna taşınacaktır.Bundan sonra Office uygulamaları dahil bir çok Microsoft ürünleri bildirimler gösteren kilit ekranlarına sahip olacaktır.

braayn

braayn

Üye
Bu haberin doğruluğu nedir?
Microsoft,popüler Echo Notification Lockscreen android uygulamasını yaratan Double Labs şirketini satın aldığını -bildirdi
Larson-Green satın alma işlemleri için şunları dile getirdi :

"
Double Labs şirketi ve Echo Lockscreen uygulaması artık Microsoft tarafından satın alınmıştır.Artık yeni kilit ekran uygulaması Windows 10 platformuna taşınacaktır.Bundan sonra Office uygulamaları dahil bir çok Microsoft ürünleri bildirimler gösteren kilit ekranlarına sahip olacaktır.
haberin kaynağı nedir?

braayn

braayn

Üye
centralda yeni gördüm bakalım ne olacak bu yeni satın almayla

Üst Alt