Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Gelecek haftadan önce yayınlayacaklar sanırım ama o zaman salı günü verecekler.

skynet

Üye
Eeee bugünde mi yalan oldu şimdi

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Seni terk edipte gitmek var ama...ah bu lumia nın gözü kör olsun:)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
İyi haber ise yapıdaki mağaza çökme sorununu çözmüşler. :angry:
Sonuçta yeni yapının gelmesi gelecek haftaya kaldı.
Muhtemelen salı diye düşünüyorum.

remzi33

remzi33

Üye
Kesinlikle rezalet bir durum. Yeni yapıyı hazırlarken acaba neden eski yapıdaki düzgün bölümleri bozuyorlar? Biri bana bunu açıklayabilir mi? Abi yeni özellik eklersin hata verir anlarım. Hatalı bölümü düzeltemezsin anlarım. Ama düzgün bölümü niye bozuyorsun ya! Binlerce insanı böyle ümitlendirmek ayıptır ya!

• Beğen
Tepkiler: bilalbilik
zaakaan

zaakaan

Üye
Yükleyeceğim APK'ları bile hazırlamıştım. :/

• Beğen
Tepkiler: bilalbilik ve m542tf

skynet

Üye
Bu kadar beklettiler bari pazartesi versinler

yasirtaha

yasirtaha

Üye
Yavv insanın sabrını deniyorlar resmen bi b.k olmaz bunlardan lanet ettirdiler.Nokia da aynı stratejiden kaybetti şimdi bunlarda aynı yoldan gidiyorlar

• Beğen
Tepkiler: ON9, .BlueTR, murooo55 ve 2 diğerleri
cadde19

cadde19

Üye
Ulan bu zamana kadar ne yaptınız hiç mi denemediniz bakalım nasıl bir yapı olmuş deneyelim performansı nasıl demediniz mi ne kadar saçma iş yapıyorsunuz ya !!!!
Madem öyle niye anket yapıyorsunuz milleti galeyana getiriyorsunuz ?

Hadi onu da geçtim yapılar arasında en az 1 ay fark var yattınız yattınız son gün mü yeni yapı için uğraştınız .
Allah belanızı versin Microsoft gibi sizin.

• Beğen
Tepkiler: bilalbilik ve ulabuneya
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye

ulabuneya

Üye
Yahu bunlardan bir cacık olmaz. Zaten win10 dedikleri sistem büyük yenilikler getirmiyor. Arayüz desen taş devrinden kalma druyor. Wp8.1 i cilalayıp piyasaya sürecekler. Hep aynı nane , burada şu hata çıktı bu hata çıktı diye milleti alaya alıyorlar. 3e 5e bakmadan telefonu satacağım artık o kadar bunaldım. Market mağaza desen zaten çöp adam gibi alternatif tarayıcı bile yok. Yıl olmuş 2015 2016ya giriyoruz.

Neye üzülüyorum biliyormusunuz , bu beceriksiz şirket nokiaya yazık etti. Güzelim Nokia wp ucubesi üzünden piyasadan silindi gitti.

bilalbilik

bilalbilik

Üye
Evlenme vaadiyle kaçırılıp tecavüz edilmiş gibi hissediyorum

• Beğen
Tepkiler: wpfurkan, flutewoddy, ceza87 ve 17 diğerleri
drangela61

drangela61

Üye
hep yalan sonraki yapıyı engelleyecek falan demek ki mağazadaki problem öyle geçiştirilecek bir problem değilmiş bunlar da bu saatten sonra o kadar oylama falan yaptık bunu sebep gösteremeyiz dediler gittiler sebep uydurdular.. ulan 8 yapıdır zaten beklemedeydim, ilk defa tamam bunu yükleyeceğim dedim onda da ertelendi iyi mi..?

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
  • Beğen
Tepkiler: suyunsesi, OnurYurdakul ve bilalbilik
Esendağlı

Esendağlı

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll ve bilalbilik
yasirtaha

yasirtaha

Üye
9. yapı gelince ms harika ms bi tane olur
Kardeşim şu abuk sabuk konuşmayı bırak. Bana wifi nin açılıp kapanma özelliği gibi basit özellikleri 8.1 e uyarlasın versin alsın win 10 başına çalsın

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Günlük gabriele kufur seansımız burada son buluyor. Teşekkür ederiz

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Ne diyelim herkes bir miktar zalim :'(

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Kardeşim şu abuk sabuk konuşmayı bırak. Bana wifi nin açılıp kapanma özelliği gibi basit özellikleri 8.1 e uyarlasın versin alsın win 10 başına çalsın
abuk subuk mu :D daha önce hiç biriniz yapmadınız sanki bunu

Üst Alt