Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

yasirtaha

yasirtaha

Üye
Benim bu güncellemede beklediğim sadece uygulamaların düzgün çalışması.
Tc kimlik numarası yazıyorum son iki hane yazılamıyor cep numarası son hanesi yazılamıyor garanti cep şubesi şifresi 6haneden sonrası yazılamıyor bunlar düzelsin yeter

BaySerkan

BaySerkan

Üye
Benim bu güncellemede beklediğim sadece uygulamaların düzgün çalışması.
Tc kimlik numarası yazıyorum son iki hane yazılamıyor cep numarası son hanesi yazılamıyor garanti cep şubesi şifresi 6haneden sonrası yazılamıyor bunlar düzelsin yeter
Arkadaşım bu istediklerin o kadar zor şeylerki bak YAZILIM DEVİ duzeltemiyor bir turlu

• Beğen
Tepkiler: YasirTaHazal

stockton

Üye
ABV MS!

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
120 ile el fireni çekersen takla atarsın :D
Valla ben o'nun yalancısıyım.
Belki de adam avcıdır.

Konu dışını su bilgiyle şenlendirip konuya döneceğim, eğer dugme seklindeyse el freni büyük ihtimalle elektroniktir ve gaza basıldığı anda veya hareket halindeyken çalışmaz. Takla atmamasinin sebebi odur :)

Konuya dönecek olursam gabe uzun uzun biseyler yazmisti ama okumadim. İnsallah sorun çıkmaz da stalbil bir yapiya kavusursunuz:)

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Konu dışını su bilgiyle şenlendirip konuya döneceğim, eğer dugme seklindeyse el freni büyük ihtimalle elektroniktir ve gaza basıldığı anda veya hareket halindeyken çalışmaz. Takla atmamasinin sebebi odur :)

Konuya dönecek olursam gabe uzun uzun biseyler yazmisti ama okumadim. İnsallah sorun çıkmaz da stalbil bir yapiya kavusursunuz:)
Ya çalışırsa tofaşta yaşadım ben :D

Acaba gabe ona bu kadar sövüldüğünün farkında mı ? :D

serinaga

serinaga

Üye
Vardır bir sebebi, ne diyelim onca beklemişiz, 3-5 günün lafı mı olur, beklemeye devam
Edit : Özgür şimdi tam resimdeki köpek gibi olduk valla :)

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
braayn

braayn

Üye
beyler bu kadar İSYAN etmeyin ( diyemedim ya la)
neyse şaka bir yana benim aklımı karıştıran bir kaç nokta oldu,

1.Dünkü anketi gabe yayınlamadan önce şunu düşün müş olabilir.Zaten 9.yapı hazır değil bir bahane uydurayım anket yapayım nasıl olsa herkes Hayır diyecek ve haftaya rahat rahat yayınlarız. :)
2.Ankete kısa sürede rağbet olup herkes EVET gelsin dedi varsın markette satın almada sorun olsun dediler.Gabe şaşırdı ne yapacağını bilmeden
Bugün bombayı patlattı marketi düzelttik AMA bu sefer yüklemeye engel büyük bir sorunla karşılaştık dedi.
Arkadaşlar kimse kusura bakmasın ama Büyük engeller bu tarz test süreçlerinde erken çıkar .Gabe biraz bizi yemiş gibi .
şahsi fikrim günahınıda almayayım ama böyle düşünüyorum.
3.Bu kadar beklediniz biraz daha bekleyin ne olacak ?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
@jigneshon Yes. If we'd pushed that build it would have required everyone to reflash in order to go forward to next build.

Bir bakıma da haklı. Derlemeyi mevcut hali ile yayınlasalardı bir sonraki Yapı için herkes Windows Phone 8.1'e flashlaması gerekecekti.

• Beğen
Tepkiler: sazobalı ve skynet
yuvanacuu

yuvanacuu

Üye
Fanboylar gelmiş hoş gelmiş

cadde19

cadde19

Üye
@jigneshon Yes. If we'd pushed that build it would have required everyone to reflash in order to go forward to next build.

Bir bakıma da haklı. Derlemeyi mevcut hali ile yayınlasalardı bir sonraki Yapı için herkes Windows Phone 8.1'e flashlaması gerekecekti.

Ya iyi hoşta yapılar arasında neredeyse 1 ay yada daha fazla var .
Bu zamana kadar hiç mi bakmamışlar etmeyin eylemeyin hiç savunulacak yanı yok.
Ha beceremiyorsa yazılımcılar onu bilemem.

Koskoca Microsoft kardeşim derki hatayı düzeltelim bu akşam yarın vereceğiz de ya.
Dansöz gibi oynatıyorlar adiler.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Fanboylar gelmiş hoş gelmiş
herkes sizin gibi düşünmek, hoşunuza gidecek şeyleri söylemek zorunda mı? Hemen klişe "fanboy" yakıştırması.

merak ediyorum siz hayatınızda hiç komplike bir çalışmanın içinde oldunuz mu? Onlarca uzmanın bir problem için günlerce kafa patlattığına şahit oldunuz mu? Hiç zannetmiyorum. Bu yaşıma geldim öyle şeylerle karşılaştım ki bugün yaşananlar da gayet doğal geliyor.

Tarihinde ilk defa otomobil üretmiş ve benzin koymayı unuttuğu için projeyi rafa kaldırmış milletin fertleri olarak Windows Insider gibi üst düzey bir programa katılmanın amacını kavrayamamamız gayet doğal.

• Beğen
Tepkiler: flutewoddy, trepcan, BLasTeaR ve 9 diğerleri
yuvanacuu

yuvanacuu

Üye
herkes sizin gibi düşünmek, hoşunuza gidecek şeyleri söylemek zorunda mı? Hemen klişe "fanboy" yakıştırması.

merak ediyorum siz hayatınızda hiç komplike bir çalışmanın içinde oldunuz mu? Onlarca uzmanın bir problem için günlerce kafa patlattığına şahit oldunuz mu? Hiç zannetmiyorum. Bu yaşıma geldim öyle şeylerle karşılaştım ki bugün yaşananlar da gayet doğal geliyor.

Tarihinde ilk defa otomobil üretmiş ve benzin koymayı unuttuğu için projeyi rafa kaldırmış milletin fertleri olarak Windows Insider gibi üst düzey bir programa katılmanın amacını kavrayamamamız gayet doğal.
''Windows Insider gibi üst düzey bir program'' bence fanboyum diye haykırma var burada ama yinede siz bilirsiniz.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Arkadaşlar takip edenler varmı,9.yapının ertelenmesine tepkiler çok mu Avrupa da falan.

braayn

braayn

Üye

Abi benzin koymayı unutmadılar orada farklı komplo teorileri var buna açıklık getirelim :)

• Beğen
Tepkiler: drangela61
yasirtaha

yasirtaha

Üye
Arkadaşım bu istediklerin o kadar zor şeylerki bak YAZILIM DEVİ duzeltemiyor bir turlu
Onlar yazılım devi değil Devesi bence Bir önceki yapıda bu sorunlar yoktu bir yaparken bir yeri bozuyorlar

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
beyler bu kadar İSYAN etmeyin ( diyemedim ya la)
neyse şaka bir yana benim aklımı karıştıran bir kaç nokta oldu,

1.Dünkü anketi gabe yayınlamadan önce şunu düşün müş olabilir.Zaten 9.yapı hazır değil bir bahane uydurayım anket yapayım nasıl olsa herkes Hayır diyecek ve haftaya rahat rahat yayınlarız. :)
2.Ankete kısa sürede rağbet olup herkes EVET gelsin dedi varsın markette satın almada sorun olsun dediler.Gabe şaşırdı ne yapacağını bilmeden
Bugün bombayı patlattı marketi düzelttik AMA bu sefer yüklemeye engel büyük bir sorunla karşılaştık dedi.
Arkadaşlar kimse kusura bakmasın ama Büyük engeller bu tarz test süreçlerinde erken çıkar .Gabe biraz bizi yemiş gibi .
şahsi fikrim günahınıda almayayım ama böyle düşünüyorum.
3.Bu kadar beklediniz biraz daha bekleyin ne olacak ?
Aynısını düşündüm yeminlen ama 2.kısım biraz farklıydı bende biraz da uzun :)

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye

Lütfen milletimizi bu kadar küçümsemeyelim ne geldiyse başımıza bu kendimizi küçük görmekten geldi. Dünyanın en büyük Irkıyız biz.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
''Windows Insider gibi üst düzey bir program'' bence fanboyum diye haykırma var burada ama yinede siz bilirsiniz.
Sizin algı sorununuz olduğu kesin. Windows Insider programı, hangi platformda var. Direk güncelleme olarak telefonunuza daha Beta bile olmayan bir yazılım yüklüyorsunuz ve direk olarak Microsoft'un üst düzey yöneticilerinden bilgi alıyorsunuz.
Mesela Android de Beta yayınlanıyor. Hadi yükleyin de göreyim sizi.

Bir kere daha açıkça söylüyorum:

Windows Insider programı ile yayınlanan derlemeleri yüklemek tamamen kullanıcının sorumluluğundadır. Oluşacak hatalardan, arızalardan veya gecikmelerden Microsoft'u sorumlu tutamazsınız.

Bu maddeye evet dediğiniz için Windows Insider derlemelerini yükleyip test edebiliyorsunuz. Bu noktadan sonra hiçbirimizin firmayı karalamaya eleştirirken hakaret etmeye hakkı yok. Para verip satın aldığınız sadece bir telefon, şirketi satın almadınız. Zaten telefon kurulumu yapılırken kullanıcı sözleşmesinde de sadece cihazı satın aldığınız, yazılımı için ise "kullanım hakkınız" olduğu belirtiliyor.

Son olarak burası bir forum. Fikirlerinizi belirtebilir, tartışabiliriz, ama burası stres atma, firmalara veya şahıslara hakaret ederek kompleks bastırma yeri değil.

Lütfen milletimizi bu kadar küçümsemeyelim ne geldiyse başımıza bu kendimizi küçük görmekten geldi. Dünyanın en büyük Irkıyız biz.
Kimseyi küçümsediğin falan yok. Fakat şuradaki mesajları okursanız gerçekten Windows Insider programının ne demek olduğunu anlayan kullanıcı sayısının çok az olduğunu görürsünüz.

İşin garibi bizim milletimizin büyük çoğunluğu bilmediği anlamadığı her konuda uzman gibi ahkam kesmeye bayılır.

• Beğen
Tepkiler: flutewoddy, trepcan, sfgnrl ve 4 diğerleri

Üst Alt