ON9
Üye
Az önce oyumu kullandım ben de. Toplamda 4300 civarında oyun %79'u evet demiş. Mağaza sıkıntısını tam anlayamadım aydınlatırsanız sevinirim.Bitmiştir zaten sonuç belli. Yarın gelecek.
Az önce oyumu kullandım ben de. Toplamda 4300 civarında oyun %79'u evet demiş. Mağaza sıkıntısını tam anlayamadım aydınlatırsanız sevinirim.Bitmiştir zaten sonuç belli. Yarın gelecek.
Toplamda 15 cihaza güncelleme veriyor apple şuandagençler biraz abartıyoruz sanki. Tamam gecikti filan ama kıyasladığınız apple oturmuş bi sistem üzerine. Ufak değişiklikler yapıyor. Msoft ise tamamen yeni bir yazılım yapıyor. Kıyasladığımız apple yalnızca 4 -5 telefona güncelleme veriyor. Msoft ise 10-15 tane cihaza guncelleme vericek ( sayıyı tam bilmiyorum belki daha fazladır) güncellemenin gecikmesi beni de uzuyor , sorunsuz yapıları cidden çok özledim ama biz bilerek ve isteyerek çıktık bu yola. Az daha sabır...
Samsung gibi 10-15 cihaz çıkartırsa olacağı budurgençler biraz abartıyoruz sanki. Tamam gecikti filan ama kıyasladığınız apple oturmuş bi sistem üzerine. Ufak değişiklikler yapıyor. Msoft ise tamamen yeni bir yazılım yapıyor. Kıyasladığımız apple yalnızca 4 -5 telefona güncelleme veriyor. Msoft ise 10-15 tane cihaza guncelleme vericek ( sayıyı tam bilmiyorum belki daha fazladır) güncellemenin gecikmesi beni de uzuyor , sorunsuz yapıları cidden çok özledim ama biz bilerek ve isteyerek çıktık bu yola. Az daha sabır...
ve 3 yılda MS bir sistemi yapamadıysa ne diyeyim .Ms'tan bahsediyoruz .Apple yokken var olan bir yazılım devi .İnsanların tahammülü kalmadı şahsen benim kalmadı .neyse ben sistemi eleştirmekle yükümlüyüm insanım çünkü ve tüketici.Emin olun diğer sistemlerde de olsam eleştirecek bir çok şey var.Ama şuan buradayım ve MS'u eleştiriyoruz.
yarın ola hayrola .
dostum tableti filan katarsak ms binlerce cihaza guncelleme veriyor. Mobil olarak 4s altı guncelleme almıyor..Toplamda 15 cihaza güncelleme veriyor apple şuanda
Belfiore emojiMedyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Bu 4. Sütun bize de gelir mi? 5" ve ustu diyeyim biz derkenMedyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Evet gelmeliBu 4. Sütun bize de gelir mi? 5" ve ustu diyeyim biz derken![]()

Bu gidişle gene aynı muhabbetler döner 920 ye de gelirEvet gelmeli![]()

Tamamda apple tablete verdiği işletim sistemini veriyor mobilede yani ios veriyor ms binlerce dediğiniz cihazlara mobile verdiği işletim sistemini vermiyordostum tableti filan katarsak ms binlerce cihaza guncelleme veriyor. Mobil olarak 4s altı guncelleme almıyor..