Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

ON9

ON9

Üye
Bitmiştir zaten sonuç belli. Yarın gelecek.
Az önce oyumu kullandım ben de. Toplamda 4300 civarında oyun %79'u evet demiş. Mağaza sıkıntısını tam anlayamadım aydınlatırsanız sevinirim.

saynesim

saynesim

Üye
Microsoft mobil işini bence bırakmalı Nokia'yıda serbest bırakmalı herkes kendi yoluna gitmeli yapmıyorsunuz işte mobil kısmını pc bölümünde dünyayı ele geçirmişsin en iyi adam lar senin elinde bi mobil bu kadar uzun sürermi düzgün bir yazılım çıkarmak bütün dünyada senin pcinde iş yapıyor sen kendi mobility yapamıyorum yazıklar olsun

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye

Üstteki nedir? Ve ayrıca Windows kamera da 4k video gitmiş L930 da

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
gençler biraz abartıyoruz sanki. Tamam gecikti filan ama kıyasladığınız apple oturmuş bi sistem üzerine. Ufak değişiklikler yapıyor. Msoft ise tamamen yeni bir yazılım yapıyor. Kıyasladığımız apple yalnızca 4 -5 telefona güncelleme veriyor. Msoft ise 10-15 tane cihaza guncelleme vericek ( sayıyı tam bilmiyorum belki daha fazladır) güncellemenin gecikmesi beni de uzuyor , sorunsuz yapıları cidden çok özledim ama biz bilerek ve isteyerek çıktık bu yola. Az daha sabır...

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen, OnurYurdakul, flutewoddy ve 3 diğerleri
yuvanacuu

yuvanacuu

Üye
gençler biraz abartıyoruz sanki. Tamam gecikti filan ama kıyasladığınız apple oturmuş bi sistem üzerine. Ufak değişiklikler yapıyor. Msoft ise tamamen yeni bir yazılım yapıyor. Kıyasladığımız apple yalnızca 4 -5 telefona güncelleme veriyor. Msoft ise 10-15 tane cihaza guncelleme vericek ( sayıyı tam bilmiyorum belki daha fazladır) güncellemenin gecikmesi beni de uzuyor , sorunsuz yapıları cidden çok özledim ama biz bilerek ve isteyerek çıktık bu yola. Az daha sabır...
Toplamda 15 cihaza güncelleme veriyor apple şuanda

mp2934

mp2934

Üye
Güncelleme zamanını bilince de pek heyecanı kalmıyor ya ;)

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen
braayn

braayn

Üye
Samsung gibi 10-15 cihaz çıkartırsa olacağı budur :) ve 3 yılda MS bir sistemi yapamadıysa ne diyeyim .Ms'tan bahsediyoruz .Apple yokken var olan bir yazılım devi .İnsanların tahammülü kalmadı şahsen benim kalmadı .neyse ben sistemi eleştirmekle yükümlüyüm insanım çünkü ve tüketici.Emin olun diğer sistemlerde de olsam eleştirecek bir çok şey var.Ama şuan buradayım ve MS'u eleştiriyoruz. :) yarın ola hayrola .

• Beğen
Tepkiler: ON9 ve mp2934
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
Bir günde 200 mesajı görünce heyecan yaptım bi an.sonra başlıktaki 8. Yapı'yı okuyunca tüm hevesim gitti bi anda :D neyse yarın geliyormuş.benimde 830'um geliyo yarın.1020'yi yedek telefon niyetine kullanırım artık

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Tam 24 saat sonra 9.yapıyı kullanıyor olacağız arkadaşlar az kaldı,bir sistemin gelişmesine insiderler olarak katkıda bulunuyoruz ve her aşamasına şahit oluyoruz bence bu kayda değer bir şey bunun tadını çıkaralım ve birbirimizin moralini bozmayalım.ha her şeye rağmen yinede wp yi beğenmeyen veya yeterli bulmayanlar varsa android veya ios ile dost hayatı yaşayabilirler:)

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen
BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
mağazada eskiden satın aldığım uygulamaları tekrar yüklerken benden para istenesin de gerisi sorun olmaz herhalde

edit: Eskiden satın aldığım uygulamalara yine para isterse ankette "YES"e basanların kulağını çınlatırız herhalde :D :D

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
Bence güncelleme hazırdı ve msğaza sorununu düzeltemediler.hatta salıya kadar da düzeltemeyeceklerdi.gabe bilerek anket yaptı.nasıl olsa herkes "YES"e basacaktı.ms'de güncellemeyi verecekti.bi sonraki güncellemeyi(10. Yapı) rüyanızda görürsünüz artık :D

• Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll
BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
Hem iphone 6s hemde ios 9.adamlar durup durup altın vuruş yapıyorlar.tabi altın golü de :)

yuvanacuu

yuvanacuu

Üye
dostum tableti filan katarsak ms binlerce cihaza guncelleme veriyor. Mobil olarak 4s altı guncelleme almıyor..
Tamamda apple tablete verdiği işletim sistemini veriyor mobilede yani ios veriyor ms binlerce dediğiniz cihazlara mobile verdiği işletim sistemini vermiyor

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Arkadaşlar bildiğiniz üzere askerdeyim ve wifi bulma ihtimalim yok . Yarınki buildi nasıl yükleyebilirim ? Var mı bir yolu :)

Üst Alt