OnurYurdakul
Üye
Aynı dertten mustaribizyarın wifi'siz tek günüm başka türlü olsa şaşardım zaten![]()

Aynı dertten mustaribizyarın wifi'siz tek günüm başka türlü olsa şaşardım zaten![]()

Tüm Skype ifadeleri eklenmiş. (1.0.12738.0 > 1.0.12748.0)Messaging Skype Beta guncellendi.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu hafta çok sıkı çalışacaklarını söylemişti ve sözünü tutmak istiyor. Böyle kabul eder misiniz diye sordu. Sonuçta kim güncellemeye hayır der kiAdam o kadar çok olumsuz tepki almış ki anket yapıyor![]()

Tamam işte kendiside açıklamış bu hafta sıkı çalışacaklarını açıklamış.Ben bu cümleden şu çıkarımı yapıyorum.Beyler 9.yapı geç kaldı k.bakmayın bu hafta çok çalışıp sizlere sunmak istiyoruz. Peki bu hafta sonrası final sürüme kadar diğer haftalarda da çok çalışacaklar mı? Pc versiyon win 10 verdikten sonra mobile daha çok ağırlık vereceklerdi .Ben pek bir ağırlık verdiklerini ne yazık ki göremiyorum. Bazen kendime soruyorum neden Apple mobile sektörde daha büyük aşağıdaki alıntı yazı bu soruma en güzel cevap oldu.Bu hafta çok sıkı çalışacaklarını söylemişti ve sözünü tutmak istiyor. Böyle kabul eder misiniz diye sordu. Sonuçta kim güncellemeye hayır der ki![]()
Microsoft maalesef mobil için hiçbir zaman net tarih vermedi. Belki Windows 10 PC gibi, Mobile'nin de yayınlanmaya başladığı tarihi söyler. Ama sonuçta biliyoruz ki her modele aynı anda güncelleme gelmeyecek. Apple dediğiniz gibi o konuda tek mobil sektörde. Ama iOS 9.1 betanın sorunlu olduğunu da söyleyeyim buradanTamam işte kendiside açıklamış bu hafta sıkı çalışacaklarını açıklamış.Ben bu cümleden şu çıkarımı yapıyorum.Beyler 9.yapı geç kaldı k.bakmayın bu hafta çok çalışıp sizlere sunmak istiyoruz. Peki bu hafta sonrası final sürüme kadar diğer haftalarda da çok çalışacaklar mı? Pc versiyon win 10 verdikten sonra mobile daha çok ağırlık vereceklerdi .Ben pek bir ağırlık verdiklerini ne yazık ki göremiyorum. Bazen kendime soruyorum neden Apple mobile sektörde daha büyük aşağıdaki alıntı yazı bu soruma en güzel cevap oldu.
"8 Haziran'da sadece geliştiriciler için Beta versiyonunu kulanıma açtı. Daha sonra Temmuz ayında herkese beta erişimini açan Apple, dün de iOS 9.1 sürümününün betası dağıtıma açıldı.
Tam sürüm için net tarih de veren Tim Cook, iOS 9'un tam sürüm olarak 16 Eylül 2015 tarihinde sunulacağını açıkladı."
İşte tam sürüm için NET tarih verebilen bir firma.Bunlarınkide yazılımcı MS'ninkilerde

Evet sorunlu bizim win 10 mobile final sürümüde sorunlu gelecek bunu buraya yazıyorum.IOS 9.1 finalde öyle.kusursuz sistem yoktur.Sadece az sorunlu ve çok sorunlu sistem vardır.Microsoft maalesef mobil için hiçbir zaman net tarih vermedi. Belki Windows 10 PC gibi, Mobile'nin de yayınlanmaya başladığı tarihi söyler. Ama sonuçta biliyoruz ki her modele aynı anda güncelleme gelmeyecek. Apple dediğiniz gibi o konuda tek mobil sektörde. Ama iOS 9.1 betanın sorunlu olduğunu da söyleyeyim buradan![]()
Dikkatinizi çekeyim 9.1 beta demişsiniz adamlar duyurudan 3 ay sonra ilk sürümü tamamlayıp bir üst sürüme yoğunlaşmaya başlamışlar bile ya ms ye ne demeli W10 mobil duyuralı ne kadar oldu ben unuttum gerçekten?Microsoft maalesef mobil için hiçbir zaman net tarih vermedi. Belki Windows 10 PC gibi, Mobile'nin de yayınlanmaya başladığı tarihi söyler. Ama sonuçta biliyoruz ki her modele aynı anda güncelleme gelmeyecek. Apple dediğiniz gibi o konuda tek mobil sektörde. Ama iOS 9.1 betanın sorunlu olduğunu da söyleyeyim buradan![]()
Ben geçtiğim gibi direk sıfırlayıp ondan sonra kullanmaya başlayacağım
Arkadaşlar 9.yapıyı yüklemeden önce 8.1 dönüş yapmanın bir artısı olur mu acaba?

Ben geçtiğim gibi direk sıfırlayıp ondan sonra kullanmaya başlayacağım
Ben 8.yapıyı yükledikten sonra hiç sıfırlamadım ve umduğumdan çok daha stabil ve sorunsuz kullanıyorum şuan 8.yapıyı.daha önce de 8.yapıyı kullandım ama hep sıfırlamıştım ve bir çok sorun çıkmıştı.Ben geçtiğim gibi direk sıfırlayıp ondan sonra kullanmaya başlayacağım
Hocam 7 ay olmuş sanırımDikkatinizi çekeyim 9.1 beta demişsiniz adamlar duyurudan 3 ay sonra ilk sürümü tamamlayıp bir üst sürüme yoğunlaşmaya başlamışlar bile ya ms ye ne demeli W10 mobil duyuralı ne kadar oldu ben unuttum gerçekten?
.Hocam ben 8. yapıyı kurduktan sonra cihaz baya kasmaya başladı ama sıfırlayınca sıkıntı gitti.Ben 8.yapıyı yükledikten sonra hiç sıfırlamadım ve umduğumdan çok daha stabil ve sorunsuz kullanıyorum şuan 8.yapıyı.daha önce de 8.yapıyı kullandım ama hep sıfırlamıştım ve bir çok sorun çıkmıştı.
Demek ki söylendiği gibi cihazdan cihaza fark ediyor.Hocam ben 8. yapıyı kurduktan sonra cihaz baya kasmaya başladı ama sıfırlayınca sıkıntı gitti.
Fazla söze gerek yok o zamanHocam 7 ay olmuş sanırım![]()
![]()
.

Aynı şekilde ilk buildden beri hepsini deniyorum artık kaç kere kurdum ve geri döndüm sayısını unuttum.13.02.2015 te L830 a ilk yapıyı kurmuştum yarında 9. yapı gelecek 7 ay olmuş daha hala şurda Bug var burda bu var şu çalışmıyor bunu düzelttik muhabbetleri dönüyor..
Çok güzel bir soru, cevabı bilen var mı ?Bide ilk buildde 4x4 ve 2x4 karolar vardı onları neden kaldırdılar ?