Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

skynet

Üye
hatırlamıyorum ama şuan arama tuşuna bastığımda bing açılıyor yandex diil.

ben win 10 da arama tuşuna bastım siz diince bing açılıyor yandex diil.
Peki win10'u kurduktan sonra hiç sıfırlama yaptınız mı ?

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
10 da arama motorunu değiştirme şansımız yok şimdilik öncedende ayarlasanız otomatik olarak yandex geliyor önceki yapıda bing çıkıyordu.
Arkadaşlar bende yine bing çıktı.
Dediğiniz gibi önceki yapıda Bingti, şimdi Yandex. Bing daha iyiydi. Yandexi silince Bing oluyor ama uygulama olarak değil, Microsoft Edge ile açıyor.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: YasirTaHazal
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Son mesajlaşma güncellemesiyle bildirimler gelmeye başladı. Maşallah diyelim :)

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR, mp2934, OnurYurdakul ve 3 diğerleri
yasirtaha

yasirtaha

Üye
Dediğiniz gibi önceki yapıda Bingti, şimdi Yandex. Bing daha iyiydi. Yandexi silince Bing oluyor ama uygulama olarak değil, Microsoft Edge ile açıyor.
Bende şuan yandex duruyor ama bing çıkıyor

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yasirtaha

yasirtaha

Üye
arama ruşuna basınca bu ekran geliyor

yasirtaha

yasirtaha

Üye
Bende şuan bu mevcut yandex de duruyor

csH

csH

Üye
  • Beğen
Tepkiler: serinaga, Sensation ve bozkirdangelen
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Rahatsız etmek istememiştir :) olumlu düşünün :D
İşte bu kadar pozitif olunuz..
Hem zaten bilmiyor musunuz? kayıtlı olmayanlardan bildirim gelmemesinin mutlaka bir hikmeti vardır.
Demek ki "madem sen kaydetmemişsin, ben de senin gibi önemsemiyorum" diyor.

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr ve OnurYurdakul
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Dikkat ediyorum son günlerde mağazada güncellenen uygulamaların çoğu Windows 10 Mobile desteği ile güncelleniyor. Bu iyi bir haber. En azından uygulama entegrasyonu geç kalmaz. Bu arada son olarak Whatsapp Beta aldığı yeni güncelleme ile Windows 10 Mobile desteği kazanmış.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve ogzhnoTr
KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Bildirim sorunu bende pek olmuyor bundan önceki yapılarda olmuştu ama bunda yok.

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Dikkat ediyorum son günlerde mağazada güncellenen uygulamaların çoğu Windows 10 Mobile desteği ile güncelleniyor. Bu iyi bir haber. En azından uygulama entegrasyonu geç kalmaz. Bu arada son olarak Whatsapp Beta aldığı yeni güncelleme ile Windows 10 Mobile desteği kazanmış.
Mağazada önceden yayınlanmış uygulamalarda değişiklik yapmak istediğimiz zaman bir şekilde önümüz kesilerek windows 10'a göre modifiye edilmesi doğrultusunda sistem yönlendiriyor.
İşin enteresan tarafı eski bir uygulamayı güncelledikten 1 hafta sonra uygulamanın yüklenme istatistiklerini kontrol ederken Windows 10 PC kullananlar tarafından da indirildiğini gördüm. Oysa PC ler için her hangi bir modifiye yapmamıştım..
Bunlar iyiye haber. Gelecekten eminim..
Tek sıkıntı telefonların teknoloji marketlerinde olmaması, yeni çıkanların da sadece web ortamında satılması.(Yoksa sadece Ülkemizde mi öyle)

BaySerkan

BaySerkan

Üye
Gabe'ye gıcıklığına Tweet atayım diyorum ''Bugün yeni yapıyı beklemiyorum Apple'ın 6S tanıtımını izleyeceğim'' diye..

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, mp2934, skynet ve 3 diğerleri
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Gabriel'in sizi duyacak hali yok ki.. Dünden beri çok "sıkı" çalışıyor.

Üst Alt