Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Program açıldığında bir kaç fotoğraf gösteriyor 'see all photos' seçtiğimde atıyor bende.
Bende de öyle.. Telefon modeline göre yapıyordur.
İlk açılışta bir kaç fotoğraf gösteriyor, 10-15 sıralı..
o fotoğraflardan birini seçip işlem yaptığımızda hiç bir sorun yok, güzel çalışıyor..
Telefondaki diğer fotoğrafları görmek ve onlardan birini seçtiğimizde ise anında dışarı atıyor.
Uninstall yaparak yeniden yükleyeceğim, bakalım edğişen bir şey olacak mı

yuvanacuu

yuvanacuu

Üye
Acaba bugün gelir mi bence artık gelmeli

yasirtaha

yasirtaha

Üye
Adam bu günde çıkıp bu hafta yok derse epeyce bir hayır dua alır

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
7. yapıda çakılıp kalmaya ve şarj konusunun iyice canımı sıkmasına dayanamadım 8.1'e dönüş yapıyorum artık. 9. yapıda görüşmek üzere :)

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve bozkirdangelen
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
7. yapıda çakılıp kalmaya ve şarj konusunun iyice canımı sıkmasına dayanamadım 8.1'e dönüş yapıyorum artık. 9. yapıda görüşmek üzere :)
Bir arkadaşımın L 920 si vardı.. 8 ci yapı yüklü.
Nasıl gidiyor dedim, can sıkıcı sorunlar var ama, şimdilik memnunum dedi..
Bende sıfırla iyi olur dedim.. ve sıfırladıktan sonra çok memnunum diye tepki verdi.

skynet

Üye
Bugün gelme ihtimali %'de kaç sizce :)

sahanemir

sahanemir

Üye
bendede aynı sorun

bendede aynı sorun
bende sorusuz çalışıyor resim seçiyorum düzeltmesi için creativ i açıyorum düzenliyorum sorun yok sanırım başarılı gibi.L930

csH

csH

Üye
@bulutsuzgece nin gabein tweetini paylaşıp bu hafta da güncelleme yok demesine yaklaşık 3 saat kaldı :)
@bulutsuzgece nin gabein tweetini paylaşıp bu hafta da güncelleme yok demesine yaklaşık 3 saat kaldı :)
Ya da @Bay H

sahanemir

sahanemir

Üye
bende sorusuz çalışıyor resim seçiyorum düzeltmesi için creativ i açıyorum düzenliyorum sorun yok sanırım başarılı gibi.L930
EDİT..evet see all Photo siyince atıyor ama ona gerek de yok zaten istediğiniz resmi açın düzenlemeye geçin uygulamayı açın sorunsuz işlemlerinizi yapın.

ArMaGeDdOn_87

Üye
bence güncelleme haftaya gelir

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Arkadaşlar şu otg desteği işi ne oldu hiç bahsi geçmiyor da.

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
OTG ile ilgili yeni bir gelişme duymadım.

OTG BİLGİLERİ
USB OTG’nin tam açılımı On-The-Go. Yani özgün bir çeviriyle iş başında diyebiliriz. OTG desteği sayesinde, telefon kullanıcıları USB üzerinden diğer cihazlara hızlıca bağlanabiliyor.

Bir kablo vasıtasıyla bağlanan telefonu ana platform olarak kullanabiliyor ve OTG kablosunu, istediğiniz cihazla bağlıyorsunuz. Saniyeler içerisinde telefon ekranında, bağlanan cihazın dökümanları listeleniyor. Flash bellekler, SD card okuyucular, kameralar, taşınabilir hard-diskler hatta diğer telefonlar OTG aracılığıyla bağlanabiliyor.

Bilgi paylaşımı dışında takacağınız mouse ya da klavye ile de işlerinizi kolaylaştırabiliyorsunuz. Özellikle Çinli Android tablet kullanıcıları, OTG kablosu ile klavye ve mouse desteğine bayılıyorlar.

Hatta Çin pazarındaki enteresan ürünleri düşünürsek, bu bağlantıya elektrikli mini süpürgebağlayanlar bile var.

enessrsy

enessrsy

Üye
Bende sıfırla iyi olur dedim.. ve sıfırladıktan sonra çok memnunum diye tepki verdi.
Bende sıfırladım ilk zamanlar çok iyiydi ama zamanla aynı sorunlar yeniden olmaya başladı.

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Bende sıfırladım ilk zamanlar çok iyiydi ama zamanla aynı sorunlar yeniden olmaya başladı.
Eski yapıları bilmem de 8 nci yapıyı L 535 e yükledim, gördüm ki nerdeyse Kararlı Yapı kadar iyi ve stabil.
Fakat gün geçtikçe bazen donmalar yaşamaya başladı.
İlginçtir SESSIZ SAATLER deki yanıp sönme de bir iki gün önce tamamen kayboldu.
Nerdeyse telefonun içinde canlı bir organizma yaşıyor diyeceğim.
Sıfırlayacağım ama, 9 ncu yapının eli kulağında olmasından dolayı bekliyorum.
Bir bakacakmışız ki saat 20:00 sıralarında 9 cu yapı yayınlanmaya başlamış.. sürpriz olur.
Bazen cep telefonuyla ilgili yeni gelişmeleri heyecanla bekliyorum.
Sonra da "bu kadar beklentiye ne gerek var.. gelirse gelir, gelmezse gelmez " diyorum.
Acaba bu bazı insanların sabırsızlıklarından mı kaynaklanıyor, yoksa yenilikleri görme arzusunun yoğunluğundan mı?
Konuyla da bağlantısı var mı bilmiyorum, Ama bu beklenti 9 ncu yapı ise her halde vardır : ) )

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
yasirtaha

yasirtaha

Üye
bugün ses seda çıkmıyor

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
7. yapı da çok güzeldi çok memnundum ama 8.yapı geldiğinden beri geçemedim bir türlü üstüne bir de aşırı ısınmalar, donmalar ve su gibi giden şarj da başlayınca bugün döndüm 8.1'e. ama hala alışamadım ya kocaman logolar, harfler falan :D

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
7. yapı da çok güzeldi çok memnundum ama 8.yapı geldiğinden beri geçemedim bir türlü üstüne bir de aşırı ısınmalar, donmalar ve su gibi giden şarj da başlayınca bugün döndüm 8.1'e. ama hala alışamadım ya kocaman logolar, harfler falan :D
Kocaman Logo'lar, harflerden söz ediyorsunuz..
Bunları küçültme ve büyültme yeri var diye biliyorum.
AYARLAR da Erişim Kolaylığı'na Giriniz ve DİĞER SEÇENEKLER başlığı altındaki menüye bir bakarsanız, belki eşinize yarayabilir.
Windows Mobile 10 u bir kaç gün kullanan 8.1 i artık kullanmak istemiyor.. : ) )

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Kocaman Logo'lar, harflerden söz ediyorsunuz..
Bunları küçültme ve büyültme yeri var diye biliyorum.
AYARLAR da Erişim Kolaylığı'na Giriniz ve DİĞER SEÇENEKLER başlığı altındaki menüye bir bakarsanız, belki eşinize yarayabilir.
Windows Mobile 10 u bir kaç gün kullanan 8.1 i artık kullanmak istemiyor.. : ) )
haha dediğiniz er ile alakası yok dediğim olayın. Stock hali 10'a göre çok büyük o anlamda :D

Üst Alt