Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

efeler12

efeler12

Üye
Bu çok iyiymiş ama merak ettiğim şey, bağlanan ekranda gerekli olan bir özellik var mı yoksa hdmi girişi olan her ekranda bunu kullanabilir miyiz? @papakudioflu
Uygulamalar zaten evrensel oldukları için ekran çözünürlüğüne göre görünümleri değişiyor continuum un mantığı da bu bence

Bay H

Bay H

Üye
Bu çok iyiymiş ama merak ettiğim şey, bağlanan ekranda gerekli olan bir özellik var mı yoksa hdmi girişi olan her ekranda bunu kullanabilir miyiz? @papakudioflu
Aşağıdaki gibi bir dock ünitesi ile cihaz televizyon, monitör artık o an dock ünitesine ne bağlı ise onun ekranına yansıtılıyor.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: yunus-emre-6606
yasirtaha

yasirtaha

Üye
Eğer yarında yeni yapı yok diye twet atarsa gabe ye epey kayışlama yaparım

• Beğen
Tepkiler: ON9
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Microsoft Mesajlaşma ilk kez Mağaza'dan güncellendi. Görebildiğim "Messaging" çevirisi "Mesajlaşma" olmuş.
Mesajlarda direk olarak konum paylaşma var mıydı ben mi yeni gördüm?

Ekli dosyalar

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
9. Yapı gelsinde Windows 10a geçeyim

• Beğen
Tepkiler: ThunderblastX
sahanemir

sahanemir

Üye
omniam varken yıllar evvel bir programla bilgisayardan da rahat rahat görüntüyü alıyorduk sorunsuz bir.şekilde be bilgisayardaki interneti,de bağlı olan kablodan alabiliyordum veya verebiliyordum..şimdi ne oldu da aparat gerekli oldu.

Son düzenleme:
KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Aşağıdaki gibi bir dock ünitesi ile cihaz televizyon, monitör artık o an dock ünitesine ne bağlı ise onun ekranına yansıtılıyor.

inşallah Dock'un fiyatı çok uçuk olmaz da evimizde kullanabiliriz.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Mesajlarda direk olarak konum paylaşma var mıydı ben mi yeni gördüm?
daha önceden vardı hatta şuan 1020 denimde deniyorum onda bile var

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Windows 10 Mobile için, Cep telefonundaki hareketli bir görüntüyü duvara yansıtan çalışma veya proğram haberi de var mı?
tıpkı DataShow cihazları gibi..

Aybars1979

Aybars1979

Üye
Windows 10 Mobile için, Cep telefonundaki hareketli bir görüntüyü duvara yansıtan çalışma veya proğram haberi de var mı?
tıpkı DataShow cihazları gibi..
onu yapabilecek bir cihaz tanımıyorum ben. varmı öyle bir cihaz 3000tl lik ayfonlar bile yapamaz onu daha. bi 15-20 yıl sonraki telefonlar belki.

skynet

Üye
Hiç sızıntı mızıntı yok mu ya :) Yoksa bugünde mi gelmeyecek

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
onu yapabilecek bir cihaz tanımıyorum ben. varmı öyle bir cihaz 3000tl lik ayfonlar bile yapamaz onu daha. bi 15-20 yıl sonraki telefonlar belki.

iPhone'lara takılabilen projeksiyon aparatı var yanlış bilmiyorsam.
Öte yandan diğer telefon ve sistemlerde de ara bağlantı cihazları veya basamaklar kullanarak bu sağlanabilir.

Aybars1979

Aybars1979

Üye
Öte yandan diğer telefon ve sistemlerde de ara bağlantı cihazları veya basamaklar kullanarak bu sağlanabilir.
aparatlarla olur tabi ben tek başına cihazın böyle bir şeyi yapamayacağını kast etmiştim. ama tek başına yansıtma olmasada benzer işlevi yapabilecek cihazların olacağını düşünüyorum. şuan için erken sadece.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
böyle cihazlar var direk farklı bir şey takılmadan yapılabiliyor, firefox'un kaç yıl önce tanıtılmıştı emin değilim ama çıkartmıştı böyle bir şey, ama gerçekten çıkardı mı yoksa sadece tanıtımda mı kaldı emin değilim
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Dock'tan çıkan HDMİ kablosunu projeksiyona bağlarsın olur biter abi :D
böyle cihazlar var direk farklı bir şey takılmadan yapılabiliyor, firefox'un kaç yıl önce tanıtılmıştı emin değilim ama çıkartmıştı böyle bir şey, ama gerçekten çıkardı mı yoksa sadece tanıtımda mı kaldı emin değilim
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bunu lise yıllarında izlemiştim, sadece bir konsept, böyle bir cihaz üretilse çok ses getirirdi, demek ki üretilmemiş :D
@papakudioflu abi bu Continuum da, telefonu büyük bir ekrana taktığımız da telefondaki sadece Office uygulamalarını mı kullanabiliyoruz. Telefonda yüklü olan evrensel mağazadan indirdiğimiz oyun ve uygulamaları çalıştıramıyor muyuz?

lamia925

lamia925

Üye
Bugün güncelleme var gabe dedi

• Beğen
Tepkiler: sfgnrl ve bozkirdangelen
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Biraz önce mağaza da bir güncelleme geldi ve kısa sürdü..
Güncelleme adı uzunca olduğu için aşağı doğru taşma yerine sağa doğru taştığı için okunmuyordu..
Sadece .Net i okuyabildim..
Bilgisi olan var mı?

Üst Alt