kaygisiz43
Üye
Bu ne zaman çekilmiş? Neyin lansmanında?Gerçek bir telefon ile ilk defa yapılan Continuum sunumu.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu ne zaman çekilmiş? Neyin lansmanında?Gerçek bir telefon ile ilk defa yapılan Continuum sunumu.
Yeni Zelanda da yapılan IgniteNZ konferansında.Bu ne zaman çekilmiş? Neyin lansmanında?
Diğer telefonlar hayal miydiGerçek bir telefon ile ilk defa yapılan Continuum sunumu.

bu kadar niye uğraşıyorsunuz ki pil tasarruf moduna aldığınızda zaten direk kapanıyorlarSonunda aradığımı buldum; eğer benim gibi geceleri sistem tuşlarının ışığından rahatsız oluyorsanız CustomPFD aracını kullanarak aşağıdaki konuma gidin ve değeri 0 olarak ayarlayın
Mesajlar gelmiyor tasarruf modundabu kadar niye uğraşıyorsunuz ki pil tasarruf moduna aldığınızda zaten direk kapanıyorlar

pil ayarları kısmına girdiğinde kolayca ayarlıyabiliyorsun onuMesajlar gelmiyor tasarruf modunda![]()
Bu aracı nasıl indirebilirimSonunda aradığımı buldum; eğer benim gibi geceleri sistem tuşlarının ışığından rahatsız oluyorsanız CustomPFD aracını kullanarak aşağıdaki konuma gidin ve değeri 0 olarak ayarlayın
Hocam 8. yapıya geçeyim mi yoksa 9. yapıyı mı bekleyeyimMicrosoft Mesajlaşma ilk kez Mağaza'dan güncellendi. Görebildiğim "Messaging" çevirisi "Mesajlaşma" olmuş.

9'un eli kulağında bekleyin.Hocam 8. yapıya geçeyim mi yoksa 9. yapıyı mı bekleyeyim![]()
Bildirim sorunu devam ediyor muMicrosoft Mesajlaşma ilk kez Mağaza'dan güncellendi. Görebildiğim "Messaging" çevirisi "Mesajlaşma" olmuş.
Continuum dock ünitesi masa üzerinde sırıtmayacak kadar güzelAcer şimdi ilk Windows 10 Mobile telefonunu tanıttı. Ayrıca Continuum özelliğini de gösterdi. Yanlış anlamadıysam Continuum özelliğine kavuşturan Dock'u kutu içinde verecek.
SMS bildirim sorunu devam ediyor. İnternet üzerinden gelen mesajlar nedir?Bildirim sorunu devam ediyor mu
İnternet üzerinden gelen mesajlarda bildirim gelmiyordu
SMS bildirim sorunu devam ediyor. İnternet üzerinden gelen mesajlar nedir?
Bankayla ilgili bir sorun da olabilir..Mesela vodafone un garanti bankasının attığı mesajlar yani herhangi bir numara üzerinden gelmeyenler
Mesela vodafone un garanti bankasının attığı mesajlar yani herhangi bir numara üzerinden gelmeyenler