Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye

sahanemir

sahanemir

Üye
1 saat önce güncelleme aldım 10a bilginize..sanmıştım ama başlıkda yazan surum ile aynısı olmuş

Bay H

Bay H

Üye
Sonunda aradığımı buldum; eğer benim gibi geceleri sistem tuşlarının ışığından rahatsız oluyorsanız CustomPFD aracını kullanarak aşağıdaki konuma gidin ve değeri 0 olarak ayarlayın :spr

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: mp2934, Esendağlı ve csH
4MaGuS

4MaGuS

Üye
Sonunda aradığımı buldum; eğer benim gibi geceleri sistem tuşlarının ışığından rahatsız oluyorsanız CustomPFD aracını kullanarak aşağıdaki konuma gidin ve değeri 0 olarak ayarlayın :spr

bu kadar niye uğraşıyorsunuz ki pil tasarruf moduna aldığınızda zaten direk kapanıyorlar

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Outlook Posta ve Outlook Takvim (17.6121.42012.0 > 17.6131.42002.0) güncellendi.

Son düzenleme:
mp2934

mp2934

Üye

Bu aracı nasıl indirebilirim

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Microsoft Mesajlaşma ilk kez Mağaza'dan güncellendi. Görebildiğim "Messaging" çevirisi "Mesajlaşma" olmuş.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: suyunsesi, ceza87 ve skynet
csH

csH

Üye
Microsoft Mesajlaşma ilk kez Mağaza'dan güncellendi. Görebildiğim "Messaging" çevirisi "Mesajlaşma" olmuş.
Bildirim sorunu devam ediyor mu
İnternet üzerinden gelen mesajlarda bildirim gelmiyordu

Bay H

Bay H

Üye
10240, Mi4

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Sensation, murooo55 ve ThunderblastX
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Acer şimdi ilk Windows 10 Mobile telefonunu tanıttı. Ayrıca Continuum özelliğini de gösterdi. Yanlış anlamadıysam Continuum özelliğine kavuşturan Dock'u kutu içinde verecek.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: serinaga, murooo55, ceza87 ve 4 diğerleri
Bay H

Bay H

Üye
Acer şimdi ilk Windows 10 Mobile telefonunu tanıttı. Ayrıca Continuum özelliğini de gösterdi. Yanlış anlamadıysam Continuum özelliğine kavuşturan Dock'u kutu içinde verecek.
Continuum dock ünitesi masa üzerinde sırıtmayacak kadar güzel

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: murooo55, flutewoddy, bozkirdangelen ve 3 diğerleri
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bildirim sorunu devam ediyor mu
İnternet üzerinden gelen mesajlarda bildirim gelmiyordu
SMS bildirim sorunu devam ediyor. İnternet üzerinden gelen mesajlar nedir?

csH

csH

Üye
Mesela vodafone un garanti bankasının attığı mesajlar yani herhangi bir numara üzerinden gelmeyenler
Mesela vodafone un garanti bankasının attığı mesajlar yani herhangi bir numara üzerinden gelmeyenler
SMS bildirim sorunu devam ediyor. İnternet üzerinden gelen mesajlar nedir?

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Bankayla ilgili bir sorun da olabilir..
Bende mesajlar geliyor, bildirimi de geliyor.. Ayrıca sesli olarak haber de veriyor..

Üst Alt