Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

braayn

braayn

Üye
Hala kilit ekranı ile ilgili bir gelişme yok. Hala aynı kilit ekranı. Win 10 beni heyecanlandırmıyor. :( Windows 10 mobile ın lansmanını merak ediyorum acaba ne diyecekler. Vasat geçerse bilinki ilerleyen zamanlarda da çok bir şey gelmeyecek gelişim adına.
Lansman ne zamandı ??

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Hala kilit ekranı ile ilgili bir gelişme yok. Hala aynı kilit ekranı. Win 10 beni heyecanlandırmıyor. :( Windows 10 mobile ın lansmanını merak ediyorum acaba ne diyecekler. Vasat geçerse bilinki ilerleyen zamanlarda da çok bir şey gelmeyecek gelişim adına.
Valla ben kendi açımdan söylüyorum yılbaşına kadar beni tatmin edecek gelişmeler olmaz ise(market ve sistem adına)bende istemeyerek de olsa ios a geçerim.

• Beğen
Tepkiler: ON9
mp2934

mp2934

Üye
Arkadaşlar çoğu uygulamanın w10m ip 8.yapı dahil tam uyumluluğu olduğunu sanmıyorum. Böyle türden uygulamaların bir çoğu sistemde çalışabiliyor ama tam uyumlu değiller. Tutupta bir sürü uygulama ile telefonu doldurunca da telefon doğal olarak bunca uyumsuzluk yığınları yüzünden sapıtıyor olabilir. Mümkün olduğunca sade kullanıldığında daha az sorun göreceğimizden eminim. Sonuçta test sürümlerinden birini kullanıyoruz. Tam sürüm geldiğinde zaten geliştiriciler uygulamalarını W10M için yeniden düzenleyecektir diye düşünüyorum.
Vallaha bende yaklaşık 200 uygulama ve oyun var büyüğünden tutun da küçüğüne kadar yaklaşık 30 gb dolu genel sorunlar hariç iyi gidiyor sonradan kasma donma da olmadı çok şükür

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
Vallaha bende yaklaşık 200 uygulama ve oyun var büyüğünden tutun da küçüğüne kadar yaklaşık 30 gb dolu genel sorunlar hariç iyi gidiyor sonradan kasma donma da olmadı çok şükür
bende de çok iyiydi ta ki geliştirici modunu açana kadar. Cihaza format atmak zorunda kaldım onun yüzünden...

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Senin cihazın donanım olarak Lumiaların en güçlüsü. Olacak o kadar :P

• Beğen
Tepkiler: Aytaç-01
sahanemir

sahanemir

Üye
bende sorun yaşamıyorum ısınsa bile kasma yok pil perfonmansı da gayet iyi şimdilik sorunu var fakat insider yüklediğimizi unutmamak gerekir nihayi sürüm daha gelmedi ben memnunum şahsen hatalar var ancak düzelecektir..L930.

dücane

dücane

Üye
Allah askina Twitter´i olan kilit ekranini ne zaman güncelleyeceklerini ve ya yeni kilit ekrani ekleyeceklerini sorsun, kac senedir hic degismeden ayni kilit ekranini kullaniyoruz.

kamuraN021

kamuraN021

Üye

home tuşuna uzun uzun basınca Menu ekranın yarısına iniyor bu bugu daha önce fark eden var mıydı

Son düzenleme:
4MaGuS

4MaGuS

Üye

home tuşuna uzun uzun basınca Menu ekranın yarısına iniyor bu bogu daha önce fark eden var mıydı
foruma biraz daha fazla takılın bu bug değil özellik 5 inç ve üstü modellerde ekranı ikiye bölerek farklı iki uygulamayı aynı anda kontrol edilebilecek

• Beğen
Tepkiler: kamuraN021
Bay H

Bay H

Üye

home tuşuna uzun uzun basınca Menu ekranın yarısına iniyor bu bogu daha önce fark eden var mıydı
Bu bir hata değil, cihazı tek ile daha kolay kullanmanız için geliştirilmiş bir özellik.

ON9

ON9

Üye
Allah seni inandırsın iki gün önce arkadaşla bunu konuşuyorduk.Bu sistemde neden yazı karakteri değiştiremiyoruz diye :) Ahanda yapmışlar
Hayır word de 100lerce font kullanıp ekleyebildiğimiz Windows işletim sistemi. Telefonda buna izin vermiyor!!! Bana 3 yıldır en garip gelen konu olmuştur hep.

Bay H

Bay H

Üye
Yeni eğlence çıktı bana da :ehe

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Göz atma ve kilit ekranı da bu fontu kullanmakta.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: @ErenMETE, kamuraN021, bulutsuzgece ve 4 diğerleri
Bay H

Bay H

Üye
Ve geliştiriciler de yavaş yavaş yeni bildirim sistemine geçmeye başlar.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: serinaga, ceza87 ve sfgnrl
KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye

Peki bu sistemi kullanmak sadece uygulama yapımcısının mı inisiyatifinde yani sistem bunu normal de destekliyor değil mi, bu bildirim sistemi yasal yani :D

Aybars1979

Aybars1979

Üye

bildirim menüsünden gelen mesajlara cevap yazabilme android ve ios ta yok sanırım yanlışmı biliyorum?

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
bildirim menüsünden gelen mesajlara cevap yazabilme android ve ios ta yok sanırım yanlışmı biliyorum?
İOS'ta üstteki barı çekip mesaja cevap verme var. Android de illa ki yapılmıştır orada imkansız diye bişey yok zaten :D

yasirtaha

yasirtaha

Üye
Bugün güncelleme gelir mi?
Benim pek umudum yok,ama

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Son düzenleme:

Üst Alt