Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Windows Hesap Makinesi güncellendi.

• Beğen
Tepkiler: BomberMAn_01

ERsin YAvuz

ERsin YAvuz

Üye
bu nedir arkadaş ya 2 oluyor rehber kendiliğinden %50 si siliniyor

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Buraya göre de 4 GB modellere güncelleme gelmeyecek.
8 GB'tan bize de 3 GB kalacak. Baya az.

• Beğen
Tepkiler: OnurYurdakul
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

Windows 10 mobile yüklü olarak satılacak cihazlarda kalacak boş alandan bahsediyor. Buna ön yüklü gelen yaklaşık 1GB boyuttaki silinebilir uygulamalar da dahil.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

pirenuri

pirenuri

Üye
Pcden people.live.com sitesine gir. Orada yönete tıkla. Seçeneklerden silinmiş kişileri geri yükle de. Sonra telefonu wifia bağla. Kişilerin geri gelir. Bende de aynı sorun vardı bu şekilde hallettim

mp2934

mp2934

Üye
Mağazadan yüksek boyutlu oyun indiriyorum kayıt yeri telefon olmasına rağmen sd karta kaydediyor ve boyutu daha düşük gösteriyor sonradan baktığımda ise sd kartta diğer klasörü 4 gb olup şişmiş bu sorun genel mi?

skynet

Üye
Evet 7. yapıda bu sorunu bende yaşamıştım

emz

emz

Üye
Ya Gençler 4 gündür kullanıyorum sistem ger.ekten çok hoş. Takılmaları saçmalıkları çıkarttığımda tekrar hayran kaldım ama.:) Düzenli hatalar var inşallah çok sürmeden çözerler. Mesela bende başlat ekranı kaybolup duruyor. Kayboldumu temayı yada arka planı ne bileyim şeffaflık ayarını değiştirip beklemezsem bir süre gelmiyor bir daha. Bazen kilit ekranı hiç,açılmıyor donup kalıyor 15 dakika ekranı açmayı demediğini biliyorum :ehe Saçma sapan şekilde ya şifreyi yazınca donuyor, ya açmıyor, yada beyaz ekranda kalıyor gelmiyor falan. Bazen yazı yazarken birden klavyede donuyor siyah ekran geliyor reset atmadan düzelmiyor. Ama onun haricinde sistemin temelinde yapılmaya çalışılan şey çok güzel. Eğer bunu wp 8 gibi birebir akıcı kılarlarsa çok güzel olacaktır :) Ha bu arada bide klavye yazarken kayboluyor bazen, bazende hızıma yetilemiyor yazdıklarımın yarısı kayıyor. Birde dikeyde ve yatayda farklı olmak üzere tuşların bazılarına basılmıyor. Birde durmadan ekran çözünürlüğü bozuluyor dev gibi yada küçücük olabiliyor ekrandaki şeyler :ehe :D

braayn

braayn

Üye

4 Gb lık modeller şimdi çözüm bulunamaz ise 8.1'de mi kalacak .Böylemi anlamamız lazım ?

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
7. Yapıdan 8 e geçtim mutihş olmuş inş bu son yapı değildir kılıt ekranı geç gelmesi felan gibi hiçbir sorun yok tam tersıne bittim acayip seri ce guzel olmuş mağaza ozellıkle inş 2 3 sutum daha çıkar çıkarsa fenaa

braayn

braayn

Üye
7. Yapıdan 8 e geçtim mutihş olmuş inş bu son yapı değildir kılıt ekranı geç gelmesi felan gibi hiçbir sorun yok tam tersıne bittim acayip seri ce guzel olmuş mağaza ozellıkle inş 2 3 sutum daha çıkar çıkarsa fenaa
Sen ilk defa geçiyorsun 8.yapıya sanırım bu yazdıkların burada kalsın 4-5 gün sonra tekrar 8.yapı hakkında yorumlarını bekliyorum :))

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
4 Gb lık modeller şimdi çözüm bulunamaz ise 8.1'de mi kalacak .Böylemi anlamamız lazım ?
Lumia Denim güncellemesini alan tüm modellere Windows 10 Mobile güncellemesi vermek için yoğun bir şekilde çalıştıklarını belirtmişler. Bu durumda 4GB modeller de yakında müjdeli haberi alabilir.

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye

Bana sorunsuz mükemmel bir windows 10 yollasınlar ben 1 Gbye bile razıyım :D

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Hesap makinesinde ney günceller ki insan ya :D
OneDrive güncellendi.
Toplama ve çıkarmaları yanlış yapıyormuş.
bir den fazla hesap tanımı mı var?
Ya Gençler 4 gündür kullanıyorum sistem ger.ekten çok hoş. Takılmaları saçmalıkları çıkarttığımda tekrar hayran kaldım ama.:) Düzenli hatalar var inşallah çok sürmeden çözerler. Mesela bende başlat ekranı kaybolup duruyor. Kayboldumu temayı yada arka planı ne bileyim şeffaflık ayarını değiştirip beklemezsem bir süre gelmiyor bir daha. Bazen kilit ekranı hiç,açılmıyor donup kalıyor 15 dakika ekranı açmayı demediğini biliyorum :ehe Saçma sapan şekilde ya şifreyi yazınca donuyor, ya açmıyor, yada beyaz ekranda kalıyor gelmiyor falan. Bazen yazı yazarken birden klavyede donuyor siyah ekran geliyor reset atmadan düzelmiyor. Ama onun haricinde sistemin temelinde yapılmaya çalışılan şey çok güzel. Eğer bunu wp 8 gibi birebir akıcı kılarlarsa çok güzel olacaktır :) Ha bu arada bide klavye yazarken kayboluyor bazen, bazende hızıma yetilemiyor yazdıklarımın yarısı kayıyor. Birde dikeyde ve yatayda farklı olmak üzere tuşların bazılarına basılmıyor. Birde durmadan ekran çözünürlüğü bozuluyor dev gibi yada küçücük olabiliyor ekrandaki şeyler :ehe :D
şifre yi iptal et.. sonraki yapılarda tekrar kurarsın..
düzelme olmadı ise
GÜÇ + ses kısma tuşuna uzunca bas.. resetlesin.. titremeyi parmaklarında hissedene kadar bekle.. telefon kapanıp açılsın..
olmadı ise
Bölge:Abd, dil: İngilizce yap, biraz kullan
sonra baktın her şey iyi gidiyor, çevir türkçe ye..
Olmadı ise
Sıfırlama seçeneğini kullan..
Sıfırlama yaparken de sonuçta telefon açılır açılmaz
bir müddet telefona dokunma..
yarım saat gibi..
Sonra Mağaza yı aç, güncellemelere bak..
güncellemelerin tamamını durdur..
Sonra da durdurduğun güncellemeler içerisinde sistem güncellemelerini çalıştır.
Arada bir telefonu kapat aç(Güncellemeler yapıldıkça)
Sorun çok büyük ölçüde giderilecektir.

• Beğen
Tepkiler: emz

Üst Alt