yuvanacuu
Üye
Very fastBu 8. Yapı slowmu fastmı arkadaşlar yuklucamde
Very fastBu 8. Yapı slowmu fastmı arkadaşlar yuklucamde
Kim nereye ulaşıyorsa ulaşsın adam gibi tamamlayıp versinler artık şu güncellemeyi ve yeni telefonları. O kadar şey yapıldı uygulama yapımcıları hala sallamıyor bizim mağazayı. Elini biraz çabuk tutupta tamamlamadılar hala bi sistemi.Önceki ve mevcut yapıda dosya gezgini üzerinden sistem dosyalarına erişmek halihazırda mümkün. Bir XDA kullanıcısı sistem dosyalarına erişim için bir yöntem paylaşmış.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Windows Kamera (5.49.2001.0 > 5.49.2004.0) güncellendi
Süper olmuş görünümü. Hamburger menü gitmiş. Ayrıca Fotoğraflar kutucuğu olarak ayarla seçeneği gelmiş.fotoğraflarda güncellendi
evet aynı durum benim telefondada var..acaba şuan insider bakımda felanmı yoksa yenı yapımı upload edıorlar 8.1den 10 tp yukleyemıyorum sunucu hatası verıor varmı başka yasayan
FastBu 8. Yapı slowmu fastmı arkadaşlar yuklucamde
Aslında insanların yüklemesi gerekiyor ne kadar çok insan yüklerse ve o insanlar geri bildirim yaparsa Türk kullanıcıların değeri anlaşılır.Ama gel gör ki çoğunluk geri bildirim yapmıyor Ve unutmayalım buradaki çoğu kişi bir zamanlar acemiydi ve şikayet etti bir çok kez(sürekli tp kullananlardan bahsediyorum)Fast
Arkadaşlar birisi şu konunun tepesine bu işi bilmeyenler Windows10 yüklemesin yazsın. Arkadaş her gelen yüklüyor sonra şikayetçi oluyorsunuz adamlar açık açık ana cihazınıza yüklemeyin dedi. Hala neyin şikayetindesiniz bi hata görürseniz geri bildirim yapın Msyi yada lumiayı suçlamaya gerek yok.
Haritalar güncellendi.Süper olmuş görünümü. Hamburger menü gitmiş. Ayrıca Fotoğraflar kutucuğu olarak ayarla seçeneği gelmiş.
bi ekran görüntüsü alaydık?Süper olmuş görünümü. Hamburger menü gitmiş. Ayrıca Fotoğraflar kutucuğu olarak ayarla seçeneği gelmiş.

Artık sağa-sola kaydırarak koleksiyon ve albümler arasında gezinilebiliyor.bi ekran görüntüsü alaydık?![]()