Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
9. yapı geldiğinde de yine yükseltme ile mi kurulacak ?
Galiba son bir kez 9 ncu yapı gelecek..
ve bu yapı ya direkt ya da yüklemiş olanların üstüne güncelleme yapmaları sağlanacak..
10 ncu yapı ya da son sürüm olarak yayınlanacak.

skynet

Üye
Eğer yükseltme olarak gelecekse şimdiden 8. yapıya geçeyim de bekleme olmasın diye sordum :)

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
  • Beğen
Tepkiler: skynet
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Rehberdeki bir kişiye fotoğraf yüklerken fotoğraf kitaplığına girdiğinde arama yapılarak gelen resmin seçilmesi imkanı verilmeli.
Yoksa, binlerce resim içinden gözle tarama yaparak seçmek zor oluyor.
Arkadaşlar ben sıfırlama yada herhangi yeni Yapı yüklemesinde, telefonum açıldığında şöyle bir yol izliyorum.
Ana ekran geldikten sonra ilk mağazaya giriyorum. Hemen yan sekmesinden indirmeleri tıklıyorum. Burada da hemen ilk yüklemeleri görüp tümünü durduru tıklıyorum. Durdurduğum İndirme/güncelleme listesinde mağaza güncellemesi var ise sadece onu çalıştırıyorum. Hızla güncelliyor. Peşinden mağazayı kapatıp ana ekrana çıkıp yeniden mağazayı açıyorum. Bu sefer aynı indirmeler listesinde tüm yükleme yada güncellemeler pause konumunda olduğundan dilediğimi acil yüklesin diye açıyorum. İlk etapta gereksiz gördüklerimi de listeden kaldırıyorum. Böylece bir nebze telefon her şeyi yüklemeye çabalamadığı için kasma daha az oluyor. Kendi eleyerek oluşturduğum listemin acil diye açtığım yüklemeleri bitip rahatladığında kullanabilir yada yeniden güncelleme kontrolü yapıp bulduklarının tümünü akşam yüklemesini seçebilirim.
Mantıklı ve sistematik değeri olan bir paylaşım.
Aceleye getirmeden, sorunu parçalara ayırmak ve tam 12 den vurmak : ) )

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve ceza87
GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Valla bugün çok uzun zaman sonra denime döndüm. Telefon bir anda coştu bana saydırıyor neden bu zamana kadar tp kullandın diye. Tp güzel de arkadaşlar bence kullanmayı abartmamak lazımmış, bir sure kullanıp geri bildirim yapıp denime dönmeli insan

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Süper olmuş görünümü. Hamburger menü gitmiş. Ayrıca Fotoğraflar kutucuğu olarak ayarla seçeneği gelmiş.
bence hamburger menü geri gelir ms tüm uygulamalarında kullanıyor bunu şimdi bundan vazmı geçiyor acaba diye düşündürüyor gelmezse diğerlerinde de kaldırır bence ve eski hali daha iyiydi bence neyse bence görünümden çok window 10 da ki düzenleme seçenekleri gelirse daha iyi olur çok güzel düzenleme seçenekleri var neredeyse farklı bir program kurmaya gere yok

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
FASTI SEÇTİM YUKLERKEN SURUM NUMARASI 10166 VE apk yukliycem apk deploymentten dll 1.1.0 gibi bir dosya eksık dıor buldum attım zip doyasına fakat terkar aynı hatayı alıyorum pc win 7 32bit

Bay H

Bay H

Üye
Microsoft Edge üzerinde bu özellik daha önce var mıydı acaba?

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
sahanemir

sahanemir

Üye
Win7 olmuyor .bende de aynı hata oldu

efeler12

efeler12

Üye
Bildiğim kadarı ile 930, ekrana 4 orta boy karo eklemeyi desteklemiyor ancak bir geliştirici bunu başarmış

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
kaynak var mı google da bulamadım

• Beğen
Tepkiler: csH
Bay H

Bay H

Üye
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Evet yaaa, diğer kendi oluşturduğumuz klasörleri de görmüyor ...
Güncelledikçe klasörler sanal olarak yok oluyor.
En iyisi söyleyelim de güncellemeyi bıraksınlar.. Öyle kalsın.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Valla bugün çok uzun zaman sonra denime döndüm. Telefon bir anda coştu bana saydırıyor neden bu zamana kadar tp kullandın diye. Tp güzel de arkadaşlar bence kullanmayı abartmamak lazımmış, bir sure kullanıp geri bildirim yapıp denime dönmeli insan
Bence, windows 10 mobile yi TP sürümü de olsa deneyen insan, alışkanlık yarattığı ve daha da hoşuna gittiği için vaz geçemez, nereye dönerse dönsün tekrar WP 10 yükler : ) )

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Süper olmuş görünümü. Hamburger menü gitmiş. Ayrıca Fotoğraflar kutucuğu olarak ayarla seçeneği gelmiş.
Hala açık olan bir resme zoom yapmak işkence. Hatta yapılamıyor neredeyse.:lac:

• Beğen
Tepkiler: serinaga ve Sensation
Bay H

Bay H

Üye
Microsoft mobile Almanya sitesi üzerinde güncelleme için 8GB dahili depolama gerektiği ile ilgili bir bilgi paylaşıldığı belirtiliyor. 4GB dahili depolaması olan cihazlar sistemin minimum gereksinimlerini karşılamasına rağmen güncellemeye erişemeyecek gibi gözüküyor.

braayn

braayn

Üye
Microsoft mobile Almanya sitesi üzerinde güncelleme için 8GB dahili depolama gerektiği ile ilgili bir bilgi paylaşıldığı belirtiliyor. 4GB dahili depolaması olan cihazlar sistemin minimum gereksinimlerini karşılamasına rağmen güncellemeye erişemeyecek gibi gözüküyor.
4 Gb dahili hafızalı olan modellere bir kılıf uydururlar en azında hafıza kartına direk indirme yada usbden bir şekilde indirme yöntemi ne biliyim MİCROSOFT'Sun sen büyük düşün.

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Lumia 530'un bu işten sıyrılması gerek. Mesela 735'im güncellemeleri hafıza kartına indiriyor.

Üst Alt