Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Hahah .d Microsoft un sitesindeki yazı :-) Uzmanlıktan bahsederken ciddiyiz apn yi hala bir haber kanalı sanıyorsanız wp10 ts size göre değil
Cihazda wifi açık ama tarıf saat wifi kontrol edin diyor yukleyemıorum

Bay H

Bay H

Üye
Önceki ve mevcut yapıda dosya gezgini üzerinden sistem dosyalarına erişmek halihazırda mümkün. Bir XDA kullanıcısı sistem dosyalarına erişim için bir yöntem paylaşmış.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: BomberMAn_01
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Arkadaşlar ben sıfırlama yada herhangi yeni Yapı yüklemesinde, telefonum açıldığında şöyle bir yol izliyorum.
Ana ekran geldikten sonra ilk mağazaya giriyorum. Hemen yan sekmesinden indirmeleri tıklıyorum. Burada da hemen ilk yüklemeleri görüp tümünü durduru tıklıyorum. Durdurduğum İndirme/güncelleme listesinde mağaza güncellemesi var ise sadece onu çalıştırıyorum. Hızla güncelliyor. Peşinden mağazayı kapatıp ana ekrana çıkıp yeniden mağazayı açıyorum. Bu sefer aynı indirmeler listesinde tüm yükleme yada güncellemeler pause konumunda olduğundan dilediğimi acil yüklesin diye açıyorum. İlk etapta gereksiz gördüklerimi de listeden kaldırıyorum. Böylece bir nebze telefon her şeyi yüklemeye çabalamadığı için kasma daha az oluyor. Kendi eleyerek oluşturduğum listemin acil diye açtığım yüklemeleri bitip rahatladığında kullanabilir yada yeniden güncelleme kontrolü yapıp bulduklarının tümünü akşam olduğunda yükletebilirim.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Windows Kamera (5.49.2001.0 > 5.49.2004.0) güncellendi

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, caner1010 ve trepcan
KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Önceki ve mevcut yapıda dosya gezgini üzerinden sistem dosyalarına erişmek halihazırda mümkün. Bir XDA kullanıcısı sistem dosyalarına erişim için bir yöntem paylaşmış.

Kim nereye ulaşıyorsa ulaşsın adam gibi tamamlayıp versinler artık şu güncellemeyi ve yeni telefonları. O kadar şey yapıldı uygulama yapımcıları hala sallamıyor bizim mağazayı. Elini biraz çabuk tutupta tamamlamadılar hala bi sistemi.

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
acaba şuan insider bakımda felanmı yoksa yenı yapımı upload edıorlar 8.1den 10 tp yukleyemıyorum sunucu hatası verıor varmı başka yasayan

BaySerkan

BaySerkan

Üye
-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
bazı arkadaşar ana ekranın gelmemesinden şikayetçiydi. 8. Yapıyı başlardan beri kullanıyordum ama hiç oyle bşr hatayla karşılaşmadım. Hatta mevcut herkesde olanların haricinde hiçbir hatayla karşılaşmadım. Taki bu gece geliştirici seçeneklerinş açna kadar. İlk defa bikaç apk kurdum. Ana ekran yarım saat kendine gelemedi. Bu apk olayı tam oturmamış ve mevcut sisteme de zarar verebiliyor...

abcderhan

Üye
edge de atma sorunu yasayan var mı

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Bu 8. Yapı slowmu fastmı arkadaşlar yuklucamde
Fast
Arkadaşlar birisi şu konunun tepesine bu işi bilmeyenler Windows10 yüklemesin yazsın. Arkadaş her gelen yüklüyor sonra şikayetçi oluyorsunuz adamlar açık açık ana cihazınıza yüklemeyin dedi. Hala neyin şikayetindesiniz bi hata görürseniz geri bildirim yapın Msyi yada lumiayı suçlamaya gerek yok.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, sahanemir ve bozkirdangelen
kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Fast
Arkadaşlar birisi şu konunun tepesine bu işi bilmeyenler Windows10 yüklemesin yazsın. Arkadaş her gelen yüklüyor sonra şikayetçi oluyorsunuz adamlar açık açık ana cihazınıza yüklemeyin dedi. Hala neyin şikayetindesiniz bi hata görürseniz geri bildirim yapın Msyi yada lumiayı suçlamaya gerek yok.
Aslında insanların yüklemesi gerekiyor ne kadar çok insan yüklerse ve o insanlar geri bildirim yaparsa Türk kullanıcıların değeri anlaşılır.Ama gel gör ki çoğunluk geri bildirim yapmıyor Ve unutmayalım buradaki çoğu kişi bir zamanlar acemiydi ve şikayet etti bir çok kez(sürekli tp kullananlardan bahsediyorum)

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, bozkirdangelen ve abcderhan
Bay H

Bay H

Üye
Bildiğim kadarı ile 930, ekrana 4 orta boy karo eklemeyi desteklemiyor ancak bir geliştirici bunu başarmış

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: OnurYurdakul, kaygisiz43, suyunsesi ve 5 diğerleri
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, flutewoddy, ceza87 ve 1 kişi daha
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
"Birden fazla cihazda çalışan uygulamalar tasarlayın

Visual Studio ve Apache Cordova ile HTML ve JavaScript tabanlı tek bir proje kullanarak iOS, Android, Windows ve Windows Phone üzerinde çalışan karma uygulamalar oluşturun.
Microsoft dev center sitesinden alınmıştır.
."""

Bu duruma göre, onların uygulaması bizde,
bizim uygulamalarımız da onlarda çalışacak(Tamamen Üniversal)

• Beğen
Tepkiler: sfgnrl, flutewoddy ve Esendağlı

skynet

Üye
9. yapı geldiğinde de yine yükseltme ile mi kurulacak ?

Üst Alt