Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Zil sesi yaratıcı yeni markette yok mu arkadaşlar ben bulamadım da?
aslında bütün uygulamalar var ama artık telefonun desteklemediği uygulamalar arama sonuçlarında gösterilmiyor ve bu yapılarda bazı ugulamalar desteklenmiyormuş gibi gözüküyor. kitaplığım kısmından yüklediğiniz eski uygulamalar arasında indirme istediğinizi bulup yükleyebilirsiniz

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Zil sesi yaratıcı yeni markette yok mu arkadaşlar ben bulamadım da?
Şayet Windows 10 Mobile TP yüklü ise "zil sesi" uygulamasına ihtiyaç yok gibi..
Bir de mağazada aratma yaparken ingilizce ismiyle aramayı da deneyebilirsiniz.

mami_61_29

mami_61_29

Üye
Slm arkadaşlar dün grovee müziği güncelledim ve grovee müziğe giremiyorum atıyor uygulamadan sizde de öyle mi?

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Esendağlı ve mami_61_29

gkhntlbs

Üye
Merhaba arkadaşlar 920 win 10 sizdede wifi sorunu varmı ben bir türlü bağlanamıyorum?

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
İşler karışmış

mp2934

mp2934

Üye
Merhaba arkadaşlar 920 win 10 sizdede wifi sorunu varmı ben bir türlü bağlanamıyorum?
Bende arada bir bağlanıp internet yok hatası oluyor bir kaç kere wifi kapayıp açınca bağlanıyor

Serhan

Serhan

Üye
Bayadır lumia takip etmiyorum 925 kullanırken en son 8.1 görmüştüm bu yapıya kadar olan W10M ile gelen tüm yenilikler bir yerde var mı ?

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Bayadır lumia takip etmiyorum 925 kullanırken en son 8.1 görmüştüm bu yapıya kadar olan W10M ile gelen tüm yenilikler bir yerde var mı ?
Öğrenebilmeniz için, Bu alandaki tüm sayfaları hızlı okuma modunda gezinmeniz lazım : = ))

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Uzun zaman oldu ama daha pc ye de yüklemedim

serinaga

serinaga

Üye
Arkadaşlar, 8.1 Denime kadar sorunsuz çalışan 32 Gb Class 10 Micro SD kart (Fotoğraf ve Video kayıt yeri SD kart seçili), bu son yapıda dahil olmak üzere, Microsoft Kamera olsun, Lumia Kamera olsun arada fotoğraf çekerken, telefon kendini resetliyor ve o anda çekilen resimleri maalesef kaydetmiyor. Buna benzer sorun yaşayan var mı acaba ? Geri bildirim yapacağım da ... Geçen hafta yapı 8.yapıdan birkaç gün sonra telefonu resetledim ve sıfırdan kuruluş yaptım ama sorun yine devam ediyor (L1520) ...

braayn

braayn

Üye
Arkadaşlar, 8.1 Denime kadar sorunsuz çalışan 32 Gb Class 10 Micro SD kart (Fotoğraf ve Video kayıt yeri SD kart seçili), bu son yapıda dahil olmak üzere, Microsoft Kamera olsun, Lumia Kamera olsun arada fotoğraf çekerken, telefon kendini resetliyor ve o anda çekilen resimleri maalesef kaydetmiyor. Buna benzer sorun yaşayan var mı acaba ? Geri bildirim yapacağım da ... Geçen hafta yapı 8.yapıdan birkaç gün sonra telefonu resetledim ve sıfırdan kuruluş yaptım ama sorun yine devam ediyor (L1520) ...
Video ile resimlerin kayıt yerini telefon hafızası yaptığında da reset sorunu oluyor mu?

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Bu son yapı baya baya kullanılıyor ya, geldiği günden beri kullanıyorum ve bazen unutuyorum TP sürüm kullandığımı :D

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
SD Card 'ın bozuk olma ihtimali yok mu?
Çook eskiden benzeri tüketim malzemelerini aldığımızda yıllarca kullanırdık ve hiç bozulmazdı.
Özellikle telefonun dahili hafıza kartı ile harici hafıza kartı arasında kalite farkının olduğunu düşünüyorum.
Bu yüzden de mümkünse bu kartları bir şekilde kontrol etmek lazım..
Ya da içini boşalttıktan sonra Bilgisayara takıp uzun format seçeneği ile formatlamak gerekir.(Hızlı biçimlendirme dışındaki seçenek)
Bundan önce SCANDISK gibi yöntemlerle düzeltme de yapılabilir.
(windows 8.1 de sürücüleri birleştir ve iyileştir) başlığı..

Son düzenleme:
.BlueTR

.BlueTR

Üye
Bu son yapı baya baya kullanılıyor ya, geldiği günden beri kullanıyorum ve bazen unutuyorum TP sürüm kullandığımı :D
Bazı uygulamalar uyum sorunu çıkarmasa ve pil kullanırken hızlı bitmese bildiğin rtm sürüm :D
En çok sıkıntı yaşadığım nokta fotoğraflar uygulaması. Messenger yada wpden bişey göndermeye kalktımmı sorun çıkartıyor.

Üst Alt