Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Mesaj bildirimi geliyor. Gelmiyor diyenin tel bozuktur. :)

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Benim cihaz 1520, 7.yapıdan yükselttim 8e fakat yine ağır telefon. Çare illa ki sıfırlamak mı?

caner1010

Üye
Mesaj bildirimi geliyor. Gelmiyor diyenin tel bozuktur. :)
bana gelmiyor.ama hiç telfonumun bozuk olduğunu düşünmemiştim.8.1 de sorunsuz geliyordu ama 8. yapıda bildirim gelmiyor.demekki telefonum bozukmuş...

• Beğen
Tepkiler: trepcan
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: trepcan, skynet ve caner1010
OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
bana gelmiyor.ama hiç telfonumun bozuk olduğunu düşünmemiştim.8.1 de sorunsuz geliyordu ama 8. yapıda bildirim gelmiyor.demekki telefonum bozukmuş...
Yok kardeşim şaka olarak söyledim modelden modele değişiyor bu olay
Yok kardeşim şaka olarak söyledim modelden modele değişiyor bu olay

Esendağlı

Esendağlı

Üye
-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
10166 dan 10512 ye güncellerken 3-4 ayrı wifi ile indirdim güncellemeyi. Evde değildim zorlamak istedim. Hal böyle olunca yükleme ekranına geldi ve üzgün surat çıktı. Yükleme ekranında kaldığı için Pc cihazı göremiyordu. 4-5 saat uğraştım ancak olmadı. Pc görmeyince nsu ya bağlanamadım. En son nsu yu açıp teli pc ye bağladım. Kilit ve ses kısma tuşuyla rest atıp titreşimle beraber ses açma tuşuna basılı tuttum. Ancak öyle pc cihazı gördü. Başına gelen olursa denemenizi tavsiyeederim.

YkPkY

YkPkY

Üye
ben daha yükleyemedim bile.
hep eksik dosya hatası veriyor tekrar deniyor 3 gündür.
ben daha yükleyemedim bile.
hep eksik dosya hatası veriyor tekrar deniyor 3 gündür.

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Kilit ekranın çok ciddi donduğu için 8.1e döndüm 8 yapının 7.yapıya oranla düzelen tek şey PİL diye düşünüyorum

alasulumurat

alasulumurat

Üye
L820 ben hiç bir sorun yaşamadım gayet güzel çalışıyor

SLH.55

SLH.55

Üye
En azından 2g'den 3g'ye, 3g'den 2g'ye geçişlerde hepsi yanıp sönmüyor :).

• Beğen
Tepkiler: Sensation

ArMaGeDdOn_87

Üye
8.yapıda pil gayet iyi gözüküyor,tam sürümde ve yeni işlemcili cihazlarda diğer sistemlere fark atabilir

serinaga

serinaga

Üye
Arkadaşlar, 8.yapıda resetleme sonrası dil ve bölge ing. abd olmasına rağmen cortana'yı bulamadım, var mı bir bilgisi olan acaba ?

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaşlar, 8.yapıda resetleme sonrası dil ve bölge ing. abd olmasına rağmen cortana'yı bulamadım, var mı bir bilgisi olan acaba ?
Klavyede ilk ingilizce olsun. Konumu da açın.

• Beğen
Tepkiler: serinaga
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bu yapıda yedekleme kısmı da değişmiş. Eskiden her gün yedekle seçeneği vardı şimdi o gitmiş, otomatik yedekleme gelmiş. Fakat eskiden de her gün yedekle açık olduğu halde her gün yedeklemiyordu, böyle daha iyi olmuş. Ordaki yedeklenen uygulamaların galiba W10'a göre ayarlanmış olması lazım, çünkü sıfırladıktan sonra yedeğin faydasını sadece Fenice uygulamasında gördüm. Uygulamayı ilk açtığımda hesabım otomatik olarak açıktı.

Bir de dün yedeklerken hızlı işlemlerim aşağıdaki gibi oldu. Ancak telefonu kapatıp açınca düzeldi. Ondan sonra da fark ettim ki Sessiz saatler artık yanıp sönmüyordu :ehe

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: YkPkY ve ON9
mp2934

mp2934

Üye
Daha önce satın aldığım uygulamaları tekrar satın alamadım böyle bir hatayla karşılaşan var mı

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Windows 10 Mobile ile .Xap ve .AppX dosyalarını doğrudan yükleme dosyası olarak telefona atılabildiği belirtiliyor. Bunun için Microsoft hesabı ile bir kere mağazadan uygulama indirilmiş olması yeterli.

Telefona atılan AppX ya da xap dosyası, dosya Gezgini ile telefona kurulabiliyor. "muş":)

• Beğen
Tepkiler: flutewoddy ve hajkhanx33
yasirtaha

yasirtaha

Üye
Garanti cep ve Türkcell uygulamasına giriş yapamıyorum şifrelerin son hanesini yazamıyorum deneyen var mı

Üst Alt