Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Esendağlı

Esendağlı

Üye
8 nci yapı yüklendikten sonra mağazada da güncelleme yapılıyor.
Siz mağaza güncellemesini yaptınız mı? (Sorun bundan kaynaklanabilir mi)
Evet yaptım hatta cihazı sıfırlayıp tekrardan tüm uygulamaları güncelledim ama o sıkıntı hala devam ediyor,çokta sorun olmuyor gerçi.

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Kamera tuşu ile kameranın açılma denemesinde telefonun kapanmasının nedeni anlaşıldı.
Microsoft o tuşu yok saymış galiba.
Çünkü Microsoft logolu telefonlarda kamera tuşu yok.(kullandığım cepte olmadığından öyle sanılıyor)
Onur,
Telefonunu sıfırla daha iyi olur..
Bu sıcaklıkta bu kadar kızgınlık tehlikeli değil mi? :=))))
Kamera tuşu ile kameranın açılma denemesinde telefonun kapanmasının nedeni anlaşıldı.
Microsoft o tuşu yok saymış galiba.
Çünkü Microsoft logolu telefonlarda kamera tuşu yok.(kullandığım cepte olmadığından öyle sanılıyor)
Onur,
Telefonunu sıfırla daha iyi olur..
Bu sıcaklıkta bu kadar kızgınlık tehlikeli değil mi? :=))))
Sıfırladım.
Psikopatım abi ben :)

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen
Raskoln

Raskoln

Üye
8.1 e geri döndüm görsellik bayağı kötü gelince wp 10 a döneyim dedim insiderla ayar yapınca 10166 7. yapıyı buldu onu yükledim sıfırlama yapmadan kullanıyorum şimdilik gayet iyi çalışıyor 8. Yapıda sorunlar yok (sessiz Saatler yanıp sönmesi kilit ekranının geç gelmesi gibi.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
8. Yapı hatta 9-10. Yapı stabilite, kararlılık ve performans bekleyenler ya hiç Windows 10 Mobile Insider Preview güncellemesi yüklemenin ya da yükledilerse en kısa zamanda Windows Phone 8.1 kararlı sürümüne geri dönsünler.

• Beğen
Tepkiler: BomberMAn_01, flutewoddy, kamil5028347 ve 3 diğerleri
KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
8. Yapı hatta 9-10. Yapı stabilite, kararlılık ve performans bekleyenler ya hiç Windows 10 Mobile Insider Preview güncellemesi yüklemenin ya da yükledilerse en kısa zamanda Windows Phone 8.1 kararlı sürümüne geri dönsünler.
Ben stabilite bekleyerek yükledim 8.yapıyı ve kilit ekranı geç gelmesi dışında hiçbir sıkıntı yok şuana kadar maşallah

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
İşin doğrusu, bu heyecanı yaşamak güzel bir şey.
Ancak, her zaman denildiği gibi, işletim sistemiyle ilgili sorun çıktığında çare üretemeyenler, kendi yağıyla kavrulamayanlar bu tip deneme, teknik preview gibi sürümleri hiç yüklemesinler, hiç bulaşmasınlar.
Düşünsenize milyonlarca insana zamanı geldiğinde sunulacak olan bir sistemi ilk kez sizler deniyorsunuz.
Hatta o sistemin daha da gelişmesine katkıda buluyorsunuz,
Yaptığınız yorumlar dikkate alınarak gerekli düzeltmeler yapılıyor
ve binlerce elin uzattığı, tuttuğu , gelişimine katkıda bulunduğu bir sisteme dokunuyorsunuz, hayat veriyorsunuz.
Ve tabiki bu koşuşturmanın yanında bir de o heyecanı yaşıyoruz.
İstisnai durumlar hariç özellikle 7 ve 8 nci yapıda önemli bir sorun yaşamadım.
Üstelik 7 nci yapıyı L 520 gibi markanın seviye olarak en alltakine yüklediğim halde.

Galiba sitemimiz, microsoft gibi bir şirketin en küçük bir hatayı bile yapmasına tahammülsüzlüğümüzden kaynaklanıyor.

yuvanacuu

yuvanacuu

Üye
Çöp olmasa iyiydi son şansı msnin

efeler12

efeler12

Üye
Bende tek sıkıntı whatsapptan kamera açamıyorum başka sıkıntı yok

• Beğen
Tepkiler: afwerker
OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
-Şarj durumu çok sapıttı %60 iken kapa aç yapnca %100 oluyor( hoşuma gitmedi değil :) )
-pil tasarrufu çok iyi olmuş
-Edgede sık kullanılanlar yok !
-Telefon kapalı iken kamera tuşuna basmayın.SİSTEM KAPANIYOR
-klavyede bazen imlecin olduğu yere değil başka yere yazıyor.Bunun haricinde çok iyi
-harita indirilmesi durduruldu hatası veriyor (ki ben harita marita indirmiyorum)
-veri sınırı ayarlayınca bir daha kapanmıyor ve çalışmıyor
-ve bazen klavye gelmiyor

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
-Şarj durumu çok sapıttı %60 iken kapa aç yapnca %100 oluyor( hoşuma gitmedi değil :) )
-pil tasarrufu çok iyi olmuş
-Edgede sık kullanılanlar yok !
-Telefon kapalı iken kamera tuşuna basmayın.SİSTEM KAPANIYOR
-klavyede bazen imlecin olduğu yere değil başka yere yazıyor.Bunun haricinde çok iyi
-harita indirilmesi durduruldu hatası veriyor (ki ben harita marita indirmiyorum)
-veri sınırı ayarlayınca bir daha kapanmıyor ve çalışmıyor
-ve bazen klavye gelmiyor
Ehhh, her halde günlük kullanımda sıkıntı çıkarmayacak şeyler.. Win 10 Mobile TP ye katlanılabilir.
Harita indirilmesiyle ilgili sıkıntıyı anlamadım.
Otomatik güncelleştirmeleri kapat.
Ya da indirilmesi gereken harita var ise Özellikle Türkiye(500 küsür MB) bunu Hızlı wifi bağlantısı olduğu zaman yap ve kurtul :)

thoak

thoak

Üye
8. Yapıyı yükleyen 925 kullanıcıları hangi problemlerle karşılaştılar acaba? Yükleyen arkadaşlar varsa yazabilir mi? Yükleyip tekrar 8.1 e geri dönmek istemiyorum :/ Bu arada sıcaktan mıdır nedendir bilmem ama telefonun şarjı çok çabuk bitmeye başladı benim telefonun aynı problemi yaşayanlar var mıdır acep???

enessrsy

enessrsy

Üye
8. Yapıyı yükleyen 925 kullanıcıları hangi problemlerle karşılaştılar acaba? Yükleyen arkadaşlar varsa yazabilir mi? Yükleyip tekrar 8.1 e geri dönmek istemiyorum :/ Bu arada sıcaktan mıdır nedendir bilmem ama telefonun şarjı çok çabuk bitmeye başladı benim telefonun aynı problemi yaşayanlar var mıdır acep???

Ben buzluğa koydum iki gün önce soğusun diye, ısınmadan kaynaklı şarj tüketimi oldukça etkili.

• Beğen
Tepkiler: thoak
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Arada bir telefonu kapatıp, biraz dinlendikten sonra açmakta yarar var.
Ya da bazen kullanılmayacaksa gece saat 12 falan kapatıp sabah açmakta olabilir.
Özellikle orjinal olmayan şarj pillerine dikkat etmekte yarar var.. İnsan hayatı açısından da tehlike saçabiliyorlar.
8 nci yapıda şarj durumu sorunuyla ilgili burada pek dile getiren olmadı.

ArMaGeDdOn_87

Üye
ben 920 kullanıyorum gerçi ama üsttede belirttim şarj gayet iyi tam sürüme yakın performans veriyor

• Beğen
Tepkiler: symbianbelle ve thoak
.BlueTR

.BlueTR

Üye
W10da interop unlock olmuş. Kayıt defterine erişim, sistem klasörüne yazma vb. yapabiliriz.
Aklıma desteklenmeyen telefonlara aow klasörünü kopyalamak geldi. Gönüllü olan varsa alıntılasın deneyelim :D

sahanemir

sahanemir

Üye
şarz,dan bende memnunum şahsen.

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
W10da interop unlock olmuş. Kayıt defterine erişim, sistem klasörüne yazma vb. yapabiliriz.
Aklıma desteklenmeyen telefonlara aow klasörünü kopyalamak geldi. Gönüllü olan varsa alıntılasın deneyelim :D
Kaynak nedir?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
.BlueTR

.BlueTR

Üye

Alıma gelen aow klasörünü system32 ye atmak ama linux çekirdeğini nt kerneline gömdüyseler ve bizim telefonlarda yoksa işe yaramaz.

Üst Alt