bana gelmiyor.ama hiç telfonumun bozuk olduğunu düşünmemiştim.8.1 de sorunsuz geliyordu ama 8. yapıda bildirim gelmiyor.demekki telefonum bozukmuş...Mesaj bildirimi geliyor. Gelmiyor diyenin tel bozuktur.![]()
Gelmiyor. Sıfırlamadan önce de sıfırlamadan sonra da. Modelden modele fark var.Mesaj bildirimi geliyor. Gelmiyor diyenin tel bozuktur.![]()
Yok kardeşim şaka olarak söyledim modelden modele değişiyor bu olaybana gelmiyor.ama hiç telfonumun bozuk olduğunu düşünmemiştim.8.1 de sorunsuz geliyordu ama 8. yapıda bildirim gelmiyor.demekki telefonum bozukmuş...
Yok kardeşim şaka olarak söyledim modelden modele değişiyor bu olaybana gelmiyor.ama hiç telfonumun bozuk olduğunu düşünmemiştim.8.1 de sorunsuz geliyordu ama 8. yapıda bildirim gelmiyor.demekki telefonum bozukmuş...
Ben 8.1 den yükselttim cihazımı (1520 )sonrada format attım hızla ilgili hiçbir şikayetim yok.Benim cihaz 1520, 7.yapıdan yükselttim 8e fakat yine ağır telefon. Çare illa ki sıfırlamak mı?
Bir sonraki bir sonraki diye diye 8 yapı eskittik valla.O zaman 9. yapıyı bekleyelim

Klavyede ilk ingilizce olsun. Konumu da açın.Arkadaşlar, 8.yapıda resetleme sonrası dil ve bölge ing. abd olmasına rağmen cortana'yı bulamadım, var mı bir bilgisi olan acaba ?
Bende de benzer sorunlar oldu, resetleyince kendine geldi telefon ...Benim cihaz 1520, 7.yapıdan yükselttim 8e fakat yine ağır telefon. Çare illa ki sıfırlamak mı?