Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: pirenuri

mp2934

mp2934

Üye
XDA hackerları Google play mağazasını windows10 mobile e yükledi haberini gördünüz mü

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
.BlueTR

.BlueTR

Üye
Ama emulatörde açıyor yani apkyı sistem açmıyor sistemin açtığı bir program düzgün çalışmaz.
Androidin üstünde çalışıyor dosya yöneticisi ile sistem dosyalarına bakabilirsin.Sorunsuz bi launcher bulunursa normal android gibide kullanılabilir hatta root erişimi alınırsa daha fazlası yapılabilir tabi wpnin izin verdiği kadarıyla.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Arkadaşlar şu glance backraund uygulaması artık çalışmıyor sanırım o uygulamanın alternatifi varmıydı acaba.

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Şuan yapı çok iyi ama kilit ekranı açılışta kasması çok rahatsız ediyor ama ben 9 veya 10 da çok ciddi ilerleme olacağına inanıyorum çünkü günlük kullanımla beraber o düzeltilen 2000 sorun çok bariz belli oluyor "bu ne nasıl 2000 tane düzeltiniz" diyenleri haksız buluyorum hatta pil durumu 8.1den daha iyi diyede bir iddia atıyorum çünkü 8.1deki gibi pil tasarrufu şarj yemiyor hakikaten tasarruf ediyor bu sistem çok başarılı olacak. Bence tek eksik görsellik.

• Beğen
Tepkiler: sahanemir ve Esendağlı
Raskoln

Raskoln

Üye
Şu kilit ekranı sorunu olmazsa 7. yapıya göre oldukça iyi sayılır aslında. Onu da efekt yapalım derken sureyi mi ayarlayamadılar nedir zira kilit ekranı saat gelmese de etkin açılabiliyor. Bu arada sessiz saatlerin yanıp sönmesi meselesi de kendiliğinden hallolmuş şimdi baktım yanıp sönmüyor, garip kendini tamir eden sistem üretmişler :-)

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Şu kilit ekranı sorunu olmazsa 7. yapıya göre oldukça iyi sayılır aslında. Onu da efekt yapalım derken sureyi mi ayarlayamadılar nedir zira kilit ekranı saat gelmese de etkin açılabiliyor. Bu arada sessiz saatlerin yanıp sönmesi meselesi de kendiliğinden hallolmuş şimdi baktım yanıp sönmüyor, garip kendini tamir eden sistem üretmişler :-)
Hahah evet, benimkide düzelmiş.

dextro22

dextro22

Üye
Yeni bugum nasıl arkadaşlar güzelmi :) bir önceki yapıdan bu bug

Son düzenleme:
OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Bu arada groove müzik müzik açarken bekliyorsa ses i güncelleyin :)

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Sessiz saatler bende hala yanıp sönüyor.

yunusiyunus

Üye
Arkadaşlar lütfen biri yardım etsin ben güncelleme yapamıyorum kafayı yiyeceğim

skynet

Üye
W10'u kurmak istediğimizde direk son sürüm mü kuruluyor ?

caner1010

Üye
ben 8.1 den yükledim.başkalarında nasıl oldu bilemem ama once 7.yapıyı yukledi ardından gelen güncelleme ile birlikte son surum yuklendi

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı ve skynet
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Yapı 10166 kurulu ise direk Yapı 10512 kuruluyor. Daha eski bir yapı ya da Windows Phone 8.1'den geçerseniz önce Yapı 10166 kuruluyor.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı ve skynet

Üst Alt