İnternet paketim çok yok. Ne var videoada?Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bilgi için teşekkürler dostumBen buzluğa koydum iki gün önce soğusun diye, ısınmadan kaynaklı şarj tüketimi oldukça etkili.
Baya oldu göreli, yukarı bakarsanızXDA hackerları Google play mağazasını windows10 mobile e yükledi haberini gördünüz mü

İş yapmaz o apk indirir kuramazsınXDA hackerları Google play mağazasını windows10 mobile e yükledi haberini gördünüz mü

İş yapmaz o apk indirir kuramazsın![]()
Ama emulatörde açıyor yani apkyı sistem açmıyor sistemin açtığı bir program düzgün çalışmaz.wconnect uygulamasının apk ları appx'a mı çevirdiğini sanıyorsunuz ?
Androidin üstünde çalışıyor dosya yöneticisi ile sistem dosyalarına bakabilirsin.Sorunsuz bi launcher bulunursa normal android gibide kullanılabilir hatta root erişimi alınırsa daha fazlası yapılabilir tabi wpnin izin verdiği kadarıyla.Ama emulatörde açıyor yani apkyı sistem açmıyor sistemin açtığı bir program düzgün çalışmaz.
Hahah evet, benimkide düzelmiş.Şu kilit ekranı sorunu olmazsa 7. yapıya göre oldukça iyi sayılır aslında. Onu da efekt yapalım derken sureyi mi ayarlayamadılar nedir zira kilit ekranı saat gelmese de etkin açılabiliyor. Bu arada sessiz saatlerin yanıp sönmesi meselesi de kendiliğinden hallolmuş şimdi baktım yanıp sönmüyor, garip kendini tamir eden sistem üretmişler :-)
ben 8.1 den yükledim.başkalarında nasıl oldu bilemem ama once 7.yapıyı yukledi ardından gelen güncelleme ile birlikte son surum yuklendiW10'u kurmak istediğimizde direk son sürüm mü kuruluyor ?
Yapı 10166 kurulu ise direk Yapı 10512 kuruluyor. Daha eski bir yapı ya da Windows Phone 8.1'den geçerseniz önce Yapı 10166 kuruluyor.W10'u kurmak istediğimizde direk son sürüm mü kuruluyor ?