Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

braayn

braayn

Üye
Tp sürümlerinden hata beklememek mantıklı değil isyanda etmeyelim bence adamlar zamanında söylediler her zaman risk ve hatalar olacaktır diye.Win 10 Tp sürümünün 8.yapısındayız bizde olupta diğer platformlarda olmayan 8 özellik farklılık yazabilir misiniz ? Merak ettim de

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Windows Kamera (5.42.2008.0 > 5.49.2001.0) güncellendi.
- Simgesi değişti.
- Lensler kısmı eklendi.
- Zengin çekimin adı "HDR" oldu.
- Uygulama açılışı çok hızlanmış.
- Açılışta gezinti çubuğu artık otomatik gizleniyor.

Sürüm numarası baya arttığı için 930 veya 1520'ye 90 FPS video kaydı gelmiş olabilir. Bakanlar söyleyebilir.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: braayn, Esendağlı ve sfgnrl
YkPkY

YkPkY

Üye
arkadaşlar Windows tuşuna basılı tutunca ekran bu hale geliyor. Ekran yarıya iniyor. Üstte kalan kısımda her hangi birşey yok siyah kalıyor. Bundan çıkmak için yine Windows tuşuna basılı tutuyorum. Şuan bir hata gibi görünüyor ama aklıma şu geldi. Ekranı ikiye bölüp kullanmak için MS bi özellik geliştiriyor olabilir. Bunu durumla karşılaşan başka kimse var mı?
BU 5 İNÇ ÜZERİ CİHAZLARA VERİLEN Bİ ÖZELLİKTİ.
kolay ulaşım.
tek yazılım verildiği için diğer cihazlarada gelmiş olmuş şimdilik

bıktım iki gündür aynı hata.
bi türlü yükleyemedim

suyunsesi

suyunsesi

Üye
BU 5 İNÇ ÜZERİ CİHAZLARA VERİLEN Bİ ÖZELLİKTİ.
kolay ulaşım.
tek yazılım verildiği için diğer cihazlarada gelmiş olmuş şimdilik

bıktım iki gündür aynı hata.
bi türlü yükleyemedim

Benimde Lumia 920 ve bende yükleyemiyorum. Şöyle ki, yazılımı bulmuş, indirmeyi başlatmış (ya da ben öyle sanıyorum, çünkü %0 olarak saatlerdir bekliyor). Telefonun şarjı az diye şarj dolana kadar takılı bıraktım ki zaten şarj %50 yi geçince yine otomatik indirmeye başlamalıydı. Şuan şarj 2 saattir %70 üzerinde ve yükleme ise %0. Wifi açık, Hücresel açık, Konum açık, telefonu bilmem kaç kez yeniden başlattım. Henüz banamısın demiyor. Yarın sabaha kadar indirmemiş olursa telefonu sıfırlayıp akabinde 8. yapıya saldıracağım.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Benimde Lumia 920 ve bende yükleyemiyorum. Şöyle ki, yazılımı bulmuş, indirmeyi başlatmış (ya da ben öyle sanıyorum, çünkü %0 olarak saatlerdir bekliyor). Telefonun şarjı az diye şarj dolana kadar takılı bıraktım ki zaten şarj %50 yi geçince yine otomatik indirmeye başlamalıydı. Şuan şarj 2 saattir %70 üzerinde ve yükleme ise %0. Wifi açık, Hücresel açık, Konum açık, telefonu bilmem kaç kez yeniden başlattım. Henüz banamısın demiyor. Yarın sabaha kadar indirmemiş olursa telefonu sıfırlayıp akabinde 8. yapıya saldıracağım.
Peki pil tasarrufu?

braayn

braayn

Üye
- Simgesi değişti.
- Lensler kısmı eklendi.

Sürüm numarası baya arttığı için 930 veya 1520'ye 90 FPS video kaydı gelmiş olabilir. Bakanlar söyleyebilir.
Bugün 90 Fpsyi veren yarın 120 Fpsyi Verir herhalde :)

serinaga

serinaga

Üye
Maalesef 2 saattir boğuşuyorum telefonla, ne güzel sabah ilk yüklediğimde iyiydi ama sanırım yolunda gitmeyen bir şeyler var. Ana ekran kayboluyor, telefon aşırı ısınıyor, uygulamalar saçmalıyor vs.vs. resetledim bakalım nasıl olacak ...

İşte şimdi oldu. Telefonu sıfırladıktan sonra herşey hharika, telefon uçuyor şimdi. Yapı 8 baya bir oturmuş. Sanırım eski bazı uygulamalar ile uyumsuzluk yapıyor, sorun yaşayanlar gönül rahatlığı ile sıfırlayabilirler (L1520)

• Beğen
Tepkiler: braayn
braayn

braayn

Üye
İşte şimdi oldu. Telefonu sıfırladıktan sonra herşey hharika, telefon uçuyor şimdi. Yapı 8 baya bir oturmuş. Sanırım eski bazı uygulamalar ile uyumsuzluk yapıyor, sorun yaşayanlar gönül rahatlığı ile sıfırlayabilirler (L1520)
Lumia camera güncelleme sonrası 90 Fps seçeneği gelmişmi bakabilir misin ?

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Peki pil tasarrufu?
Bi onu yazmayı unutmuşum. O da Kapalı.
Neyse telefonu sıfırladım. Zaten epey bi sapıtmıştı :D sıfırlama bitince, hesabımla girmeden giriş yapıp, yeniden deneyeceğim. İndirirde kurulum başlarsa 8. yapı sonrasında hesabımla başlangıç yaptırırım.

sahanemir

sahanemir

Üye
insideri,i güncellersen indirmeye başlayacaktır.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
sahanemir

sahanemir

Üye
30 fps başka da yok :)

• Beğen
Tepkiler: braayn
4MaGuS

4MaGuS

Üye
- Simgesi değişti.
- Lensler kısmı eklendi.

kamera açılışı baya hızlanmış bu ne kadar önemli ise bence daha önemlisi netlediğimiz yeri çok iyi çekmiyordu bence mauel ayarlama biraz daha iyi performans verebiliyordu şuan onuda çözmüşler gibi kıyaslama yaptığımda kendi otomotik çekim en iyi performansı çekiyor, aman düzeltmişken bozmasalar bare bundan sonra kamera güncellemesi yapmıyalım

• Beğen
Tepkiler: Sensation
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Dün akşam internet paylaşımını deneyeyim dedim..
bilgisayar ile giriş yaptım, önce bağlandı hatta istediğim bir web sayfasına giriş yaptım..
yarım dakika bile geçmeden internet bağlantısı SINIRLI hale geldi..
Durum bu.

Bu arada microsoft'un Zil sesi Uygulaması 7 nci yapıda çalışmıyordu
8 nci yapıda artık çalışıyor..
Ayrıca alarm ve zil sesi konusunda gelişmeler var.. nerdeyse zil sesi uygulamasına gerek duyulmuyor.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hızlı işlemlerin hepsinin yanıp sönme sorunu da bu yapıyla gitmiş. Hızlı işlemleri ne kadar zorlasam da olmadı :)

enessrsy

enessrsy

Üye
Sessiz saatlerin yanıp sönmesi durumunu nasıl düzeltmem gerekiyor bilen var mı?

Üst Alt