Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
@bulutsuzgece "Sms'lerde bildirim sesi gelmiyor ya da bana öyle geldi bilmiyorum."
sesli gelmiyor, ancak bildirim merkezin de bildiriyor..

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Adamlar 1 aydır yatıyorlar :D

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
8. yapıyı yükledim ekstra birşey yapmadım. konumu açıyorum sonra haritaları açıyorum konum açık olduğu halde kapalı diyor. Haritalar yada HERE+ kendiliğinden açılmıyor. İzin istedi ve onayladım ama durum hala aynı
Biraz bekleyin..
Telefonun arka planda sistem ayarları yapması uzun sürüyor.
Bir de bazı güncellemeleri yapmanız gerekiyor..
Aynı zamanda bir iki kez telefonu kapatıp açın..
Yine olmaz ise bölge:Abd, dil : ingilizce ile başlatın bazı durumlarda bu seçenek işe yarayabiliyor..
yine sorun devam ederse TELEFONU KAPATMA TUŞU + SES AZALTMA TUŞUNA uzun süre basılı tutun ve parmaklarınızda telefondan gelen Titreşimi hissedene kadar devam edin.. kapanıp açıldıktan sonra tekrar kontrol ediniz..
Şayet bunlarda işe yaramaz ise AYARLARDA hakkında alanından veya kombinasyon tuşları ile telefonu sıfırlayın.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ben 8.yapıyı yükledikten sonra cihazı(1520)sıfırladım şuan umduğumdan çok daha iyi durumda,gerçi iş yerinde olduğumdan çok fazla deneyemedim umarım eve gittiğimde herhangi bir sürprizle karşılaşmam

• Beğen
Tepkiler: serinaga
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Msn de ses çıkmaması sorununun kaynağı galiba şöyle..
outlook uygulamasına girdikten sonra
SEÇENEKLER e giriş yaptığımızda
en alttaki menüde
İŞLEM MERKEZİNDE GÖSTER (Açık-Kapalı opsiyonu)
1-Bildirim Başlığı göster
2- Ses çal seçeneği var

Bu seçeneklerin ikisini de aktif ediyorum..
sonra aradan zaman geçiyor..
tekrar giriş yapıp baktığımda oraya koyduğum çentiklerin kalktığını görüyorum..

Şu an bu ayardan sonra dışardan tanımlı hesabıma mesaj gönderdim.. Sesli bildirim çalıştı..

• Beğen
Tepkiler: StRonK
braayn

braayn

Üye
8.yapıyı kurun. Sonra telefonu nemli bir ortamda 8 saat beklettikten sonra salçalı suya yatırıp iyice salçayı çekmesini bekleyin bir yemek kaşığı tuz yarım çay bardağı sirkeli suyu salçalı telefonun üzerine bocalayın.Bu şekilde 1 gün beklettikten sonra kısık ateşte 4 saat pişirip afiyetle tüketebilirsiniz :) şaka bir yana ama IOS'un Geliştirici sürümünü yükleyenlerde kendini yerden yere vuruyor bizde de durum aynı.

• Beğen
Tepkiler: BaySerkan ve bozkirdangelen
kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Ben hala mp3 leri zil sesi yapamıyorum tek eksiğim bu şuan da

YkPkY

YkPkY

Üye
Yeni yapıda numara engelleme sorunu düzelmiş görünüyor..

7 nci yapıda iken internet ayarlarına girildiğinde İleri seviye ayarlar diye bir şey vardı hatırlıyorum
Orada Yandex, bing veya google seçimine imkan veren bir menü vardı..
8 nci yapıya baktım gözükmüyor.
O taa W8 de kaldı.edgeyle beraber gitti o ayar

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Ben hala mp3 leri zil sesi yapamıyorum tek eksiğim bu şuan da
Windows 10 Mobile TP telefonda yüklü ise ve windows 10 yüklü bir bilgisayara bağlandığında
(Win 8 ve 8.1 yüklü bilgisayarda denemedim)
MP3 leri ringtones kitaplığına copyalama yaparak zil sesi olarak kullanılabiliyor.

trepcan

trepcan

Üye
Mobil hotspot bu yapıda çalışmıyor. Mobil Hotspot’u kullanarak telefonundan internetini paylaştığında cihazlar telefonundan geçerli bir ip adresi almada başarısız olacak ve internet bağlantısı gözükmeyecek.

2 aşamalı hesap doğrulamada telefon numarası bu buildde çalışmayacak. Yani sen telefonu sıfırlar ve ilk kez çalıştırma deneyimini yaşarsan telefon doğrulama yada sms ile kimlik doğrulama için 2 karakterden fazla veri girişi yapamayacaksın. Eğer sen iki aşamalı doğrulama için 2. bir hesaba sahipsen (secondary mail yani) sen onu seçebilirsin. Geçici bir çözüm olarak 2 aşamalı doğrulama için 2. bir email ekle.

Bazı telefon güncellemede geçiş için uzun zaman harcayabilir. Sadece telefonu bekletin güncelleme tamamlanacaktır.

Groove, Podcast, Pandora gibi arkaplanda ses kullanan bir çok uygulamada mağazadan bir uygulama güncellemesini aldıktan sonra çökecek. Cihazı reboot et bu sorun çözülecektir.

Başlangıç ekranına sabitlenmiş çok sayıda tile varsa bazı telefonlarda “Yükleniyor” yazısında takılı kalabilir. Cihaz resete ihtiyaç duyacaktır yada Windows Phone Recovery Tool ile Windows Phone 8.1 kullanmaya dönülmeli

Bazı uygulamalarda 0x80073cf9 hata kodu ile mağaza üzerinden güncellemede sorun yaşanabilir. Uygulamaları kaldır ve yeniden yükle sorun çözülecektir.

The Movies & TV uygulaması bu yapıda çalışmayacak ( video oynatma şuanda bozuk)

abcderhan

Üye
30 dk önce w10m yi kurdum mağazada 2 uygulama güncelleme istiyor biri IE diğeri de nokia hesabı ikiside guncellenemıyor bir önemi var mı,telefonu sıfırlamam gerekir mi

YkPkY

YkPkY

Üye
30 dk önce w10m yi kurdum mağazada 2 uygulama güncelleme istiyor biri IE diğeri de nokia hesabı ikiside guncellenemıyor bir önemi var mı,telefonu sıfırlamam gerekir mi
O ie nedir başından beri bulamadım.mağazadada yok
Benim güncelleme dünden beri 45 de kalıyor.sonra eksik dosya deyip güncellemeden çıkıyor.kaç kere softreset attım aynı

mp2934

mp2934

Üye
Benim bazı müzikler yine ikilenmiş birini sildiğimde diğeri kalıyor ama çalmıyor bazıları da kendiliğinden hatalı var mıdır çözümü (sıfırlamadan ve şarkıları yeniden yüklemekten başka) ;)

Son düzenleme:

abcderhan

Üye
O ie nedir başından beri bulamadım.mağazadada yok
Benim güncelleme dünden beri 45 de kalıyor.sonra eksik dosya deyip güncellemeden çıkıyor.kaç kere softreset attım aynı
internet Explorer olduğunu düşünmüştüm

BaySerkan

BaySerkan

Üye
telefonu Hakkında kısmından sıfırlayacağımda yedekleri geri yüklemede sıkıntı oluyormu bu kimlik doğrulamada 2 karakterden fazla girememe durumu kafamı karıştırdı yedek geri yüklerken gelen veri doğrulama şifresi ile aynı şeymi yoksa farklı farklı şeylermi..?

abcderhan

Üye
nokia hesabını depolamadan kaldırdım bir tek IE kaldı

serinaga

serinaga

Üye
Maalesef 2 saattir boğuşuyorum telefonla, ne güzel sabah ilk yüklediğimde iyiydi ama sanırım yolunda gitmeyen bir şeyler var. Ana ekran kayboluyor, telefon aşırı ısınıyor, uygulamalar saçmalıyor vs.vs. resetledim bakalım nasıl olacak ...

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Cidden mobil kısmın daha yolu var. Gabrielin dediği gibi Windows 10 mobil güzel olacak ama beklememiz gerekiyor :)

sahanemir

sahanemir

Üye
Yeni sisteme geçişte 8.1 de kullandığımız bazı programlar. 10 da zorlanıyor veya düzensiz çalışmasına sebep oluyor .doğru olan mantık format .ben öyle. Yaptım gayet iyi çalışıyor şimdi ..ve dikkat etmeniz gereken konu ise gmail ve Hotmail hesaplarını gözden geçirmenizdir

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Arkadaşlar mağazada önceden uygulamalarım bölümünden şimdiye kadar yüklediğim tüm uygulamalarımı görebiliyordum,şimdi ise kitaplığıma tıkladığımda tümünü göster dediğimde bir müddet arama yaptıktan sonra mağaza kapanıyor ana ekrana dönülüyor,bu sorunu yaşayan yada çözümünü bilen varmı.

Üst Alt