Biraz bekleyin..8. yapıyı yükledim ekstra birşey yapmadım. konumu açıyorum sonra haritaları açıyorum konum açık olduğu halde kapalı diyor. Haritalar yada HERE+ kendiliğinden açılmıyor. İzin istedi ve onayladım ama durum hala aynı
şaka bir yana ama IOS'un Geliştirici sürümünü yükleyenlerde kendini yerden yere vuruyor bizde de durum aynı.O taa W8 de kaldı.edgeyle beraber gitti o ayarYeni yapıda numara engelleme sorunu düzelmiş görünüyor..
7 nci yapıda iken internet ayarlarına girildiğinde İleri seviye ayarlar diye bir şey vardı hatırlıyorum
Orada Yandex, bing veya google seçimine imkan veren bir menü vardı..
8 nci yapıya baktım gözükmüyor.
Windows 10 Mobile TP telefonda yüklü ise ve windows 10 yüklü bir bilgisayara bağlandığındaBen hala mp3 leri zil sesi yapamıyorum tek eksiğim bu şuan da
O ie nedir başından beri bulamadım.mağazadada yok30 dk önce w10m yi kurdum mağazada 2 uygulama güncelleme istiyor biri IE diğeri de nokia hesabı ikiside guncellenemıyor bir önemi var mı,telefonu sıfırlamam gerekir mi
internet Explorer olduğunu düşünmüştümO ie nedir başından beri bulamadım.mağazadada yok
Benim güncelleme dünden beri 45 de kalıyor.sonra eksik dosya deyip güncellemeden çıkıyor.kaç kere softreset attım aynı
nokia hesabını depolamadan kaldırdım bir tek IE kaldı30 dk önce w10m yi kurdum mağazada 2 uygulama güncelleme istiyor biri IE diğeri de nokia hesabı ikiside guncellenemıyor bir önemi var mı,telefonu sıfırlamam gerekir mi