Sensation
Emekli Yönetici
Telefonu sıfırlayabilirsinizhayır direk 9.yapı kurulmuş olur otomatik olarak
@Sensation @papakudioflu benim telefonun hücreseli çalışmıyor nasıl halledebilirim![]()
Telefonu sıfırlayabilirsinizhayır direk 9.yapı kurulmuş olur otomatik olarak
@Sensation @papakudioflu benim telefonun hücreseli çalışmıyor nasıl halledebilirim![]()
Pil durumu iyimi abi ?Telefonu sıfırlayabilirsiniz
Arka planda iniyor merak etme.%1 15 dakikadır.
Eski yapıya göre kesinlikle iyiPil durumu iyimi abi ?
Okumadan kurdunuz galiba. Bu yapıda internet paylaşımı çalışmıyor.şimdi farkettim ki internet paylaşım çalışmıyoraçılıyor şifre ayarlanıyor ama karşı bağlanacak kişi bağlanamıyor maalesef.biraz daha kurcalayayım bakalım.
İlk açıldığında sessiz saatler çalışıyor fakat biraz telefon kendine gelince düzeldi bende. Klavyedeki sıkıntıda giderilmiş. Bariz bir hızlanma var evet ama ben mağazaya sinir oluyorum. Biraz aşağıya iniyorum bir uygulamaya tıklıyorum indiriyor ama geri diyip kaldığım yerden devam edemiyorum.bildirim penceresinde sessiz saatler yanıp sönüyor bu sorun çözülmemişmiydi ?
Bir kaç güncelleme var, onlar bitsinbildirim penceresinde sessiz saatler yanıp sönüyor bu sorun çözülmemişmiydi ?
Mağaza nın yeni güncellemesini indirdiniz mi?İlk açıldığında sessiz saatler çalışıyor fakat biraz telefon kendine gelince düzeldi bende. Klavyedeki sıkıntıda giderilmiş. Bariz bir hızlanma var evet ama ben mağazaya sinir oluyorum. Biraz aşağıya iniyorum bir uygulamaya tıklıyorum indiriyor ama geri diyip kaldığım yerden devam edemiyorum.
gaza geldim diyelimOkumadan kurdunuz galiba. Bu yapıda internet paylaşımı çalışmıyor.

Aynen 7.yapıda mağaza ile neredeyse sinir harbi yaşadım bu yüzden umarım 8.yapıda böyle bir sorun yaşamayız.İlk açıldığında sessiz saatler çalışıyor fakat biraz telefon kendine gelince düzeldi bende. Klavyedeki sıkıntıda giderilmiş. Bariz bir hızlanma var evet ama ben mağazaya sinir oluyorum. Biraz aşağıya iniyorum bir uygulamaya tıklıyorum indiriyor ama geri diyip kaldığım yerden devam edemiyorum.