Bakalım açılışta yeni kullanıcı sözleşmesi çıkacak mıNot for Resale yazısı gitmiş. Veri taşıma aşamasına geçtim 3/24

İşlemci ve kamera her kamera slowmo çekemez bu ikisi birbirini tamamlamalıDonanım derken ?? Biraz açar mısın sevgili kardeşim.Donanım olarak ne olması lazım slow Motion olarak ??
Sözleşme yokBakalım açılışta yeni kullanıcı sözleşmesi çıkacak mı![]()
sozlesme yokBakalım açılışta yeni kullanıcı sözleşmesi çıkacak mı![]()

Demekki ana ekranda takılı kalırsa direkt olarak 8.1'e dönmek zorunda kalacağız. Zira sıfırlayınc a şifre girilemiyor demiştin. Risk büyük ölçüdeHadi bakalım çarklar
Yüklemeye başlamadan başlangıçtaki Kutucuklarınızı en aza indirin. "Yükleniyor..." ekranında kalabilirmiş. Sıfırlama veya WP8.1'e dönerek düzelecekmiş.
Off ya...Şifre girilemiyor dedim ama sadece SMS doğrulamasında olan bir sorun bu.Demekki ana ekranda takılı kalırsa direkt olarak 8.1'e dönmek zorunda kalacağız. Zira sıfırlayınc a şifre girilemiyor demiştin. Risk büyük ölçüdeOff ya...

hec bi bilgim yoktir xdŞifre girilemiyor dedim ama sadece SMS doğrulamasında olan bir sorun bu.
Bu sessiz saatler niye yine yanıp sönüyor![]()

Muhtemelen Nokia yazısı hiç bir zaman gitmeyecek.Hala telefon kapalı halde şarj olmuyor. Açılıştaki Nokia yazısı da yerinde duruyor. Sadece NOT FOR RESALE yazısı gitmiş.
Mesajlaşma, "Messaging" olmuş. Mağaza 2015.8.3.2 sürümüne güncellendi. Sessiz saatler yeniden yanıp sönmeye başlamış.
Mobil veriyle inmiyor ondan olabilirGüncelleştirmeler indiriliyor un % 0 da kalması, ilerlememesi normal midir?