Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Uzun bir uğraşan sonra ancak başladık güncellemeye. Bakalım olmuş mu?

saynesim

saynesim

Üye
Haydi hayırlısı bakalım bizi neler bekliyor

yuvanacuu

yuvanacuu

Üye
Donanım derken ?? Biraz açar mısın sevgili kardeşim.Donanım olarak ne olması lazım slow Motion olarak ??
İşlemci ve kamera her kamera slowmo çekemez bu ikisi birbirini tamamlamalı

flutewoddy

flutewoddy

Üye
Yüklesem mi acaba kararsızım

.BlueTR

.BlueTR

Üye
Veri taşımada 16/24 %46

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Windows 10 Mobile kilit ekranı resimleri

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

ON9

ON9

Üye
Hadi bakalım çarklar :tebessüm:
Yüklemeye başlamadan başlangıçtaki Kutucuklarınızı en aza indirin. "Yükleniyor..." ekranında kalabilirmiş. Sıfırlama veya WP8.1'e dönerek düzelecekmiş.
Demekki ana ekranda takılı kalırsa direkt olarak 8.1'e dönmek zorunda kalacağız. Zira sıfırlayınc a şifre girilemiyor demiştin. Risk büyük ölçüde :'( Off ya...

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Demekki ana ekranda takılı kalırsa direkt olarak 8.1'e dönmek zorunda kalacağız. Zira sıfırlayınc a şifre girilemiyor demiştin. Risk büyük ölçüde :'( Off ya...
Şifre girilemiyor dedim ama sadece SMS doğrulamasında olan bir sorun bu.
Bu sessiz saatler niye yine yanıp sönüyor :ehe

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Güncellemeyi daha hızlı yapmak için telefonun ısınmasını önlemek lazım. Misal dondurulmuş bezelye poşeti iki telefona kadar soğutma sağlıyor.
:kop:
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Dexter Morgan, yunusiyunus, suyunsesi ve 8 diğerleri
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hala telefon kapalı halde şarj olmuyor. Açılıştaki Nokia yazısı da yerinde duruyor. Sadece NOT FOR RESALE yazısı gitmiş.
Mesajlaşma, "Messaging" olmuş. Mağaza 2015.8.3.2 sürümüne güncellendi. Sessiz saatler yeniden yanıp sönmeye başlamış.

.BlueTR

.BlueTR

Üye
Yeni bişey yok aksine çalışan şeyleri bozmuşlar.Bunu yeni yapı diye yayınlamalarının tek sebebi kullanıcı baskısı olsa gerek.Sızdırılan 10240 daha çok şey içeriyordu.

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Hala telefon kapalı halde şarj olmuyor. Açılıştaki Nokia yazısı da yerinde duruyor. Sadece NOT FOR RESALE yazısı gitmiş.
Mesajlaşma, "Messaging" olmuş. Mağaza 2015.8.3.2 sürümüne güncellendi. Sessiz saatler yeniden yanıp sönmeye başlamış.
Muhtemelen Nokia yazısı hiç bir zaman gitmeyecek.

rcxy

Üye
Güncelleştirmeler indiriliyor un % 0 da kalması, ilerlememesi normal midir?

caner1010

Üye
yükleme bitti ama başlangıç ekranına sabitleme yapamıyorum.bu sorunu yaşayan varmı acaba

şimdi oldu..ama çok sinir bozucu.başlangıç ekranına sabitle diyorum bir kaç dakika sonra anca sabitlenmiş oluyor

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Şimdilik yapıyı beğenmedim. Kilit ekranı saati bile 2-3 saniye sonra görünüp öyle açılıyor. Çok fazla Yükleniyor... görmeye başladım. Microsoft altyapıya çalışmış şimdilik gözle görünür bir şey yok. Bing araması da gitmiş yine Yandex gelmiş.

Üst Alt