Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yapı numarası baya artmış. Bakalım USB OTG, aynı anda birden fazla uygulama çalıştırabilme, Skype entegrasyonu, yeni kilit ekranı gibi özellikler buna dahil olacak mı?

Aybars1979

Aybars1979

Üye
Yapu numarası baya artmış. Bakalım USB OTG, aynı anda birden fazla uygulama çalıştırabilme, Skype entegrasyonu, yeni kilit ekranı gibi özellikler buna dahil olacak mı?
yeni kilit ekranı yapıyormuymuş ki ms? yoksa beklentinizmi?

dakamon

dakamon

Üye
Valla kilit ekranı MS nin zayıf karnı. Bi interaktif kilit ekranı yapamadılar. Bence bu konuda çok marjinal bir fikirle kullanıcılar karşısına çıkmaları lazım. Herkesin özeneceği bir tarzda kilit ekranı ile gelmeleri lazım.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yeni kilit ekranı yapıyormuymuş ki ms? yoksa beklentinizmi?
Beklentim ve bu görüntü de destekleyicisi. Çünkü bu özellik açık da olsa kapalı da olsa şu an için bir şey ifade etmiyor. Kilit ekranına kendimiz ekliyoruz uygulamaları. WP8.1'de en azından alarm bile kendi görünürdü şimdi o da elle ekleniyor. Görüntü ise aksini gösteriyor.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen
dakamon

dakamon

Üye
Beklentim ve bu görüntü de destekleyicisi. Çünkü bu özellik açık da olsa kapalı da olsa şu an için bir şey ifade etmiyor. Kilit ekranına kendimiz ekliyoruz uygulamaları. WP8.1'de en azından alarm bile kendi görünürdü şimdi o da elle ekleniyor. Görüntü ise aksini gösteriyor.

Gabe nin sözü vardı çok yaratıcı farklı bir kilit ekranı gelecek demişti çoook eskiden. Daha win10 yeni yeni duyulurken sanırım.

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Aslında kilit ekranı aynı kalsın hani kilit ekranındayken bildirim gelen uygulamaya basıp yukarı kaldırınca uygulama açılsın başka bir şey istemem ben şahsen kilit ekranından

Ani bide panik butonu nedir ya merak ettim ?

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Ani bide panik butonu nedir ya merak ettim ?
Panik butonu ?
Kişilerin, hastaların veya yaşlıların zorunlu hallerde daha önceden belirleyeceği yakınlarına veya hastane, polis gibi yerlere alarm göndermesi, yerini bildirmesi, yardım istemesi gibi bir ihtiyaçtan kaynaklanan uygulama..
Şimdilik tam olarak yeterli olmasa da yararlı olabilecek bir uygulama yayınladım..
Ancak bu uygulama Samsung larda sistem tarafından sunuluyor ve daha işlevsel..
Örneğin: Allah korusun, deprem anında bulunduğun yer koordinatlarını yakınlarına veya ilgili kurumlara yardım için gönderebilmek gibi.
Eski telefonlarda vardı,
Windows 10 da cep telefonunun zaman ayarlı olarak istenilen saatte kendiliğinden kapanıp, istenilen saatte de açılması da mümkün olsa.
Çok şey mi istiyoruz acaba..
Bilmem ne küçük ama mide bulundırır derler.

• Beğen
Tepkiler: trepcan, sahanemir ve skynet
Aybars1979

Aybars1979

Üye
Gabe nin sözü vardı çok yaratıcı farklı bir kilit ekranı gelecek demişti çoook eskiden. Daha win10 yeni yeni duyulurken sanırım.
çoook eskidendiyse gabe te unutmuştur o sözü. ne sözler vardı ortalıkta çatlayan patlayan karolar, interaktif karolar vs...

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye

Bu özellik şöyle değil mi, alarm çaldığında kapat ertele penceresi kilit ekranında çıkması filan. O pencerelerden bahsediyor sanırım bu

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Ama orası kilit ekranı değil.

kilit ekranında göster diyor ama o işareti kapatınca büyük ihtimalle anımsatıcılar filan çıkmıyordur. Kilit ekranında interaktif bildirimler olacağını hiç zannetmiyorum

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Arkadşlar imeim gitti cihaz garantili bi arkadaş nokoa sitesinden bi forum doldurarak açabilirz demişti bilgisi olan varmı

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kilit ekranında göster diyor ama o işareti kapatınca büyük ihtimalle anımsatıcılar filan çıkmıyordur. Kilit ekranında interaktif bildirimler olacağını hiç zannetmiyorum
Siz bildirim çubuğundan bahsediyorsunuz, ben ise kilit ekranından. Microsofttan interaktif kilit ekranı bekliyorum zor değil. Androidte birden fazla kilit ekranı yapan şirketten bahsediyoruz :)

• Beğen
Tepkiler: dücane
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Birkaç kez öneride de bulundum, inşallah başkaları da bunu yapmıştır.
Windows 10 Mobile de;
1- Telefon kapalı iken de alarm çalabilmeli.
2- Telefon kapalı iken de şarj olabilmeli.
3- İmdat Buttonu diye bir uygulama olmalı ve bu sisteme entegre olarak çalışabilmeli
4- İstendiğinde konuşmaları kayıt altına alabilecek seçenek olmalı.
5- Ekranın çift tıklama dışındaki temaslar nedeniyle açılışını önleyecek kontrol konulmalı, ya da şifre ile açılması sağlanmalı(Şimdilik yok)
6- manuel ayarlama imkanı ile kilit ekranında seçim yapılması sonucu örneğin gelen e-postalar veya gelen mesajlar akıcı şekilde görünmeli.
7- Rehberdeki kişilere resim eklerken telefonda kayıtlı resimler tek tek kontrol edilerek seçilip yüklemek yerine resmin kayıtlı olduğu isim(tanım) yazılarak aranabilmeli.
8- Sisteme entegre çalışacak şekilde telefonda gereksiz dosyaları temizleyebilen bir uygulama yapılmalı.
9- Android uygulamalarıda geleceğinden dolayı sisteme entegre olarak çalışacak bir virüs proğramı devreye sokulmalı.
10- Telefon istenildiği saatte zaman ayarlı kapanabilmeli.
@Dexter Morgan
Hangi model telefon 7 nci yapıda sana bu kadar çektirdi?
Lumia 720

Aybars1979

Aybars1979

Üye
Siz bildirim çubuğundan bahsediyorsunuz, ben ise kilit ekranından. Microsofttan interaktif kilit ekranı bekliyorum zor değil. Androidte birden fazla kilit ekranı yapan şirketten bahsediyoruz :)
ms in androidde 1 tyane kilit ekranı yokmu next lock screen biliyorum ben tek diğerleri hangisi?

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye

Bildirim çubuğundan bahsetmiyorum ki, anınsatıcıların ustten inen pencere olduğunu biliyoruz alarmlarında. Ondan bahsediyor kilit ekranında gözüksün mu diye

enessrsy

enessrsy

Üye
Arama ekranı konusunda bilgi var mı acaba, numara çevirme sorunu had safhada bilindiği gibi.

braayn

braayn

Üye
Kilit ekranı deyip geçmeyelim hepimiz bu cihazları aldığımız günden beri kilit ekranını aynı açılış efekti ile açıyoruz .Tuş kilidi yoksa yukarı kaldır.Tuş kilidi varsa gir şifreni yukarı perde gibi kalksın.Yav bu açılış efektini koy 8-10 çeşit bu bile göz boyar.Samsungndaki su dalgası efekti gibi Lg veya sonydeki gibi huaweidekiler gibi sen yap 3.parti uygulama yapanlarında önünü aç uçursunlar bizi.Çift tıkla açı senden gördük ama Lg daha geliştirip çift tıkla kapan ozelliğinide koydu. Yani incik boncuk özellikler bu cihazları sattırıyor makyaj sattırıyor.stabil vsye bakanlar biraz daha bilinçli kullanıcılar.Kardeşime Samsung E5 aldım 1 ay oldu gayet güzel sorunsuz kullanıyor donma kasmada fazla yok olsa ne olacak Pentium mmx işlemcili pcler kullanan nesiliz az birşey kasınca insan ölmüyor.Senin sistemin stabil ama maşallah her uygulaman hemen hemen Beta.

• Beğen
Tepkiler: oktayceylan26

Üst Alt