yeni kilit ekranı yapıyormuymuş ki ms? yoksa beklentinizmi?Yapu numarası baya artmış. Bakalım USB OTG, aynı anda birden fazla uygulama çalıştırabilme, Skype entegrasyonu, yeni kilit ekranı gibi özellikler buna dahil olacak mı?
Beklentim ve bu görüntü de destekleyicisi. Çünkü bu özellik açık da olsa kapalı da olsa şu an için bir şey ifade etmiyor. Kilit ekranına kendimiz ekliyoruz uygulamaları. WP8.1'de en azından alarm bile kendi görünürdü şimdi o da elle ekleniyor. Görüntü ise aksini gösteriyor.yeni kilit ekranı yapıyormuymuş ki ms? yoksa beklentinizmi?
Gabe nin sözü vardı çok yaratıcı farklı bir kilit ekranı gelecek demişti çoook eskiden. Daha win10 yeni yeni duyulurken sanırım.Beklentim ve bu görüntü de destekleyicisi. Çünkü bu özellik açık da olsa kapalı da olsa şu an için bir şey ifade etmiyor. Kilit ekranına kendimiz ekliyoruz uygulamaları. WP8.1'de en azından alarm bile kendi görünürdü şimdi o da elle ekleniyor. Görüntü ise aksini gösteriyor.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Panik butonu ?Ani bide panik butonu nedir ya merak ettim ?
çoook eskidendiyse gabe te unutmuştur o sözü. ne sözler vardı ortalıkta çatlayan patlayan karolar, interaktif karolar vs...Gabe nin sözü vardı çok yaratıcı farklı bir kilit ekranı gelecek demişti çoook eskiden. Daha win10 yeni yeni duyulurken sanırım.
Beklentim ve bu görüntü de destekleyicisi. Çünkü bu özellik açık da olsa kapalı da olsa şu an için bir şey ifade etmiyor. Kilit ekranına kendimiz ekliyoruz uygulamaları. WP8.1'de en azından alarm bile kendi görünürdü şimdi o da elle ekleniyor. Görüntü ise aksini gösteriyor.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ama orası kilit ekranı değil.Bu özellik şöyle değil mi, alarm çaldığında kapat ertele penceresi kilit ekranında çıkması filan. O pencerelerden bahsediyor sanırım bu
Ama orası kilit ekranı değil.
Siz bildirim çubuğundan bahsediyorsunuz, ben ise kilit ekranından. Microsofttan interaktif kilit ekranı bekliyorum zor değil. Androidte birden fazla kilit ekranı yapan şirketten bahsediyoruzkilit ekranında göster diyor ama o işareti kapatınca büyük ihtimalle anımsatıcılar filan çıkmıyordur. Kilit ekranında interaktif bildirimler olacağını hiç zannetmiyorum

Lumia 720Birkaç kez öneride de bulundum, inşallah başkaları da bunu yapmıştır.
Windows 10 Mobile de;
1- Telefon kapalı iken de alarm çalabilmeli.
2- Telefon kapalı iken de şarj olabilmeli.
3- İmdat Buttonu diye bir uygulama olmalı ve bu sisteme entegre olarak çalışabilmeli
4- İstendiğinde konuşmaları kayıt altına alabilecek seçenek olmalı.
5- Ekranın çift tıklama dışındaki temaslar nedeniyle açılışını önleyecek kontrol konulmalı, ya da şifre ile açılması sağlanmalı(Şimdilik yok)
6- manuel ayarlama imkanı ile kilit ekranında seçim yapılması sonucu örneğin gelen e-postalar veya gelen mesajlar akıcı şekilde görünmeli.
7- Rehberdeki kişilere resim eklerken telefonda kayıtlı resimler tek tek kontrol edilerek seçilip yüklemek yerine resmin kayıtlı olduğu isim(tanım) yazılarak aranabilmeli.
8- Sisteme entegre çalışacak şekilde telefonda gereksiz dosyaları temizleyebilen bir uygulama yapılmalı.
9- Android uygulamalarıda geleceğinden dolayı sisteme entegre olarak çalışacak bir virüs proğramı devreye sokulmalı.
10- Telefon istenildiği saatte zaman ayarlı kapanabilmeli.
@Dexter Morgan
Hangi model telefon 7 nci yapıda sana bu kadar çektirdi?
ms in androidde 1 tyane kilit ekranı yokmu next lock screen biliyorum ben tek diğerleri hangisi?Siz bildirim çubuğundan bahsediyorsunuz, ben ise kilit ekranından. Microsofttan interaktif kilit ekranı bekliyorum zor değil. Androidte birden fazla kilit ekranı yapan şirketten bahsediyoruz![]()
Pardon diğeri launchermiş. Arrow adı.ms in androidde 1 tyane kilit ekranı yokmu next lock screen biliyorum ben tek diğerleri hangisi?
Siz bildirim çubuğundan bahsediyorsunuz, ben ise kilit ekranından. Microsofttan interaktif kilit ekranı bekliyorum zor değil. Androidte birden fazla kilit ekranı yapan şirketten bahsediyoruz![]()
Madem ki bu kadar insanlara sıkıntı çektiriyor.Lumia 720